Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 21

Dlaczego wszystko kręci sie wokół wyglądu ? Niby on nie jest taki ważny a jednak

Polecane posty

komiczne podziel się ku mojej uciesze i rozrywce:) jeszcze pół godziny tu siedzę:)

Komiczne, ja jestem nieuprzedzona, bo nie śledzę jakoś bardzo Twojej kafe kariery (teraz też tu nie powinnam być :-O ) to powiedz co jest w tych mailach, bo to ciekawe zjawisko obyczajowe jakieś się robi :-D tzn. pytam, czy jest tam uznanie, czy krytyka, czy wyznania, czy groźby, czy propozycje, czy co tam jeszcze

Cream... co do fotki, bez twarzy nie wysyłam, bo to total bezsens a z twarzą jeszcze bys się zakochał i co wtedy? ;-)

polaola domyslać się mogę, że jest tam dokładnie wszystko to co wymieniłaś;)

polaola w zdjęciach zakochują sie dzieci- podobnie jak w plakatach swoich idoli;)

polaola ....jakoś ci nie wierzę bo będzie tak że wyślę ci fotkę a ty ją puścisz dalej :O prędzej bym wysłał moją fotkę komiczne gdyż jest on na kafe dośc długo i jakoś jemu bardziej ufam :P

maile są rozne - od propozycji po wyzwiska.... ale niektore są niesamowite - ktoś wysłał mi 4 strony A4 zapisane cytatami moich wypowiedzi z kilku miesięcy i kazda opatrzona komentarzem - oczywiscie wykazującym, ze jestem chory psychicznie :P Ktos inny przysłał mi tez chyba 2,5 strony A4 rozprawki o tym jakie mam straszne kompleksy i jak je rokompensuje (całkiem nieźle przyznam napisane - fajnym językiem) Ciekawi mnie to, że ludziom czasu nie szkoda

Gość nasz ekspert komiczne
ma chyba jeszcze coś do zrobienia przed pójściem do domu po ciężko przepracowanym dniu.

ja nikomu nie przekazuje nikomu cudzych fotek - wyznaje zasade wzajemności - nie chce zeby ktos rozsylal moje foty i tak samo jan ie rozsylam cudzych

komiczne sie juz w zyciu ciezko napracowal, teraz mu sie juz nie chce :) i to nie był styl frk - za mało abstrakcyjne to było :)

Cream tak szczerze to był raczej żart i nie spodziewałąm sie, zę zgodzisz się wysłąć fotke obcej babie :-D dlatego :classic_cool:

komiczne- i tak podziwiam cie za zaufanie do ludzi, skąd wiesz, ze ktoś ci przesłał swoje fotki?

Komiczne, byłeś kiedyś w wyścigu szczurów? podobno tak koło 40 już się nie musi :-)

No prosze prosze , ja myślałam , że to takie zwykłe forum , gdzie ludzie o pierdołach gadaja , większych lub mniejszych, a tu jakies towarzystwo wzajemnej adoracji sie utworzyło, jakaś wymiana fotek i bóg wie czego jeszcze :p :D:D

Doprawdy - az tak duzo tych fotek nie biore, wiec jesli ktos mi juz przesyla to raczej dlatego, ze chce to zrobic... oczywiscie zawsze jest mozliwosc oszustwa, tylko po co? a co do wyscigu szczurow, to moze nie do konca tak by to nalezalo nazwac, ale po 14 - 16 godzin na dobe juz pracowalem i to przez dosc długi okres swego zycia... juz mi sie nie chce... nie mam takich potrzeb i takich ambicji by sie az tak zabijać

komiczne skoro dostajesz dużo różnych maili o treściach co najmniej zaskakujących to istnieje ryzyko, ze ktos wykorzysta w końcu twoją fotke w jakims serwisie dla gejów np.;D

Doprawdy - ale ja CI pisalem przeciez, ze moje fotki ma bardzo mało ludzi... a co do serwisu dla gejów... niech sobie te niegrzeczne urwisy, łabuziaki jedne :P:P:P:P ktore przesiaduja na takich portalach, popatrzą na przystojnego faceta :P