Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombka23

Super puder rozświetlający w kulkach

Polecane posty

Gość bombka23

lub w kamieniu:) jaki polecacie??? zeby drobinek nie bylo zbyt malo ale jednoczesnie zeby skora pieknie sie mienila w sloncu:)

Gość aavvvvvvvooooooonnnnnn
Ja mam z Avonu,i jestem bardzo zadowolona. Ożywia skórę,rozświetla,ale tak dyskretnie,nie ma żadnego ordynarnego brokatu. Uwielbiam go.

Gość bombka23
a jaki konkretnie? :)

konkretnie to w avonowskich kulkach analnych

Gość bombka23
widzialam ten puder z avonu, jednak obawiam sie ze bezie za ciemny... mi chodzi o rozswietlajacy a nie brazujacy:)

ja tez mam z avonu ale rozdzielilam kuli i mam 2 tonacje w rozu rozswietlajaca i brazowo - zlota brazujaca, gdy uzywalam razem efekt bylo pomaranczowo ceglany, aha i jeszcze te brazowo zlote pomieszalam z kulkami oriflame giordani gold, a do tych rozowych dodalam takie tanie co mi zalegaly w domu z drogeri natura z firmy sensique bodajeze za 10zl i wyszly 2 superm komplety na kazda okazje hihi

Gość w avonie..........
są dwa pudry w kulkach, brązujący i rozświetlający. Ten rozświetlający jest jaśniutki.

Gość w avonie..........
saą dwa pudry w kulkach brązujący i rozświetlający.

Gość w avonie..........
Zielona stonoga - gratuluje wyniku odchudzania, w jakim czasie to osiądnęłaś i jaką dietą.

Ja mam puder w kulkach rozświetlający Avonu - tani, a super efekt oraz Meteorites Guerlain, są cudowne, pięknie pachną, ale cena jest dużo wyższa od Avonu.

Gość bombka23
carmex - nie mow mi kobieto o gulerianie bo mnie zalosc ogarnia z rozpaczy ze nie moge go miec:D ide dzis do rossmana to zobacze ten wibo, dzieki:) a tego z avonu szukalam na allegro, ale tan a chyba tylko brazujace innego nie widzialam... :)

ja mam puder brązujący z firmy hean za strasznie przyzwoita cene 13 zł i nie narzekam, efekt świetny. Polecam!

Te brązujące z avonu są ciemne,ale rozświetlające na pewno byłyby jak w sam raz.

Gość szukajaca też rozświetlacza
Czy te z avonu przypadkiem nie spełniaja raczej roli różu? Gdzieś wyczytałam, że nie jest to typowy rozświetlacz. Rozświetla ale daje tez mocno różowy kolor i dla bladzochów (do jakich ja się zaliczam) raczej się nie nadaje. A meteoryty takie drogie :( Widziałam też kulki rozświetlajace pierre rene ok. 30zł ale nie mieli akurta w sklepie. Z testera wywnioskowałam, że całkiem niezłe. Mam teraz Mollon (30-35zł) rozświetlajace. Nawet dobre ale nadal szukam czegoś zastępujacego meteoryty Guerlain

Gość szukajaca też rozświetlacza
A może są jakieś dziewczyny chętne na 1/3 meteorytów w kolorze mythic? Koszt wyniósłby pewnie około 50zł (ma allegro są ok 140zł) podzieliłybyśmy się sprawiedliwie a kulek podobno jest dużo więc 1/3 pewnei na sporo czasu by wystarczyła i nie trzeba byloby wydawać od razu majątku

Gość beronikawera
Kulki nigdy do mnie nie przemawiały. Mój faworyt to puder rozświetlający z Annabelle minerals. Nadaje delikatne rozświetlenie, które nie jest przytłaczające.

Gość mamagosia3
Uwielbiam pudry rozświetlające twarz wygląda dużo młodziej. Mój ulubiony to puder z Golden Rose. Bardzo długo się utrzymuje i jest dobrej jakości.