Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wytrwała

*DIETA 1000 CAL ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANIA SIE

Polecane posty

rybaczki rozmiar 29 ? ;o oo boze szok w sklepie pobrałam wszystko najwieksze czyli texas rozmair 31 :D i co chwile wychylałam głowe przepraszam mozna rozmair mniejsze i zachwile 30 za duze mozna 29 :D babka patrzyla sie dziwnie ale była mloda i uprzejmna wiec ok :) Tak wiec mam nowe spodnie rybaczki rozmiaru 29 ! szoook spodnie z szustej klasy takie na 164 cm sa lekko za duze :) suuper a dzis nie bylo mnie w domu wiec zjadłam tak sniadanie płątki 150 kcal obiad warzywa na patelnie z kurczakiem gotowanym ok 200 kcal i truskaweczki z 200 g 60 kcal no to tak cos kolo 450 kcal ale nie czuje tego oo zapomnialam byla kawa 2in1 :D czyli ok 500 kcal na dzis ;) kupilam Therm Line II wziełam 2 pierwsze tabletki zobaczymy co to sie bedzie działo po tym

Znam to uczucie;) I dopiero w mniejszym rozmiarze widać jak zmiana jest kolosalna, nie?? Teraz to wszystkie jesteśmy niezłe laseczki:D A będziemy jeszcze lepsze;)

Karolinko opisz potem wrażenia po Therm Line ;) Mi spodnie rozmiaru 30 z du,py zjeżdzały ,ze szok dzisiaj poszłam po jeansy i kupiłam dwie pary, 29 i 28 ;O

niezle dziewczyny, ja narazie nosze 30-31, no ale wkrotce... hehe, ale super jest wbic sie w ciuchy o rozmiar mniejsze, no nie?? :)

takie wazne wydazenie w moim zyciu ostatnio :D pozegnałam 3 w spodniach i 7 na wadze :) Ale naprawde dopieor w takich extra dopasowanych spodniach widac róznice to fakt Wziełam 2 tabletki therm Line i narazie nic :D zadnego pocenia sie ani uczucia goraca poprostu normalnie :D jutro bardziej cos opisze pewnie :D zobaczymy po tygodniu Juz bym chciała zeby te rybaczk ibyly na mnie zaduze

A ja zawsze z przyzwyczajenia biorę rozmiar 32 ... a potem też ciągle \' Mogę prosić o mniejsze? :D \' hahaha.;D

jeszcze moje plany na jutro :) sniadanie platki z melkiem 150 kcal obiad warzywa na patlnie z piersia z kurczaka ok 250 kcal podwieczorek jogurt 150 kcal kolacja truskawki ? 60 kcal i ładnie :) plus Therm LIne II i jutro roowerek z aktywnosci fizycznych i orbiterek oczywscie :)

a ja wczoraj świętowałam swoje osiemnaste urodzinki i nie żałuje ani troszkę że sobie poszalałam i dzisiaj powtórka :D

Lubie imprezy:) zawsze po kazdej ważę kilogram albo i póltorej mniej:P i potem stoje nad waga i się ekscytuje ze widze na niej 57,5 :) hehe, oczywiscie wiem ze to tylko organizm sie odwodnił ale i tak jest fajnie;)

ja własnie wruciłam z koncerciku a łasciwie 2 bo był Piasek i Dżem :) ale nie było zadnego alko :) na wadze stane dopiero w poniedziałek mam nadzieje ze bedzie 67 :) równiutkie

dziewczyny, mam prośbę- jeśli któraś z Was ma ten program od Fit26 do przeliczania kalorii to bardzo was proszę o podesłanie mi go na maila alorot81@onet.eu Z góry dziekuję;)

Ś.p topik *DIETA 1000 CAL ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANIA SIE niech mu ziemia lekką bedzie.... Ej, no co jest?? juz sie nie odchudzamy??? heh:P

