Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość óSEMKA........

RATUNKU!!!!KTOŚ BARDZO CHCE ZNISZCZYĆ NASZ ZWIĄZEK

Polecane posty

Gość óSEMKA........

od jakiegoś czasu do mojego narzyczonego przychodzą smsy że właśnie ciągne loda, albo ale twoja dziewczyna jeczy teraz, albo zostaw nas w spokojy bo my się kochamy. co ja mam robić???narzyczony jest teraz zagranicą w pracy, pisze mi to wszystko, dał mi numer tego kogoś.jest jakiś sposób żeby to zakończyć.bo to zaczyna być denerwujące i naprade hamskie.ja już szału dostaje.mój mi wierzy, jak narazie, ale to pewnie kwestia czasu że się pokłócimy. RATUNKU LUDZIE KOCHANIE mieliście tak???co robiliście???

Gość óSEMKA........
proszę napiszcie mi coś

Gość mam dla ciebi eofertę
zastrzez sobie numer zadzwoń pod ten numer i postrasz olicją

Gość óSEMKA........
zadzwoniłam na ten postraszyłam policją nic nie dało.tylko ryki jakis usłyszałam. załamka

Gość óSEMKA........
no dobra narzeczony.przepraszam...........

Gość amandafff
miałam i to jakieś dwa razy. Ten sam chłopak, a ja dostawałm maile na naszej klasie, że mnie zdradza, że w zeszłą np sobotę był tu i tu i się ekstra bawił... że się z kimś spotyka itd. Trochę mnei to wystraszyło.. tyle, że on zazwyczaj w tych momentach spał u mnie albo razem gdzieś byliśmy. Skasowałam konto na naszej klasie i mam spokój :-) Ufam mu i tylko to się liczy ( i nie mam podstaw do obaw) - proponuję zgłosić to na policję i tyle

Gość óSEMKA............
no właśnie policja tu nic nie zrobi, musiało by być chociażby groźba, że zabije lub coś. niewiem co robić. mój facio nie zmieni nueru za bardzo jest do niego przywiązany, ma go z 12 lat. bosze.....czy luzdie nie mają swojego życia problemów, muszą wpierd...się do innych

niech lepiej zmieni numer anie tłumaczy sie przywiązaniem chyba lepiej myśleć o swoim związku a nie sentymencie do numeru telefonu.