Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 21

Dlaczego wszystko kręci sie wokół wyglądu ? Niby on nie jest taki ważny a jednak

Polecane posty

ktoś mi mówił, ze są badania psychologoczne, czy socjologoczne, które dowiodły, zę na kobiety działa bardziej osobowoaść mężczyzny niż jego wygląd a ludowa mądrość mówi, ze kobiety kochają uszami, meżczyźni oczami tak wiec Brzydal Cream i pozostali - popracujcoie nad sobą, nawet warto zainwestować w jakąś terapię czy ksiazkę psychologiczna, bo tutaj można chyba poprawić to i owo a teraz na pocieszenie pomyślcie ile kasy kobiety zostawiaja w salonach kosmetycznych :-D

Gość oj chlopy ogarijcie sie
sami pewniejestescie nieciakwymi typkami a wymagania wielkie czytalam ostatnio jeden z poradnikow gdzie bylo napisane ze immniej ciekawy facet to ma wieksze wymagania co kobiety oczywioscie tylko co do wygladu, bo juz innych rzeczy nie ogarnia z moich obserwacji wynikaze najwieksze wziecie u takich przecietnaikwo ktorych jest najwiecje maja nie piekne kobiety bo i tak sie na tym malo znacie tylko te najbardziej zrobione i wystawione na oceny a wiec najlepiej zeby była jaknajchudsza przy czym ma miec duzy biust :O wymalowana, opalona , ubrana seksownie ale jak jest ubrana tandetnie to nie przeszkadza byle bylo widoczne. Niejestescie w stanie odroznic pieknej kobiety dobrze ubranej od zwyklej zrobionej szpetoty, idziecie za tym co sie wiecej swieci jak dzieci :O

Terapie są beznadziejne, przepisuja jakieś dziwne lekarstwa po których tylko chce sie spać. Chociaż Hydroxyzyna, nie powiem, całkiem fajna:)

oj chłopy- wyraźnie jesteś skazana na towarzystwo takich mężczyzn...ja się obracam w kręgu takich, którzy plastikiem gardzą;)

tak sie przedstawiasz, ciagle narzekasz, fajny facet po prostu bierze sobie ładną kobitkę a nie wypisuje w necie jak taka powina wygladac i sie żali ze nie moze takiej znalezc tych ładnych jest bardzo ograniczona ilosc, dla wiekszosci zostają zrobione przecietniary :classic_cool:

z plastikiem ani z chlopcami ktorzy lecą na takie cos nie mam nic wspolnego zresztą nie chodzi tu tylko o sam plastik, pelnojest takich nieciekawych panienek ktore wystawią dekolt w ktorym nic nie ma, opala sie, pokazą kawalek niezgrabnego uda i juz mają wziecie

ja nie wiem kto tutaj pisuje, ale uporczywie próbuje się imputować, iż atrakcyjna kobieta to jakieś dresiwo, które śpi pod solarium nosi białe kozaczki i 8 cm tipsy.... skoro znajomym facetom wam podobaja sie takie babki, to miejcie tylko pretensje do znajomych...

oj chłopy- wyraźnie recepta nie w tym by "mieć",tylko jak to pokazać by się podobało;) to też sztuka;)

czytam to widze, nie Ty jeden,pelno tu takich ktorzy sie żalą ze nie mogą znalezc ładnej dziewczyny wybijcie sobie z głowy to ze znajdziecie taką jezeli jestescie nudni, nieciekawi, tepawi, bez dobrego zawodu, bez stanowiska, bez wyglądu

oj chlopy ogarijcie sie ..ale ty nawet niewiesz jak wyglądam . i mnie nie znasz a czy ty jesteś ładna ??

bo tipsy są ładne, jesli po prostu wyglądaja jak zwyczajne, tyle że bardzo wypielęgnowane i o idealnym kształcie, paznokcie

cream - ale ona ma racje - jesli siedzisz na necie i narzekasz na brak kobiety (a tak jest w istocie) to uznaje, ze jestes mało atrakcyjny

dlatego pisze ze nei odnosi sie to tylko do tych typowych plastików, ktorych nie ma az tak duzo i ktore wygladaja jak karykartura chodzi mi o bardzo przecietne laski ktore tylko udają atrakcyjne i chłopy sie na to nabieraja mysląc ze sa takie ładne , po prostu nie umeicie odróznic ladnej od zrobionej paszteciary zeby nie bylo, ja sie nie dziwi takim panienkom ze sie tak starają, w przeciwnym razie nikt by na nie spojrzał, jednak uroda to jst cos innego i jest stała, ładną sie jest i wyszykowaną na wieczor i na działce w dresach, a wiekszosc dziewczyn jak sie nie zrobi to az zal patrzec

cream- zmień nick, pograj tutaj dla wprawy pewniaka, który ma babeczek na pęczki, a laski sypna ci zdjęciami;)

a jak to się udaje atrakcyjną?:> kosmetyki podkreślają naturalną urodę, opalenizna- delikatna jest sexy, a wyfluidowane brzydactwo piękne i przed i po fluidzie nie będzie;)

nie zmienie nica :P a siedzę tu bo się nudze :O a czy jestem atrakcyjny czy nie to już byście musieli mnie zobaczyc w realu . :P

kosmtyki spowodują ze ładna bedzie jeszcze ładniejsza, a brzydka nadal bedzie brzydka przeciez ja niemowie zebyo siebienie dbac, ze jak jakas urodzila sie niezbyt ładna to ma polozyc laske i sie nei starac, tylko zauwazam ze chlopy sie nabieraja na to niby "piekno" bo wiekszosc z nich nie porafi tego ocenic i jeszcze jedna rzecz, za fajnym facetem babki same idą, taki nie musi sie nawet za bardzo starać, kobiety nie sa głupie i wiedzą kogo wybrac :classic_cool:

oj chłopy- za fajną babeczką faceci też idą gromadnie, cały ambaras, żeby dwoje chciało naraz:D

może jestem fajny a może nie tylko ja jakoś się nie staram aby kogoś miec może to jest przyczyna tego wszystkiego

no i dlatego ci mneij fajni zostają na lodzie i muszą sobie troche ponarzekac ze sie nie załapali,ale to niczyja wina oprocz ich samych

Cream to wyślij mi zdjęcie i ja obiektywnie ocenię, czy jesteś OK oczywiscie potem zrobię usuń z poczty i po sprawie :-D

"tylko ja jakoś się nie staram aby kogoś miec może to jest przyczyna tego wszystkiego " kobiety same wpadaja w ręce - nie trzeba sie starać :)