Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludek445

co lubiliscie się bawić jak byliscie mali ? Jaka była uasza ulubiona zabawa?

Polecane posty

Na szczycie bocznych schodów do szkoły budowałyśmy dom,zakrywałyśmy kocami,miałyśmy taka\"chatkę\" :D Namiętnie graliśmy w gumę (chłopaki też).No i oczywiście organizowałyśmy \"miss dzielnicy\",nagrody,zgłoszenia,wielka pompa.Było zabawnie:D kiedyś dzieciaki inaczej organizowały sobie czas...

Gość brum_ brum
w ciąganie druta na huśtawie

Gość letleshi
Matko kochana jak teraz pomyśle jakie zabawy najbardziej lubiłam to aż mnie mrozi. GOTOWANIE!!!!! mnóstwo garnuszków ,talerzyków. A teraz jak stoje przy garach to mnie krew zalewa.

ke? komus sie chyba pomylilo! ;] no kiedys inaczej sie organizowalo czas .. to fakt. Zabawa w berka i chowanego byla na porzadku dziennym, no i oczywiscie skakanie na skakance(albo sznurku:P - nie zapomne, jak wyciagnelam taty linke holownicza z garazu i ja pocielam na 3 skakanki :P) Skakalam w najlepsze, poki nie zauwazył....ojjjjj ale sie działo :)

w chowanego, w policjantow i zlodzieji, uwieszanie sie na galeziach wierzby, lalki , w sklep, \"gotowanie\" w piaskownicy, w raz dwa trzy baba jaga patrzy, w dom, strzelanie z łuku,w reaturacje,w szkole .. no i jeszcze robienie pele-mele:D

Gość hihihih333
Pamiętam zabawy scyzorykiem - trzeba było trafić nim w kólko,zbieralam obrazki z gumy turbo i donalda,jej ale miałam niezłą kolekcję

no gumy turbo to bylo cos! Całe albumy miałam, a jak sie powtarzaly to a wymiane byly;] akurat wczoraj to wspominalam ze znajomymi, ze nie zapomne smaku gumy turbo :P

Gość eeehheeeee
ja p amietam rzucanie do siebie "dziadami" takie kulki, nie wiem jaka to roślina jest, które się czepiały ubrania. Na kim wylądowało więcej dziadów to przegrywal

Gość hhee dobre

No te dziady to mi kiedyś mama przez 3 godziny z włosów wyciągała:-O Płakałam jak bóbr, tak bolało;)

Gość ewelina www
hee!!

Gość milarreeeww
Jak bylam mala bawilam sie z kolezankami w karaoke,solowki i glosowania ,ktora lepiej zaspiewala