Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto mi powie czy25

Czy możecie mi odpowiedzieć, na takie DZIWNE pytanie??

Polecane posty

Gość Kto mi powie czy25

Czy jeśli dwie dziewczyny (np lesbijki) śpią ze sobą to czy są dziewicami?? Powiedźmy, że dwie przyjaciółki (po ok.11lat) podstanawiają coś sprawdzić, rozbierają się, leżą na sobie itd. (w sumie formie eksperymentu, żeby zobaczyć na czym "to" polega. Czy teraz po ok. 10 latach są nadal dziewicami?? (jeśli nie spały z chłopakiem) I czy powinny o tym powiedzieć swoim chłopakom??

Gość Kto mi powie czy25

Gość piekę murzynk

Gość to proste jest...
zalezy od punktu widzenia.... ....z punktu widzenia medycznego- mogą byc nadal dziewicami, jesli nic sobie "tam" nie wkładały .....z punktu widzenia religijnego czy filozoficznego, nie są dziewicami.

Gość dziewica to kobieta
która ma fizycznie zachowaną błonę dziewiczą, tak więc wspomniane małolatki o ile nie wkładały sobie czegoś tam do pochwy i tym samym nie zerwały błony, są dziewicami

Gość dziewica to kobieta
a chłopakom nie mówić !

Gość Kto mi powie czy25
Nie wkładały nic. Tylko się całowały itd Czy są a zarazem nie są ;) Dziwne hehe ;) A co jeśli jakaś dziewczyna coś, włoży sobie, to wtedy NIE JEST? hmmm

Gość hehe x 666
ale ciemnogród!!!! Dziwidztwo polega na zachowaniu ciągłości błony dziewiczej położonej w pochwie kobiety. Jeśli dwie kobiery pieściły się tylko, bez naruszenia ciągłości błony dziewiczej, czyli nie przedziurawiły jej palcem lub np. świecą to są nadal dziewicami z punktu widzenia anatomicznego. Podobnie jest z chłopcami, czy chłopiec masturbujący się samodzielnie lub ręką kolegi jest prawiczkiem? Czy pozbywa się prwidztwa dopiero poprzez seks z kobietą?