Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślubny reżim

kto się odchudza przed ślubem?

Polecane posty

ja sie odchudzam :) na razie postawilam na ograniczenie zarcia i duzo cwiczen :) jak to nie pomoze to jaks dieta (nielaczona labo cos) i przestaje zazywac tablteki - bo po nich przytylam niestety!!

Gość ślubny reżim
też chciałabym odstawić tabletki ale boję się zaburzeń skóry po takiem szoku hormonalnym :(

Ślubny reżim - może lepiej poczekaj z odstawieniem do po ślubie, bo cera lubi się pogarszać. Ja pamiętam że jak odstawiłąm, jakies 1,5 roku temu, to właściwie problemy z cerą ciągną mi się do dziś, a zaraz po odstawieniu wyglądałm jak jeden wielki pryszcz...

Laura Diaz! Kobieto, mało się jabłkiem nie zadławiłam przed chwilą, jak przeczytałam o tej Ani i cudzie! :) Ale jaja. Ja z kolei z nerwów i takich tam bardzo schudłam w zeszłym roku i boję się, że do ślubu, we wrześniu schudnę jeszcze bardziej i będę wyglądała jak \"nasza szkapa\" w białej kiecce. Poza tym boję się, że: 1) wywrócę się w Kościele z powodu wysokich butów, długiej sukni i nieznajomości terenu (Kościół w mieście mojego narzeczonego) 2) zabraknie mi głosu - no, po prostu mnie zatka, jak będę miała złożyć przysięgę 3) będą mi się trzęsły ręce, jak będę zakładać obrączkę (mężowi) 4) ksiądz powie coś głupiego a ja wpadnę w nerwowy śmiech i nie będę mogła przestać 5) pierwszego tańca (wszyscy się będą gapić) itd.

Gość angelllllllina
ja tez bym chciała schudnąć przynajmniej z 10 kg, tylko nie wiem jak,juz myslałam o aqua aerobiku ponoc pomaga

Gość chyba jednak trzeba ćwiczyć ia
i ograniczyć ciasta - np. do jednego kawałka na 2 tygodnie.

Gość smutnadusza
ja mam rok jeszcze i też stres. ja po tabletkach też przytyłam a jak odstawiłam to pryszcze ktorych nigdy hnie miałam sie pojawiły i piersi mi zmalałyyyyy

Gość annaanna28
heja heja babeczki myslalam, ze jestem osamotniona, a tu prosze:) slub mam we wrzesniu, musze schudnac 5kg, ale dobrze by bylo z 8kg. Takze sie przylaczam:) Na razie stosuje diete MŻ:)

Pewnie, że się odchudzamy, nie tylko przed ślubem, ale przez całe życie." no pewnie jest to jakieś 2% populacji kobiecej :D