Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić

mam problem z facetem

Polecane posty

Gość co zrobić

A mianowicie miałam urodziny on nie przyjechał bo był bardzo zmęczony... wysłał mi rano życzenia ja na wieczór wszytsko przygotowalam a on do mnie dzwoni, że nie przyjedzie:( Potem z nim pisałam na gadu bo byłam tak zła, że nie miałam ochoty z nim gadać On nie rozumie czemu jestem zła Dla niego jest bez znaczenia czy spotkac się w moje urodziny czy na nastepny dzień Napisalam mu, że jego i tak nie obchodzi to, że siedziałam w ten dzien sama :( a on mi na to, że Ty dziewczyno nie docenasz tego co masz Nie odzywalam sie wczoraj cały dzień ale w nocy nocy napisałam mu,ze i tak jest świnią a on mi odpisał,ze mam do niego nie pisać, że jest świnią bo on uważa wręcz przeciwnie No i teraz nie wiem co mam zrobić jesteśmy razem ponad 2 lata

dziwne tyle jestescie razem i dopiero kolesia poznajesz???pamietaj po slubie prawie kazdy facet staje sie gorszy czyli pokazuje swoje prawdziwe oblicze......zastanow sie czy chcesz z nim byc jak kazde urodziny masz spedzac sama???? zmeczony???to napewno nie byl prawdziwy powod..........

będę szczera gdyby mu zależo to nawet jakby zasypiał z zmęczenia i tak by przyjechał coś nie gra

Gość co zrobić
Głupia jestem wiem Fakt dopiero po 2 latach poznaje jaki naprawde jest powinien przyjśc z kwiatami w zębach i na kolanach ale raczej nie ma szans by się tak stało....

widzisz dziewczyno dopiero teraz otwierasz oczy.....musisz z nim pogadac zapytac co jest grane......bo napewno ma cos na sumieniu..........powodzenia

Gość co zrobić
Poczekam jeszcze kilka dni jak się nie pojawi to to będzie koniec...

Gość Jaaaaa....
Skarbie, ja mam imieniny we wtorek i zapomnial juz 2 raz, a jestesmy 2 lata ze sobą. jak on raz zapomnial o moich to we wrzesniu ja "zapomnialam" o jego.... Zaprosilam go na placek a on w szoku był.... Boze widzisz i nie grzmisz...:(

Gość lili3333
oczywiscie ze nie powinien tak robic, ale bolesna prawda, ze niktorzy faceci po prostu nie potrafia okazywac zainteresowania lub im sie najzwyczajniej nie chce - uwazaja to za zbedne, co zreszta Ci powiedzial, mowiac, zebys doceniala, to co masz. Obraz sie porzadnie, mysle ze nie zerwiecie z tego powodu, bo nie jest na tyle powazny, ale on moze wlasnie zrozumie, ze niektore rzeczy w zwiazku robi sie tez dla przyjemnosci drugiej osoby. On chba nie rozumie, ze nawet jesli nie chce mu sie szukac np. prezentu, bo nie ma weny tworczej, to powinien sie zmusic, bo to oznaka ze mu zalezy. Jednak byc moze i tak mu zalezy, tylko jest troche emocjonalnie malo inteligentny. Nie martw sie - moja kolezanka ma niemal identyczna sytuacje, sa razem ponad 3 lata - ani razu prezentu :/ No ale sa powody dla ktorych mimo wszystko zostaja razem. Ale Ty mozesz go jakos wychowac, postaw sie!

Gość co zrobić
On pewnie mysli, że jest taki oh ah i eh A ja wczoraj do kumpeli pojechałam i miło spędziłam czas :) No rok temu w dzień kobiet jak sie znim spotkałam to myslałam, że może kwiatka dostane a tu szok nic i przez cały dzień zero życzeń no i tak szliśmy na kolejke a on do mnie z tekstem to teraz Kochanie trzeba poszukać kwiaciarni to sobie kwiatka wybierzesz tak byłam zła,ze do domu pojechałam a on wtedy też nie widział problemu w dzień chłopaka zrobiłam zero reakcji z jego strony...

Gość Jaaaaa....
Faceci potrzebują zcasem takiego zimnego prysznica! Chyba....

