Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajk to jest pliss

Dlaczego ladna madra porzadna dziewczyna nie ma szczescia do facetow?

Polecane posty

Gość ajk to jest pliss

kto mi to wytlumaczy ????????

Gość tatra mocna rulezzzz
no takie nie maja,to fakt,niestety...

Gość złośliwa samica 30
To nie prawda,chyba ze w Twoim mieście :O

Gość saxon300
bo jest po prostu brzydka , nieatrakcyjna Ladna dziewczyna nie moze opedzic sie od towarzystwa facetow nawet jesli jest glupia :)

Gość saxon300
najgorzej jak znajomi i rodzina podtrzymuja na duchu : " taka ładna z ciebie dziewczyna" bu hahhahahhahahahahaah smiechu warte :)

Czasem ubytki w uzębieniu bądź brak piersi są brzemienne w skutkach :D Chociaż brzemienne to złe słowo :>

z ostatnią wypowiedzią się zgadzam dlatego jeżeli rodzina ci wmawia że jestec ładna / przystojny to w to nie wierz liczy się opinia społeczeństwa a nie rodziny

Gość a ja jak czytam takie topiki
bo np. 1) jest nieśmiała 2) jest zwyczajnie nudna 3) wcale nie jest taka znów ładna i mądra 4) jest niesympatyczna 5) jest zarozumiała 6) wszystko jednocześnie

Gość a ja jak czytam takie topiki
ewentualnie jeszcze 7) brak jej sexsappealu

Gość nie zgadzam sie z wami
bo jak jest ladna to nie wystarczy musie byc i latwa.... a jak jest latwa to jzu nie musi byl latwa ot dlaczego:(smutneale prawdziwe

Gość prowizorka
Ladne to pojecie wzgledne. Nawet jak wybieraja Miss Polonia to nie wszystkim sie podoba. Kazdy ma inna interpretacje piekna. Poza tym poza trzeba miec w sobie to "cos" co urzeka: ciekawy charakter, cos interesujacego do powiedzenia, cieplo, humor...Jak studiowalam byly ze mna dziewczyny ktore moze na pierwszy rzut oka nie byly pieknosciami, ale potrafily urzec facetow bo fajnie sie z nimi gadalo, bo byly cieple, interesujace w charakterze. Poza tym wg mnie duzo daja oczy. jesli w oczach widac desperacje, "mus" znalezienia to niestety wielu facetow wyczuwa to i omija taka dziewczyne z daleka. Chyba ze sami sa desperatami.

a co wg Ciebie autorko oznacza "porządna" i "szczescie do facetow"?

Chyba naprawde macie wszystkich facetow za kretynow, a oni jednak potrzebuja np. rozmowy a nie samego seksu. Ale moze szukasz w tych ktorzy maja jakies wymagania a nie biora ladne gowno ktore nie wie o czym rozmowiac, co zreszta widac po obecnym tu temacie.

Gość BO JEJ SIE TYLKO WYDAJE ZE JES
T ladna madra porzadna dziewczyna:D:D:D:D:D:D:D

Gość a jak facet jest prawiczkiem
dla mnie porzadna to taka, ktora jest uczciwa, umie sie z klasa zachowac, cos soba reprezentuje, z szacunkiem i traktuje ludzi i porzadnie sie prowadzi, ma zycie seksualne, ktore nie budzi wiekszych kontrowersji