Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HArlekin

Mam ochotę na byłą

Polecane posty

Gość HArlekin

Z tym ze ona jest z kims, nie kontaktujemy sie ze soba. Ja sie do niej nie odzywam, bo w sumie nie mam po co. Ma innego wiec uwazam, ze byloby nie fair wypisywac do niej. Poza tym czulbym sie ponizony piszac do niej w jakiejkolwiek sprawie, nie chce dac jej satysfakcji. Raz na ruski rok do mnie napisze, ale draznia mnie te kolezenskie smsy, w kolzenskim tonie. Te wszystkie czynniki sprawiaja, ze wole nie miec z nia kontaktu. Wychodze z zalozenia, z jesli ona ma innego, nie przejawia zadnej checi do utrzymywania czestszych kontaktow to lepiej dac sobie spokoj i nie wracac do tego. Mimo wszystko stesknilem sie za nia. Jest bardzo pozadna dziewczyna. Chciala miec swoj pierwszy raz dopiero wtedy jak chlopak sie jej oswiadczy. Ja z nia bylem raczej w gowniarskim wieku, mielismy 16-17 lat. Nie wiem, moze juz miala pierwszy raz, moze zmienila zdanie ;) Juz nawet o to nie chodzi, nie mialbym jej za zle. Po prostu chcialbym znowu przezyc z nia te podniosle chwile jak kiedys. Z jednej strony to sie wydaje byc tylko marzeniem, no ale z drugiej...

Gość stary kombinujesz jak kon
pod górkę tego kwiatu pół światu....

Gość HArlekin
Wiem, ze kombinuje, ale co jakis czas mam takie mysli. To jest taka niedokonczona sprawa ;)

Gość HArlekin
Tzn?

Gość niamej
a ile macie teraz lat?

Gość HArlekin
Po 20 w tym roku.

Gość niamej
musisz poczekac az bedzie sama, a dopoki jest z kims to sie odwal

Gość HArlekin
Do tego stwierdzenia potrzebowalas/es mojego wieku? ;D

Gość niamej
jakbys napisal ze macie po 40 lat a to byla wasza pierwsza milosc to chyba jest roznica, zreszta miedzy 17 a 20 latkiem nie ma ma dla mnie roznicy wiekszej, przy załozeniu, ze sie ma duzo wiecej

Gość bbvn...
czasami ludzie walcza o byle milosci i cos z tego wychodzi. poki jest z kims nie zawracaj jej glowy. no chyba ze wiesz ze tez o tobie mysli i nie jest szczesliwa, takie rzeczy tez sie zdarzaja->moj przypadek->rozstalismy sie, po roku sie z kims zwiazalam i bylam z nim dosyc dlugo ale czulam ze to nie do konca to chociaz bylo fajnie. czesto myslalam o ex, za czesto. pewnie do dzisiaj bylabym z tym facetem gdyby nie napisal ktoregos razu moj byly chlopak. od rozstania nie mielismy ze soba zadnego kontatu. po 2 latach napisal dlugiego maila. ze nadal kocha, ze nie moze zapomniec. od maila do maila, od spotkania do spotkania i jestesmy ze soba od nowa, niedlugo minie rok:) twoja byla moze byc szczesliwa ze swoim facetem, ale napisac do niej zawsze mozesz, my kobiety wcale nie traktujemy tego jak ponizenie. i nawet jesli ona jest szczesliwa to tego tak nie potraktuje, zrobi jej sie milo, moze troche powspomina i tyle. a jak cos jest nie tak w jej zwiazku lub mysli o tobie to robisz pierwszy krok

Gość bbvn...
troche namieszalam bo na poczatku naisalam zebys nie zawracal jej glowy. ale to ciezko wyczuc. bo nie wiesz czy jest w zwiazku szczesliwa napawde

Gość HArlekin
Czasem sie spotkamy, raz nawet jechalismy jednym autobusem i troche ze soba gadalismy. Ona ma takie zagrywki, ze to sie nachyli do mnie albo patrzy sie, no ale ja juz nie biore tego na powaznie :] troche powspominalismy, no i podsumowala w ten sposob, ze nie zaluje tego czasu, bo dzieki temu bardziej wie czego chce ;] no ale wiadomo, ze takie doswiadczenia czlowieka ksztaltuja :) jest szczesliwa, widzialem jej kolesia. Z wygladu grzeczny i mily, taki typowy student. Szczerze mowiac to nawet nie jestem o niego zazdrosny ;) nie widze w nim swojego konkurenta :) w te wakacje nawet raz napisala, ze mnie kocha :O no ale to bylo pisane w okolicznosciach, ze tak powiem zagrozenia, bo byla szansa, ze moglem zawrzec pewna bliska znajomosc ;)