Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka19

trudne pytanie.... hmmm

Polecane posty

hej :) mam pytanie jesli sex był w te dni 25.03.2008 , 26.03.2008 , 28.03.2008 , 29.03.2008 i 30.03.2008 i kochalismy sie bez zabezpiecznie i moj facet konczyl we mnie TO JESLI JUTRO RANO ZROBIE TEST CIAZOWY TO JEST MI ON W STANIE POKAZAC CZY JESTEM W CIAZY???????? okres mam dostać za jakies 13-15 dni :) BARDZO WAS PROSZE ODPISZCIE :)

Gość zdecydowanie na tak
Nieeee kolejna kretynka na tym bezlitosnym forum!!!!!!!!!:-o:-o:-o

??????? jest pytanie wiec pwoinna byc odpwoiedz !!!! i jeszcze jedno ja Cie nie obrazam :]

zbierzcie sie wszystkie razem na jeden temat a nie 100 takich samych topików, a skąd ktos może to wiedzieć sprawdz wtedy sie upewnisz.....:/

Gość
haha nie mogę ale mi humor poprawiła ;) Skarbie ile masz lat ?? ;)

napewno na test jest za wcześnie- wszystkie bardzo wczesne testy mają spore przekłamania- zresztą na nie też jeszcze za wcześnie- poczekaj jednak do terminu miesiączki- życzę powodzenia

Gość Haniu... piszesz
"skarbie ile masz lat?" dlaczego uważasz się za kogoś lepszego=starszego? Każdy ma prawo do zadawania nawet glupich pytan. Skoro nie masz ochoty odpowiadac do nie traktuj z góry.

Gość cóż zapomnij o nim
:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D hahahahahahaha

o kurwa ilez mozna?? jest pytanie - powinna byc odpowiedz:O:P jest kolejny popieprzony dzieciak i sex - powinno byc lanie pod dupie i obowiazkowa edukacja sexualna mlodych debilkow co to sie uwazaja za dorosle bo im za przeproszeniem cipki meszkiem poobrastaly:P:P