Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillos

Moja dziewczyna jest dziwna !

Polecane posty

Gość ja chyba tez
macku poniekad jetsem kobieta o ile to do mnie ten tekst i nie martw sie ; jestem nad wyraz spokojna :)

Gość buhahahahaa
poniekąd ??? czyli obojnak ?

Gość ja chyba tez
BrygadaRR przeciez mozesz robic tlumaczenia w jakims biurze, bez wiekszego kontaktu z ludzmi,nie musisz przeciez uczestniczyc w zadnyc spotkaniach to tez dobry wybor moim zdaniem;) calkowitego kontaktu z ludzmi nie unikniesz

Gość BrygadaRR
No tak,w sumie sie w niczym innym nie widze :/

Gość ja chyba tez
buahahaha---> skoro masz problemy z rozumieniem tekstu to juz twoj problem. pozdrawiam

Gość ale Brygado
rynek jest przesycony wszelkiego rodzaju filologami !

Gość Maćkuu
proszę nie uogólniaj ! Ja miałam wspaniałe dzieciństwo i super rodziców, a tak jestem niesmiała i podobnie jak Brygada czerwienię się często ! Więc ? Jak TO wytłumaczysz :P?

Gość ja chyba tez
hmm macku niekoniecznie te dwie cechy sa nieodlaczne ja jestem pewna siebie, moze az za bardzo a fobie mam mimo wszystko

Gość ja chyba tez
acha chcialam tez zaznaczyc, ze z moim dziecinstwem wszystko w porzadku,ale juz jako dziecko chyba nie bylam taka smiala jak inne dziec, ae tez nie moge powiedziec,ze inne dzieci byly bardzo odwazne chyba teraz zreszta sie u mnie poprawilo; nie boje sie nowych wyzwan, cos nowego zaczac , sama ruszyc do obcego kraju,ale jakos zwyklych rozmow...

Jest fajna ksiazka "Jak zjednac sobie ludzi ..." Dale`a Carnegiego ... tylko nie traktuj tego jako podrecznika do manipulacji, bo to nieladnie manipulowac innymi ... Ty po prostu boisz sie, ze nie masz ludziom wiele do zaoferowania, dlatego unikasz rozmow z nimi.

Gość ja chyba tez
no nie wiem, moze...moze tez dlatego ,ze nie umiem prowadzic z obcymi ludzi rozmow o d*** maryny nie mowie ,ze nie masz racji, gdyby to bylo takie proste znalezc powod, przyczyne, to moze i by sie lekarstwo znalazlo...

Gość ale jestescie madrzy
jak sie czyta niektorych, to rece i gacie opadaja :O Tworzycie jakies z dupy wysrane wzory, ze "costam1=costam2=costam3=costam4, jakbyscie byli terapeutami z 20-letnim doswiadczeniem i po 5 spotkaniach z dziewczyna autora topiku :O Moze i ta dziewczyna ma fobie spoleczna, moze jest niesmiala, a moze jest introwertyczka, a moze miala trudne dziecinstwo - skad Wy to wszystko wiecie? Bo sie czerwieni? Przystopujcie ze swoimi pseudopsychologicznymi wnioskami (najlepsza jest klientka, ktora twierdzi, ze introwertywnosc wymaga terapii u psychologa -Nobla dla tej pani :D)

Gość potłuczonaa
a co ja mam powiedzieć? jestem nieśmiała a zostałam nauczycielką, powinnam chyba zostać bibliotekarką, sama nie wiem trudno mi np. prowadzić zebranie (czasami też się czerwienię) cały czas z tym walczę, bo co mam zrobić kiedyś też miałam okropną fobię, bałam się sama chodzić po ulicy... bałam się rozmów z mężczyznami, przed moim obecnym mężem to kiedyś uciekłam, chciał do mnie podejść i pogadać a ja zwiałam, biedny nie wiedział co jest grane :) a teraz to jest różnie, potrafię chować się w kącie albo grać pierwsze skrzypce, jak mnie najdzie

Gość asdfds
pare uwag do ciebie... jak bez ciebie sobie nie radzi... to tego nie zmieniaj.... tak jak jest jest ok, a dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane (czy jakos tak to bylo)... wiem bo sam kiedys bylem taki naiwny ze mialem lekko psychiczna laske i jej wyjsc z dolka pomagalem... no i teraz efekt jest taki ze najwyrazniej ma mnie gdzies bo po co jak ja juz ja tak podbudowalem... :-/ wiec lepiej sobie olej robienie cokolwiek bo to idiotyzm... kobiety a moze anwet ludzie ogolnie sa tacy ze im lepszym dla nich sie jest tym bardziej maja cie w dupie wiec daj se spokoj.... wez to se do siebie bo taka prawda jest

Gość dosmantyy
uuuuuuuuuupppppppppppppppppppp

Gość gryf
zerwij z nią

Gość kochamswojablondniesmialalady
Witam wszystkich Takze mam takie problemy i potrzebuje pomocy gdyby ktos mogl by pomoc....