Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie przesadzam

mój facet gdzieś teraz z jakąś laską...

Polecane posty

Gość pewnie przesadzam
ja wiem, ze od niego to zależy co nie zmienia faktu, że jestem wkurzona i zazdrosna. z samego tytułu, że ona się ślini do niego

facet jest głupi ta paniusia cwana a Ty wkurzona do dzieła, opier* durnia i pokaż mu jego miejsce:-o faceci są tak naiwni :-o

Gość pewnie przesadzam
faceci są naiwni ale ja też mam kumpli... więc czy mam prawo zabronić mu mieć kolezanki? nie chcę robić paniki. zrobię jeśli sytuacja się powtórzy

Gość złośliwaa samica30

Gość
pewnie przesadzam => jak mu nie dajesz to co się dziwisz? :D

Gość melni
troche przesadzam----wyluzuj dziewczyno :) to jest jego dobra znajoma , była jeszcze przed tobą-niesty albo stety musisz to zaakceptować. nie możesz mu wybierać znajomych. jeśli to zaczniesz robić-automatycznie on zacznie się od ciebie odsuwać. wiesz? tak się składa że zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek. nie wiem czemu tak jest.. przez całe długie lata przetrwało kilka takich naszych " przyjażni " znamy się od dziecka. nie jeden raz albo ja dzwoniłam do kolegi , albo on do mnie i szliśmy na piwko. niejednokrotnie tak siedzieliśmy i gadaliśmy do białego rana. każde z nas potzrebowało takiego " oczyszczenia " nie wyobrażam sobie aby mój partner czy jego partnerka mieli się w to mieszać. każdy człowiek jest pewnego rodzaju autonomią , każdy z nas musi mieć pozostawiony taki swój malutki marginesik tylko i wyłącznie dla siebie. chociażby po to aby się nie zanudzić i nie zadusić w związku. tak więc nie przejmuj się dziewczyno , a tak na przyszłość mogę ci porazdić jedno : -jeśli facet zakomunikuje ci że wychodzi , nie pokazuj pod żadnym pozorem nutki zazdrości , a jak wróci niech zastanie w drzwiach uśmiechniętą i wesołą dziewczynę . zobaczysz efekty-dla niego już sam powrót do takiej właśnie osoby będzie wyczekiwany z niecierpliwością :):) powodzenia :)