Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ąąąąąąąąąąąąąąąąą

frk-09 -LUBIE CIE

Polecane posty

Jestem tego świadomy ale mam trochę inaczej sformułowany, zakreślony target :classic_cool:

też lubię frk, jego teksty powodują, że czasem \"zapominam języka w gębie\" (cudzysłów dlatego, że raczej powinnam zapominać czegoś tam na klawiaturze) :D Imponujące, serio :)

Nefry, a potem założymy komunę i wszyscy będą ze wszystkimi :D:D:D Brak kręgosłupa moralnego już mi na kafe zarzucano, to co ja się będę przejmować :D

Dzięki Kafeterii odkryłem siłę wyrazu, jaką dysponuję. W związku z tym planuję napisać powieść psychologiczną o podszywaczach :classic_cool: W ogóle problem podszywu leży mi na sercu. Uważam, że środowisko podszywaczy powinno walczyć o szerokie uznanie i prawo do podszywania się w szerszym zakresie, np: pod prezenterów tv albo chociaż w tekstach wypisywanych na paskach, w kanałach informacyjnych. Proszę sobie wyobrazić, czym byłaby Kafeteria, gdyby nie podszywacze..? Grzbiczną naroślą wokół emocjonalnych okaleczeń. I Ty, we mnie budzisz sympatię :)

...natomiast Nefrytowa budzi we mnie odrazę, stosunkiem do Kotów, które stale obraża :classic_cool:

Czy to oznacza, że Nefry nie awansuje do Twojego haremu? :( Nie bądź taki, bez niej bedzie mi smutno. :o

Ależ ONA JEST w moim haremie, jedynie chciałem aby wreszcie unormowała swoje relacje z Kotami. Koty nie mogą być bez przerwy obrażane :classic_cool:

Powiem wprost! Koty Nefry, z racji tego, że są jej Kotami, z pewnością są niezwykle inteligentne i kulturalne, przecież z prostakami i miernotami intelektualnymi, Nefry nie zadaje się. Zatem, nie przypuszczam aby one obrażały się bez powodu. Nefry, wiedziona charakterystyczną dla wpółlokatorów kotów, dezywolturą mimowolnie obraża je. Koty nie mają wówczas innego wyjścia, po prostu muszą się obrazić. Apeluję o rozumny dialog z Kotami. Namawiam do poczynienia wysiłków na drodze wzajemnego zrozumienia i uznania słusznych kocich aspiracji. Kieruje mną troska o komfort psychiczny kota, który stawiany w sytacjach ekstremalnych, godzien jest zrozumienia :classic_cool:

Suko, to powyżej to podszyw w najczystszej postaci i to dobry podszyw, nie genialny ale dobry :D Pozdrawiam!

Szanowny Frk Moje koty są bardzo inteligentne, ale równiez są bardzo drażliwe i fochowate. Najgorsze jest to że NIGDY nie wiadomo o co się obrażą. Jak jest obrazony jeden, to można to znieść. Natomiast jak trzy.. to już gorzej. Niemniej składam oświadczenia. Otóż moim kotom obraza przechodzi natychmiast gdy dostają mięsko instalują się u mnie w łóżku Czy to wystarczy? :P:P:P:P:P:P to od kotów!

Nefry, nie mam czasu dokładnie analizować, Twojej wypowiedzi, ale demagogia nie jest drogą do dialgu :classic_cool:

Poważny namysł nad wzajemnymi relacjami, skutkujący niekonfrontacyjnym tonem i uwaga z jaką należy wsłuchiwać się w głos drugiej strony. To niezbędne kryteria i zasady, które mogą zainicjować proces dialogu.

faaajnie.. frk wniebowzięty, ma to co lubi, samoulwiebienie nałozyło się z uwielbieniem kafeteriuszek.. zalała go fala gorąca i dobrego nastroju... :) Sprawiłyście drogie że pan frk będzie miał dziś cudowny dzień... Będzie szedł ulicą do domu i uśmiechał się do wszystkich ludzi... jesgo pióro nabrzmiało do rozmiarów imponujących, styl jeszcze bardziej wyszlachetniał, uklasycznił się... Ech, faceci, czymże bylibyście bez kobiecego uwielbienia....! :))

hmm...my, kobiety bez meskiego uwielbienia byłybyśmy baaardzo znudzonymi kobietami, więc zapewne u mężczyzn działa to tak samo :D:D:D

Szanowny Frk Zaczynasz gadać jak Nagi:P Głosy z drugiej strony sa dla moich uszu cudowna muzyką, zwłaszcza o 5 rano, gdy z kociego pyszczka zaczyna wydobywać sie głośny miaukot :classic_cool:

Podnoszę ten topik w uznaniu dla pana w tytule, oraz w uznaniu za topik o prawdziwych kobietach które wymarły, gdzie autor dowiódł prawdy...:) Frk-09, lubię cię. :) :)

ja lubię retro, a przyjaciele naszych przyjaciół ... frk-09 też Cię lubię :-)