Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaski brzuszek to jest to

Moja dziewczyna nie chce sie odchudzać - co mam zrobić ?

Polecane posty

nefrytowa dokładnie- a dzięki temu i kręgosłup odciażysz i nerki pewnie też odetchną;) grunt to silna wola i świadomość, że robisz to dla siebie:) TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI

@Nefrytowa - mi też lekarze zabronili biegać :P i się wysilać, bo astma itd... teraz wiem, że łatwo się zasłaniać chorobą P

to ty duży jesteś komiczne:> znaczy...dobrze zbudowany....znaczy proporcje wagowe doskonałe pod warunkiem, że rzeczywiście sport uprawiasz i stąd masa ciała;D

Gość DDDDDDD
komiczne schudnij!!!! musisz być ohydny :O mój mąż ma 188cm wzrostu i 85kg wagi, ma szczupłą i wysportowaną sylwetkę a dobiega 40-stki

wbrew temu co się wydaje to wcale nie jest tak duzo.... mięśnie są duzo cięższe od tłuszczu taka ciekawostka - Ronnie Coleman wielokrotny Mr Olimpia przy wzroście 176 cm na masie potrafił ważyć 138 kg :D

"mój mąż ma 188cm wzrostu i 85kg wagi" czyli jest chudzielcem po prostu ze szczątkowo zarysowanymi mięśniami i imponującym 35 cm bicepsem :P

jest jeszcze mozliwosc, ze ten 188 cm facet jest murzynem - wtedy proporcje rozkladaja sie nieco inaczej

Gość DDDDDDD
ma piękny brzuszek, pośladki jędrne a nie wielkie i ma widoczną szyję :P

I było to po nim widać, KOmiczne:P był kiedyś w Cannes i widzialam go. Jeszcze boski Arnie wygladał dobrze (kiedyś) bo wysoki:P A dzieki za trzymanie kciuków:D przyda mi się.. ale sie zaparlam:P

Doprawdy - akurat nie jestem gosciem, ktory lata z miarką i kontroluje wymiary 2 razy w tygodniu, ale mam coś w granicach 45 cm +/- 1 cm

chudy śledź a przy wadze 94 kg i wzroście 180 cm facet nie ma bardzo mocno rozwiniętych mieśni barkowych powodujący wrażenie zaniku karku:P

\"Zmotywować ? Ale jak ? Nie da się, bo każda rozmowa na ten temat kończy sie fochem i ja muszę ją dłuugo przepraszać i mówić że jest ładna i sexowna\" No nieeeeeeeeeeee, teraz to mnie facet rozyebaleś:) Wiesz co to są jaja? To takie coś, czego ci najwyraźniej brakuje.

"ma piękny brzuszek, pośladki jędrne a nie wielkie i ma widoczną szyję" nie pojmujesz skąd bierze sie brak szyi u tzw karków? nadmiar ćwiczen ka mieśnie kapturowe plus - napęczniałe wodą ciało od wielotygodniowych cyklów z połączenia omnadrenu lub sustanonu, ewentulanie anapolonu dla odważniejszych, które to estry testosteronu aromatyzują do estrogenów i powodują ogromną retencje wody

"ale tak 47 48 byłoby idealnie" nie przy moim wzroscie - musiałbym miec z 5 cm wiecej (wzrostu oczywiscie :P:P)

Gość mam do was
pytanie pokrewne bo widze ze w miare madrze tu piszecie moj facet jest chudy przerazliwie chorobliwie chudy i megasnie wysoki i ja bym chciala zeby przytyl sie wiem ze jedzeniem nie da rady bo przeciez go karmie na codzien i wiem ze je jak smok i regularnie i duzo i tresciwie. ja o siebie dbam jestem szczupla i pracuje ale on pracuje duzo wiecej to znaczy na 2 firmy i nie mam sumienia kazac mu jeszcze isc na silownie no bo i z reszta bysmy sie nie widywali wtedy

Gość inguszetia
O Boże, wreszcie jakaś bratnia dusza :) Witam w klubie, miałam dokładnie ten sam problem :( Mój facet po 2 latach kompletnie się zmienił. Najpierw stracił pracę. potem znalazł następną, ale dużo mniej płatną. Jak mu delikatnie sugerowałam, żeby wobec tego znalazł też jakieś dodatkowe zajęcie, żebyśmy znów mieli tyle kasy, co wcześniej, to nie reagował. I jeszcze miał do mnie pretensje, że za dużo wydaję. No cóż, zarabiałam więcej od niego, więc chyba wolno mi było wydawać, nie? Potem się już zaczęliśmy kłócić - że niby lecę tylko na pieniądze, a nie na niego. No sory, nie chodzi o to, ja po prostu lubię zaradnych facetów, a nie taki mimłoki, które biorą tylko to, co życie daje, a nic się nie postarają. Prosiłam, żeby poszedł na kurs angielskiego, żeby otworzyć sobie szanse na lepszą pracę. Nic. Prosiłam, żeby może zaczął drugie studia, na jakimś lepszym kierunku. Też nic. No i odeszłam od niego, bo naprawdę nie potrafiłam już dłużej z nim być. Nie da się być z człowiekiem, który zarabia grosze i nie ma żadnej energii, żeby to zmienić. Sory, może to głupio brzmi, ale zakochałam się w nim, jak był super menedżerem, obrotnym, zamożnym facetem. Zamierzaliśmy kupić mieszkanie, lubiliśmy wyjeżdżać na narty na lodowiec, a potem, przez jego niezaradność, wszystko się zmieniło. Tak że ja cię rozumiem. Nie da się być dłużej w takim związku - jak partner nic z siebie nie chce wykrzesać, mimo że się mu mówi, że powinien się zmienić.

Gość iwonakkk
nie wiem co robić, ale przydałby jej się porządny kop na zapęd. Wylicz jej BMI Twój BMI: 25.0 Komentarz: BMI pomiedzy 25 i 30 wskazuje że jesteś otyły(-a) i powinieneś znaleść sposób na zrzucenie wagi ciała, poprzez dietę i ćwiczenia. Może to zadziała. Warto dbać o siebie!

"Sory, może to głupio brzmi, ale zakochałam się w nim, jak był super menedżerem, obrotnym, zamożnym facetem." wieszzzz.... zakochałaś sie w nim, czy tez w szablonie japiszona?

Gość heheheeeee
biedna ingushetia, biedna .... dobrze, ze sie facet od ciebie uwolnił