Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto no kto

Kto pomoze w niemieckim??

Polecane posty

Gość kto no kto

Kto pomoże przetłumaczyć króciutki tekścik z niemieckiego? TO TEN TEKST Moim zdaniem nie warto brac narkotykow, poniewaz sa one szkodliwe. Zazywanie narkotykow jest bardzo ciekim nalogiem i trudno jest z tego nalogu wyjsc. Wnaszym spoleczenstwie jest duzo narkomanow, szczegolnie w duzych miastach. Narkomani, ktorym udalo sie wyjsc z tego nalogu wspominaja, ze najlepsze lata swojego zycia zmarnowali i bardzo tego zaluja. Ja nie biore narkotykow, nie mam ochoty nawet ich raz sprobowac bo jestem swiadomy ze pierwszy raz juz moze uzaleznic. Chcialbym wszystkim ludziom, ktorzy zastanowiaja sie czy nie sprobowac, tylko raz tak dla zabawy powiedziec aby po zadnym pozorem tego nie robili! Pierwszy krok w ta strone sciaga juz za soba lawine zdarzen ktore moga sie skonczyc tragicznie, bez rodziny, przyjacoil, na ulicy, w kanalach czasem nawet na cmentarzu.

Gość kto no kto
hmm chyba mi nikt nie pomoze, bardzo prosze jeszcze raz moze ktos ma chwile i o do niego niewielki problem

Gość kto no kto
bardzo was prosze chociaz polowke bo dla mnie to makabra slowo po slowie ze slownika w dodatku to jeszcze nie gramatycznie

Gość ja pomoge
tylko napisz to tak jak umiesz a ja poprawie błędy.

Gość kto no kto
pani dala nam do przetlumaczenia ten tekst a on jest wg mnie napisany w takiej formie ze trufdno hgo przetlumaczyc mozna oszalec :-(

Gość kto no kto
MI WYSZLO TAK A TERAZ POMOZCIE DALEJ Z TA GRAMTYKA Moim Meinung ungebunden Wachlokal nehmen Rauschgift , weil s± one Schädlichkeiten. Einnahme Rauschgift steht furchtbar hart gewohnheitsmäßig und Schwierigkeiten steht von würdelos wyj¶ć. ZU Kollier Völker steht vielen Suchtkranker , vornehmlich zu happig Städte. Rauschgiftsucht , wievielte suchte auf sie wyj¶ć davon gewohnheitsmäßig gedenkend ze najlepsze Jahrgänge heimisch Getriebe verschwendete und furchtbar dieser dauert. Ich ungebunden nehmend Rauschgift , ungebunden besitze Lüste sogar Sie Schlag versuchen weil steht ¶wiadomy ze erstmallig Schlag vorderhand kann uzależnić. Möchte alles Menschen , welche denkt nach sie ob ungebunden versuchen , nur Schlag so zuliebe Vergnügungen sagen damit zu keines pozorem dieser ungebunden tut! Erstmallig Tritt zu diese Seite ¶ci±ga vorderhand außer sob± Lawine Ereignisse welches mog± sie endigen tragisch , von außen Familien , Freundin , draußen , zu Kanal bisweilen sogar aus Kirchhof.

Gość kto no kto
NO ZE SLOWNICTWEM TO JESZCZE DA RDE SLOWO PO SLOWIE ALE ZEBY TO BYLO GRAMATYCZNIE OK TO JUZ KATASTROFA

Gość kto no kto
MOZE CHCOAZ KTOS SPOJZEC ZE STRONY GRAMATYCZNEJ?

Gość kto no kto
kurde chyba juz wszyscy poszli spac buuu :-(((

Gość nikt ci nie pomoze
bo nikt nie umie tu sami bez szkoly hehheheheh

Gość kto no kto
dobra dzikuje wszystkim zyczliwym za pomoc ide spac nie warto bylo tyle czekac bo nikt sie nie zlituje.