Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocona

MAM PROBLEM I NIE WIEM CO ZROBIC pomozcie prosze

Polecane posty

Gość nocona

od 5tygodni nie mam okresu lecze sie prywatnie,ale wizyty polegaja tylko na tym,ze lekarz mi przepisuje ciagle nowe leki ,jak jedne nie pomagaja to po 7dniach nastepna wizyta i kolejne tablety:(rzadne badania nie sa mi robione,a ja sie czuje coraz bardziej slabiej,i jak nienawidze szpitali to chcialabym trafic do szpitala bo moze tam by mi wkoncu zrobili jakies badania :(ale nie przyjma mnie do szpitala z powodu braku okresu,wiec moze sklamac ze mnie bardzo brzuch boli,nie wiem:(

Gość ...*
zmień lekarza.

Gość nocona
ale w szpitalu mi zrobia wszystkie badania odrazu, wiec wolalabym trafic do szpitala:( juz mnie to bardzo martwi

Ja nie miałam pół roku. Najlepszy lek: Vilcacora. Poszukaj, poczytaj. Leczenie długotrwałe i trzeba być bardzo cierpliwym i konsekwentnym, ale warto. Pzdr.

Gość tylko
masz rację udaj silne bóle i zgłoś się na pogotowie wtedy przyjmą cię do szpitala, na pogotowiu powiedz, że leczysz się bierzesz leki ale teraz cię dopadło i nie dajesz rady chodzić, idź około 21 , nie odeślą cię do żadnego gabinetu a na przyszłość zmień lekarza