Gość lizia Napisano Maj 24, 2008 Witam czytam Wasze forum od miesiaca, zeszlam 4 kg w tym czasie, wydaje mi sie malo, dieta 1000 kcal + 1 godz. sportu. Wydaje mi sie to bardzo skapo. Prosze o o odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lizia Napisano Maj 24, 2008 kiedys bylo fajnie...3kg w ciagu tygodnia Zanim coreczke urodzilam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lizia Napisano Maj 24, 2008 i mam dzisiaj dola... raz mi sie udalo po ciazy 20kg a teraz masakra!!! oni sie wszyscy objadaja... Pozdrawiam lizia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Maj 24, 2008 4kg w ciagu miesiaca to bardzo dobrze ! Przynajmiej nie bedziesz miec potem jojo poniewaz takie chudnięcie jest racjonalne i zdrowe dla organizmu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Maj 25, 2008 i jak po weendzie ? Bo mnie lepiej nie pytac wszystko ok tylko sobota i niedziela koooooszmar poprstu nawet nie staje na wadze bo bedzie pewnie z 70 kg :( Jutro zjem tylko 1 jogurt i tyle ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Maj 25, 2008 i jak po weendzie ? Bo mnie lepiej nie pytac wszystko ok tylko sobota i niedziela koooooszmar poprstu nawet nie staje na wadze bo bedzie pewnie z 70 kg :( Jutro zjem tylko 1 jogurt i tyle ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 u mnie waga stoi od 2 tyg:| zaczynam się łamać :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolciaaaaa Napisano Maj 26, 2008 a co jadłyście?? kurcze też bym chciała tyle zrzucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 dziewczyny mnie to już chyba tylko głodówka uratuje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Maj 26, 2008 dziewczyny ja straciłam taką motywacje jaką miałam na poczatku myslałam ze jak strace 15 kg bede wygladac o wiele lepiej :( teraz trzeba mi z 10 jeszcze zebym wyszla w bikini mam wieksze kompleksy niz przed odchudzaniem :( Na głodówce wiem ze nie wytrzymam ale na jakis czas odchodze chyba od 1000 kcal musze jesc mniej obiad bede chciała zastapic kostka taka rosołową 100 ml to tylko ok 5 kcal a strasznie mi one poprstu smakuja wiec nawet moge zrobic z litra :D i bedzie tylko 50 kcal a dzis zjadlam sniadanie ; jogurt bananowy jogobella ok 150 kcal niecałe obiad ; rosołek z makaronem ok 300 kcal podwieczorek pomarancza 50 kcal 200 ml bulionu 10 kcal kawałek placka nie wiem ile ale był maly pewnie z 300 kcal mial i na dzis to koniec zara sie ogarniac potem na koncert Feel ze znajomymi potancze poskacze to pare kcal mi spadnie :D Jutro rano wielkie wazenie to 3 miesiace juz :) a czyli dzis ok 900 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 Karolina mam to samo .. 13 kg ot tak nie spada, ja je zrzuciłam a wcale sie nie czuje bosko .. mało tego, w tamtym roku wyszłam na plaże. a na dzień dzisiejszy nie wyjdę .. :| juz nie wiem co mam robić jakoś brak mi tej motywacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Maj 26, 2008 ja tez kompletnie nie wiem co robic :( jeszcze dzis bedzie alko.... jutro naszczescie nie ide do szkoły bo strajkuja teraz musze sie miescic w 600 kcal i 6 kg w czerwcu musi poleciec jutro ide biegac na bieganie akurat mam motywacje + orbiterek i dzis juz 1 dzien a6w teraz sie nie poddam bo mam wycinek z gazety przed soba i strojami kompielowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 26, 2008 Dzis osiągnełam swój cel- waże dokładnie 60 kg. i wiecie co?? też nie czuję sie bosko.... mam (podobno, ja tego nie widze) zapadnięta twarz i podkrążone oczy, wystające żebra, jak się schyle to mozna mi policzyć kręgi i wszystskie żebra... mam nadal grube ramiona (taki nie estetyczny flaczek jak przed odchudzaniem), odstający brzuch, płaski tyłek, za grube łydki... ehhhh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 26, 2008 poprostu_karolina tez straciłam motywacje...waga mi stoi juz z dwa mies madelein i to nie jest mobilizujace..wrecz przeciwnie..nigdy nie moge sie wziasc tak jak to było na poczatku... dobrze ze biegam systematycznie.. a weekden to porazka ;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 Boże dziewczyny lato coraz