Gość do po prostu Karolna
karolko podaj swoj jadłospis ,co jesz na sniad obiady koalcje

Przepraszam faktycznie zaniedbywałam statnio i topic i diete :( waga wzrosla do 68.4 :(( zaaaałamka ehh nie biegam nie cwicze...... Koniec ! ide cwiczyc zaraz koniec roku sie zbliza a ja nadal gruuuuuuuba NA prośbe przykładowy jadłospis sniadanie : platki z mlekiem (3 lyzki platków kukuryczianych i 100 ml mleka 0,5 %) II sniadanie; jabłko obiad warzywa na patelnie z gotowana piersia z kurczaka podiweczorek czesto bywa moja kolacja tu jest jogurt albo owoc jakis :) i kolacja nap 2 kromki wasy z ogurkiem sałatką pomidorem ogółnie jem tak aby zmiescic sie w 1000 kcal

sorki ja tez ost znaiedbałam i topic i diete :/ ale naszczescie biegam ! od jutra obiecuje ze sie poprawiam :) a jak u was?

chyba zaczynam zajadac strs zwiazany z sesja:/ dziś-piwo, 2 bajaderki i rożek czekoladowy:(:( masakra wiem ale postaram sie dzis juz nic nie jeść, tym bardziej ze nie czuje sie po tym najlepiej... i poza tym takie dziwne uczucie- jak patrze teraz w lustro to wydaje sie yć gruuuba, chociaz waha 59 kg bez zmian... ehhh...

ja dzis sniadanie 1 kanapka wasy z szyneczka potem jogurcik i na obiadek byl kalafiorek :) a potem wypije jeszcze tylko sok pomaranczowy i tyle :) waga od paru dni stoi i nic nie rusza :( buuuu teraz pewnie to tak juz bedzie chwile trwać :(

A dla mnie ten miesiąc to porażka;/ raz jadłam 500 kcal a raz się obżerałam ;/ na szczęście nie przytyłam nic ;> aż szok po takim żarciu i teraz nie wiem jak wrócic na właściwy tor :| :| ile jeść ;|

madelana ciezko wrocic ja od tyg próbuje i ciagle powtarzam ze od jutra od jutra i dzisiaj znowu nie wyszło ;/ ale jutro juz sie wezme bo kazlam maie zupy na tydz nagotowac i bede tylko ja jadła... takie płyyne i lekkie...wiec mam nadzzieje ze wkoncu sie uda:)

jak ostatnio sobie podjadałas wiecej to nie obcinaj zbyt drastycznie tych kalorii, tylko stopniowo wiec sugeruje racczej 1000 a nie 500 (dalej nie wiem jak ty na ttych 500 wytrzymywałaś) Ja tam raczej sie trzymam 1000, wprawdzie zdarzaja mi sie wpadki (jak ta dzisiejsza ) ale to rzadko... to ze np zjem sobie czasem kawałek domowego ciasta to traktuje to po prostu jako jeden z posiłków. Grunt że nie rzucam sie na jedzenie. dzis sobie pofolgowałam ale jutro nie mam zamiaru tego powtórzyć;)

Nie no na 500 sie super trzymałam 2 miesiące ;P i waga ładnie leciała a potem zaczełam więcje potem mniej i tak w kółko i się zatraciłam teraz jadłam więcej ;/ ale myślę,że będę jeść ok 500 a potem zwiększać tygodniowo o 100 ale boje się że mi waga pójdzie w góre yhm ;p bedzie dobrze;p

Gość dziewczyny czy w ramach
swojej diety jecie pieczywo?jakie? czy wykluczyłyscie bo nie wiem co mozna jadac na sniad bez pieczywa:(

zrob odwtotnie- zacznij od 1000 i tygodniowo zmiejszaj w dół :) w druga strone to metabolizm sie spowolni za szybko i kilogramy tak ladnie nie poleca. przynajmniej u siebie cos takiego zaobserwowalam.