Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rewolucja2050

Pierwszy mężczyzna w ciąży urodzi już za kilka miesięcy

Polecane posty

Gość Rewolucja2050

http://www.onet.pl/ Nie jest to dobra wiadomość dla kobiet. Jako istoty słabsze, mniej inteligentne są skazane na wymarcie. Dotąd były potrzebne do rozmnażania ale jak nie będą konieczne...:) Za 200 lat faceci będą rodzić dzieci i niektórzy z nich staną się piekni a kobiety-paszczury wyginą jak dinozaury. Ewolucja trwa...szkoda mi kobiet ale nie ma na to rady.

dokladnie, ten \"mężczyzna\" był kobietą przeszedł operację płci, ale zostawił(a) sobie swoje kobiece narządy rodne więc pudło:P

Gość obrzydliwość

Gość wqdwq
i bardzo dobrze. niech sie spoleczenstwo przyzwyczaja do tolerancji. biedny czlowiek musial sie wiele nacierpiec wzyciu czujac sie obco w swoim ciele. udalo mu sie na szczescie zmienic plec, wyjsc z tego jakos, zalozyc rodzine i byc szcesliwym z ukochaną kobieta. teraqz chca dziecka, jego zona nie mogla mu go dac wiec szukają szcześcia tą drogą. trzymam za nich kciuki.

Gość czyli bedziemy miec samych
gejow jak kobiety wymra :D

Gość ale pierdolenie ..
Przecież to nie jest facet tylko baba!

tolerancja tolerancją, ale mogłby (mogłaby) sobie darować fotografowanie się w tej ciąży bo to jest naprawdę ohydne mężczyzna z zarostem, gąszczem pod pachami i na klacie pręży sie do obiektywu z brzuchem w zaawansowanej ciąży jestem pewna, że zgarnie za to niemałe pieniądze

Gość skąd ja cię mam
"Słabsze i mniej inteligentne wymrą" :O I to własnie świadczy o twojej inteligencji, marny faceciku :o Pomyslalabys, ze chclopcy i dziewczęta rodzą się (z zalozenia) pół na pół. Męski szowiniosta, tylko na tyle cię stac ? Na wchodzenie na kobiece forum i obrazanie kobiet ? Pewnie zadna cię nie chce lub jestes gejem :O Dziękuję za uwage :o

Gość face czy pół-facet...
to bez różnicy bo to jest pierwszy krok, nastepni pójda dalej, medycyna robi postępy kiedyś zostaną sami geje.

Gość poziomkowy-sorbet
do poprzedniczki- popieram. marny facecik. nie ma co robic, nie ma laski, jest nieatrakcyjny i sie msci obrazajac kobiety. niestety skazany jestes na zgnicie w samotnosci :)

Gość nie zostana zadni geje
bo akurat postepy w medycynie zawdzieczamy mezczyznom, geje sa dobre w sztuce, a nie w naukach scislych

Gość skąd ja cię mam
nie zostana zadni geje >\"postepy w medycynie zawdzieczamy mezczyznom\", no może głównie im :P