Gość co zrobić
nie robie tragedii tylko jak dla niego nie ma znaczenia,ze przyjedzie w dzień moich urodzin czy w następny dzień to co bedzie następne

Gość kasia9999
oj niedarowalabym, nieodzywaj sie do niego, zero kontaktu, wróci z podkulonym ogonem jeśli mu na tobie zależy a jak nie to NIE! sory ale to niemiłe bardzo...

Gość Jaaaaa....
CO ZROBIC mozesz opowiedziec cos wiecej o waszym związku...? Ja chyba mam taki sam problem jak Ty? Co dwie glowy to nie jedna :)

Gość koscielnaa
On nie traktuje Cię poważnie.Olej go.

Gość jestescie pojebane ...
kazda radzi: obraz sie! zerwij! to swinai! ku.r.wa nie przesadzajcie laski - dla mnie moje urodziny kompletnie nie maja znazcenia, to tylko DZIEn i czy dzis czy kutro .... ? ja pierdziel wyluzujcie

Gość co zrobić
zostawił mnie na przystanku autobusowym bo kolega po niego przyjechał troche mnie to zszokowało no ale nic nie powiedziałam tylko w świeta powiedzialam mu,ze no tak dziwnie sie poczułam jak mnie wtedy zostawił a on,ze ojej Ty to sie zawsze czepasz taki głupot :P

Gość Jaaaaa....
jAKBYM SłYSZAłA MOJEGO ;D

Gość co zrobić
a co byś chciala więcej wiedzieć???

Gość Jaaaaa....
Moj sie "stara:" Ale czasem mnie denerwuje.... zawsze spieszy mu sie do domu... i podobno zawsze czepiam sie głupot... A zdarzyły ci sie jeszcze takie sytuacje kidy cie zaniedywał..

Gość co zrobić
ej ale z tym, że nieby p.o.j.e.b.a.n.e jesteśmy to troche przesada Kurcze czy to tak wiele, że chciała bym aby przyjechał w moje urodziny nawet na 5 minut ale właśnie takimi rzeczami udowadnia się, że sie kogoś Kocha

Gość Jaaaaa....
moj własnie zadzwonił ze nie przyjedzie bo bardzo zmeczony .. chociaz sie ze mna umówił nienawidze go za to

Ja swój awans świętowałam swego czasu samotnie - o kolejnym mu po prostu nie powiem, bo po co..

Gość co zrobić
nie zaniedbuje mnie ale już nie jest tak samo jak na poczatku wogle jest jakos tak dziwnie nawet nie wiem jak to opisać ;/

Gość magdaaaaa
moj totalnei zapomnial o moich urodzinach! Po prostu zenada :D Najsmieszniejsze ze umowilismy sie tego dnia, on strasznie nalegal chociaz ja do pozna w pracy siedzialam, wiec wpadlam na pomysl ze moze ma dla mnie jakas niespodzianke ze tak naciska.. :D Po prostu jego mina gdy wsiadalam do samochodu z kwiatami i prezentem od znajomych z pracy... bezcenna. To straszne ale juz przywyklam ze on taki jest, ale nie wiem czy to da sie zmienic u niego

Gość co zrobić
Mielismy iśc na impreze dzisiaj ale nie mam ochoty go nawet oglądać Ostatnio chodzi z kolega na "piwko" i mówi mi o tym na nstepny dzień oczywiście na piwku sie nie kończy tylko potem jakas impreza Spoko ja to rpzumiem, że ma ochote wyjśc z kolegami Moje koleżanki mówią, że głupia jestem,ze mu na to pozwalam

Gość Jaaaaa....
Teraz płakalam... wykapałam sie, wloski umyłam, make up taki boski zrobilam ze szok wszysko to dla niego a ten jest za bardzo zmeczony zeby ze mna w domku posiedziec... a dodam ze mieszka 6 km ode mnie i ma własny samochód :( ak zachowuje sie kochajacy chłopaak?

Gość co zrobić
a jest przystojny ?? znaczy czy jak idziecie to laski sie za nim oglądają ma duzo ladnych koleżanek?

Gość Jaaaaa....
jjest przystojny, a co gorsza rozumie sie zw wszystkimi w porz dku bez słow. przyjaciółek to ma wiecej niz ja... rozmawiaja z nim nawet o za mału=ym swoim biuscie kumasz????? ale teraz jest na bank w domu bo rodzice jego to jacys za komuny...