bliżej a ja stoje w miejscu :| na początku miałam taką motywacje a teraz? Jem mało a waga stoi albo ciągle pół kg więcej pół kg mniej ... i w kółko. Mieszcze się w swoje upragnione S ale co z tego, jak mój brzuch nadal ma oponkę;/ mi biodra widać, spodnie w sumie na biodrach wiszą, żebra wystają a oponka jest boże cóż za boska figura:| ehhhh .. a brzuchy nic nie dają bo mieśnie mam twarde a flak nadal ;> Nie nie nie, mam dość ja chyba znów zrobie głodówkę a jak nie głodówkę to na owocach albo grapefruitową sobie zrobie bo nie mam siły na to już, lada chwila czerwiec;/ potem wakacjee... aaaaa NIE MOGE SIE PODDAC;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 26, 2008 ja chyba tez zrobie głodowke to co moze jutro? chyba ze zjemy 3 jabłka na sniadanie obiad i kolacje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 Wiesz nie dam rady .. bo mam okres:/ drugi dzień, więc poczekam ale głodówkę zacznę od czwartku .. jutro same jabłuszka :> takie małe przygotowanko a potem głodówka..a jak będzie słabo to jakiś owoc jak myślisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 26, 2008 Widze że dopada nas zbiorowa deprecha...ehhh... ale ja juz nie widze sensu w dalszym dietowaniu, teraz potrzeba mi raczej duuuuuuuzo ćwiczeń i ruchu, teraz stawiam na to:) a od czerwca zaczne juz zwiększać stopniowo ilośc kalorii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 marika mi też się wydaje,że powinnaś już postawić na sport bo ważysz malutko:) sport, zwiększyć kcal dużo owców.. bo wiem co to znaczy mieć since pod oczami już;/ .. choć sama tego nie widzialam na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 26, 2008 chciałabym wygladać jak ta dziewczyna: http://wszystkieone.blogspot.com/ na tym zdjęciu na którym ma jasne spodnie i biały sweterek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 26, 2008 madelania dobry pomysł :) ja jutro postaram sie 3 jablka zjesc... zobaczymy jak pojdzie :D chociaz grupowo byłoby łatwiej :P ejj ze co ta dziewczyna tak schudła??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 Ja nigdy.. wielki respekt dla niej za to że tyle schudła. Ale jak dla mnie wygląda mało \'apetycznie\' lecz jeżeli dobrze się czuje..to ok.. Ja to bym chciała coś takiego http://mixer.pl/plik/pokaz/12233/medium/ ;DD tylko brzuch a mnie to tak motywuje... ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 wytrwała tylko u mnie jest problem bo ja nie umiem zjeść jabłka na śniadanie bo potem mam bóle brzucha :o Jak coś z owoców to tylko banan ale nie mam w domku a już się kąpałam i nie wyjde do sklepu :> więc chyba zrobie tak,że na śniadanie jogobella light 90 kcal a potem na obiad jabłuszko :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 26, 2008 no mnie tak dziwnie zoladek czasem boli jak na czczo zjem jabłko :P ale jak głodowka to glodowka okresu narazie nie mam chociaz sie zbliza :P dziewczyny musimy sie wziasc w garsc:D!! ide biegac napisze pozniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 No właśnie ja jak zjem jabłko na czczo to potem mam plum plum w jelitach i brzuch jak baba w ciąży :] także zjem tylko jogurt :P a na obiad jabłuszko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Maj 26, 2008 ahhh pobiegałam..i tak jakby naszła mnie nowa energia do dietowania zobaczymy na jak długo...od teraz głoduje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 Ja jutro przygotowanko małe :) śniadanie jogobela 90 kcal obiad jabłko 50 :P kolacja nic :P a od środy głodówka obym dała rade, aa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Maj 26, 2008 jednak robie głodówkę ;] więc będziemy dwie ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Maj 26, 2008 dziewczyny, tak sobie mysle że ta głodówka to nie jest najlepszy pomysł, szczególnie w przypadku Madelaine- ty juz tak malutko jesz.... u mnie zauwazyłam że waga sie ruszyła w moemencie gdy zwiekszyłam ilośc kalorii do pełnego 1000. Oczywiście w odpowiednich proporcjach na poszczególne posilki. Ale róbcie jak uważacie, tylko prosze was żebyście nie przesadziły.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach