Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proteus

poprostu szlag mnie trafil

Polecane posty

Gość Proteus

wiecie jak to jest gdy dziewczyna zrywa z chlopakiem,czasami prosi o to aby zostac przyjaciolmi.kiedy juz swoje przecierpialem i doszedlem do paru wnioskow pomyslalem czemu nie :) siedze sobie dzisiaj u znajomych i spotykam pewna osobe ktora zna nas oboje jak i reszte sytuacji i nie wytrzymujac wziela mnie na bok aby porozmawiac.jakich to ja sie pieknych rzeczy dowiedzialem o swojej bylej i o tym jakie to ona ma zdanie o mnie : ze sie mnie brzydzi i takie tam piekne-z czystym sumieniem musze przyznac,ze po zakonczeniu naszego zwiazku to ja wyciagnalem reke na zgode i jak juz teraz wiem pozornie tak bylo nawet pogadalismy czasami,a tu taki peszek :)-stracilem 3 lata zycia na budowanie czegos co nigdy sie nie powinno zdazyc,nigdy juz nie popelnie tych samych bledow i powiem wam jedno Z PRZYJEMNOSCIA POPELNIE "INNE". "mozna kogos znac przez chwilke,mozna kogos nie poznac przez lata" :-/

Gość
Współczuć.

Gość skad wiesz że ta osoba
mówiła prawdę? może chce was skłócić?

Gość Proteus
w zyciu trzeba byc pewnym niektorych rzeczy-pewien jestem,ze ta osoba nie miala wobec mnie ani jej zlych zamiarow,gryzlo ja to o czym sie dowiedziala poprostu jej wysluchalem z nalezna powaga-w sumie to nie bylem bardzo zdziwiony :-/

Gość skad wiesz że ta osoba
pewnym to można być co najwyżej śmierci :P nie wiadomo jak do końca było może tak a może nie jesli to prawda to wspólczuję 🌼

Gość Proteus
ja sobie tez.napisalem do niej cos tam...i na koniec tylko dodalem: "zal mi tamtych nocy i dni"

No i dlatego własnie jestem zdania ze nie nalezy się wpier...ać w cudze sprawy. Ta biedna pani donosicielka, którą to tak strasznie gryzło to jakaś psychopatka jest. Dlaczego nie poinformowała cie o tym wszystkim wcześniej? Może nie straciłbyś tylu pięknych dni i nocy;)

Gość zal mi tamtych nocy i dni
jakież to patetyczne :-0:-0:-0

Gość Proteus
patetyczne powiadasz,ale niestety prawdziwe-ciekawe co ty bys napisal? ;) ta pani donosicielka to pozadna osoba zna mnie jak i byla,ja jej wierze i nie rzecz w tym czy mowi prawde czy nie bo to ja to roztrzygnalem,rzecz w tym pier......m cytacie na koncu mojego postu ku..a, no ;)