Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanyyyyy

laski z forum ciazowego maja facetow ktorzy zarabiaja 1500 na miesiac

Polecane posty

Gość zszokowanyyyyy

te to dopiero przegraly :o

Gość I co w tym szokującego
Mój facet jak byłam w ciąży nie zarabiał wogóle, bo nie mógł dostać pracy (a mimo wszystko byłam z nim), bardzo dużo czasu minęło aż zaczął zarabiać. Po długim czasie w końcu dostał pracę zaczął zarabiać i to nie małe pieniądze, więc niech kobiety nie mierzą mężczyzn miarą zarobków bo to tylko świadczy o nich a nie o tych facetach. Autorko tego tematu żal mi ciebie ale cóż są i takie osoby !!!!

Gość zszokowanyyyyy
1500 zl to za malo !!!

Za mało na co ????

Autor, nie autorka :D No coż, trudno musi im być, szczegolnie jeśli są na urlopie z bobkiem :p

Z tego co piszesz kobiety nie powinny zachodzić w ciąże z facetami którzy zarabiają za mało !!! A gdzie w tym wszystkim uczucia??? Moze one dla ciebie też mają jakąś cene ?

Gość zszokowanyyyyy
1500 zl no wiesz bachor kosztuje a te 1500 zl to zenua !!

Gość No jeśli są na macierzyńskim
to chyba nic wiec odpowiedzialnośc za utrzymanie rodziny spada w tym czasie na faceta.

Bachor to jesteś ty i może twoje dzieci. Widać że nie wiesz co to rodzina i lepiej żebyś się nie dowiedział bo szkoda by mi było twojej kobiety i tych dzieci - ciekawe za ile je kupisz ??? Może 1000 ???

Gość Hej oburzone
nie autor pewnie chciał sprowokować ale faktycznie jeśli ktoś sie decyduje na dziecko to musi mieć jakieś "zaplecze finansowe" bo samym powietrzem i milością dziecka sie nie wychowa.

Gość hmmm....................
Coś mi się zdaje, że facet chce jakoś dyskretnie się pochwalić, że zarabia .... Tylko na co tu liczy? to już nie wiem .... :O P.S. Autorze uważaj, bo się okaże, że te dzieci właśnie odnalały tatusia w Tobie .. ... :P

Gość złośliwa samica 30
bachorBezduszny facecie.

Jak ludzie by patrzyli na to że jak się zarabia 1500 zł to nie można mieć dzieci to kurde nasze Państwo by praktycznie wymarło. Ja jak 9 lat temu urodziłam pierwsze dziecko to mieliśmy tylko moją pensję 900 zł. i uwierzcie dało się żyć.

Gość Facet mógłbyś się
wyrażać kulturalniej?:o

Jak zapłacisz mu ze 2tysiaki to może zachowa kulturę - piepszony materialista

Gość llllslsslls
Dla mnie to też po prostu niepoważne robić sobie dzidzię nie mając na swoje własne utrzymanie. A facet zarabiający 1500 zł to po prostu żenada. I nie, nie jestem materialistką, tylko sama zarabiam cztery razy tyle. Móc to chcieć. Ale niektórzy wolą płodzić dzieci i mnożyć polską beznadzieje i biedę.

llllslsslls i co chciałaś tu zabłysnąć - a swoją wypowiedzią to sama jesteś żenująca.

Po maturze da się zarabiać grubo ponad 1500 zł na rękę, więc sorry, ale Ci faceci to naprawdę jacyś nie tego muszą być:P A że ludzie zachowują się jak reproduktory, bo kobiety "chciom mieć dzidziem", to już inna sprawa :p

Gość złośliwa samica 30
Dziwne jest to,ze im człowiek wiecej zarabia tym mniej mysli o dzieciach.

Gość hmmm....................
Pewnie, że to nie zależy od kasy .... Ma się wtedy inne potrzeby ... inne marzenia .... Bo jak tak patrząc ... mamy 5000, nie płacimy za mieszkanie, jedzenie (większość), czasem troszkę kupimy dodatkowo żarełka... I nie mamy dzieci .... i ciągle to za mało na nas nawet .... :O :O :O :O

1500 zł mieś to dziecko nieuczące się kosztuje:D a gdzie opłaty i reszta? mężczyźni! trochę realizmu:D

Można i zarabiać 10 000 i może nie starczac do pierwszego, większą umiejętnością od zarabiania jest gospodarność czego z dużą pewnością wielu brakuje.

złosliwa człowiek im wiecej zarabia tym wieksze ma wydatki to stosunek wprostproporcjonalny;)

Gość llllslsslls
A jakie potem ma perpsektywy to dziecko tatusia od tych 1500 zł? Żadne. Znowu zmajstruje w wieku 18 lat dzidzię, którą wychowa równie mądrze jak samo zostało wychowane.

mnie tez zadziwia to, ze zdrowy facet w wieku powiedzmy 20-30 zarabia te 1500.To moja kolezanka sprzatajac biura wyciagala wiecej...

Gość A ja zarabiam 1000zl
jestem sama i mi jakos na dziecko wystarcza, oplaty itp... Starcza, bo musi. Jakbym miala wiecej to bym nie narzekala ;)

Gość llllslsslls
I w ten sposób mnoży bieda, mnożą się ludzie, którzy nic w życiu nie osiągnęli, mnoży się beznadzieja i Polska kategorii B. Bo Polska A jakoś się nie spieszy. Wniosek: społeczeństwo podlega stopniowej degeneracji.