Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfggf

NuvaRing na recepte czy bec????

Polecane posty

Gość fgfggf

czy moge dostacten kraek bez recepty w aptece? ile krazkow jest w opakowaniu?1 czy 3?

Jak każdy środek hormonalny także NuvaRing jest dostępny tylko na receptę i musi być przepisany przez lekarza ginekologa po wcześniejszym badaniu i wywiadzie. Występuje w dwóch opakowaniach - 1 krążek i 3 krążki. Cen nie pamiętam podam jutro jak wrócę z pracy.

Gość tttyh
ok:)a stosujesz je?

Gość wik.49
Koniecznie recepta. Ja stosuję od marca i jest to bardzo fajna sprawa. Wcześniej tylko tabletki i krótki epizod z plastrami. Jak narazie uważam, że dla tabletek to niezła konkurencja. Bardzo łatwo się zakłada. Nie wyczuwam go.

do tej pory brałam cilest, ale teraz jestem po skonczeniu opakowania (7 dniowa przerwa) czy nuvaring krazek mam załozyc normalnie dzien po 7 dniowej przerwie, bo naczytałam sie w internecie tle roznych odpowiedzi ze zgłupiałam, a byłam pewna ze nie musze o to pytac lekarza i sama juz nie wiem. POMOCY ! cena za jedną sztuje 45-55 zł opakowanie pojedyncze i opakowanie potrójne 130 zł oczywiscie recepta :)

Gość badri
Na ulotce wszystko jest jasno napisane. Jak ten cilest bralas bezposrednio przed, to normalnie po tygodniu, jakbys zaczynala nowy blister, zakladasz ringa. Jesli mialas przerwe, wtedy pierwszego dnia krwawienia...