Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziroczka21

Osoba po studiach zaocznych powinna miec wyksztalcenie polwyzsze

Polecane posty

Gość Ziroczka21

A nie wyzsze, bo to obraza prawdziwych studentow studiow dziennych

Gość Ziroczka21
Szkoda że mnie nie stać na żadne :(

Gość ona anana
jestes prawdziwym studentem ponieważ mamusia lub tatus płaci za twoja naukę? Oj takie jak ty powinny miec zakaz studiowania półgłowku!!!!!!!

Gość agaww
a co masz do zaocznych?

:o wiesz jak ja sie narobiłam na moich studiach zaocznych? fakt,niektore sa latwiejsze,ale nie generalizuj :o

Gość roskaks
studiowałam na takich i takich i wiecie co stwierdzam ze na zaocznych sa madrzejsi ludzie bo placa i chca sie uczyc a na dzienych tylko imprezy, kurestwa i nic wiece3j

Gość Ziroczka21
Rozmawiam z kupą.

Gość nierozumiem tego
my z kolei zaoczniacy uważamy że dzienni to półglówki bo ciągle się bawią i nic nie robią, mają zajęcia pare godzin w tygodniu na krzyż, a mamusia i tatuś dają pieniądze a my pracujemy codziennie po 8-10 godzin, w weekendy mamy szkole i pomyśl sobie jak tu żyć mając wolne raz na 2 miesiące a w tym samym czasie pisać prace, projekty, refety czy prace dyplomowe masakra

i jedni i drudzy muszą stanąc przed taką samą \'komisją\', która zatwierdzi (lub nie) ich pracę magisterską

Gość a ja mam najgorzej
bo studiuję dziennie i zaocznie :-(

Gość Ziroczka21
Najlepsze sa te wyzsze szkoly pilki noznej czy misia puchatka. Nie moge zrozumiec, ze osoba, ktora nic nie umie, moze miec wyzsze wyksztalcenie. To jest naprawde zalose jesli chodzi o polski system oswtaty wyzszej.

Gość ona anana
Załosne jest to ,że tak dupy jak ty siedzące na kasie starych wywyższają sie jak mogą. Wiem jakie lalunie kończą dzienne studia i wiem jaką mają wiedzę -zenada

Gość a ja mam najgorzej
to wg autorki jęli studiuję i dziennie i zaocznie to mam wykształcenie półtorawyższe, tak?

Gość Ziroczka21
Czyli to moja wina, ze moi rodzice sa normalni i chca, zebym studiowala. Nie nawidze zazdrosci w tak niskim wydaniu

Gość Ziroczka21
Jestem sfrustrowana bo nie zaliczyłam pierwszego semestru z żadnego przedmiotu pomimo tego, że obciągałam wszystkim wykładowcom z połykiem

Gość ona anana
zazdrość mała? Hmmm moi rodzice pomogli mi na studiach,kolejne opłaciłam sobie sama i nigdy ale to nigdy sie nie wywyższam z tego powodu.To,że innych rodziców nie stac na opłacenie studiów nie znaczy ze sa nie normalni mała.Licz sie ze słowami,bo takim gadaniem obrażasz wiele ludzi

Gość ona anana
a takie elementy jak ty mają inteligencję półwyższą co zaprezentowałas zakładając tak infantylny topik

Gość agnus14596
nie generalizowala bym , zaoczni maja napewno malo czasu jesli pracuja do tego ale dostac sie na zaoczne- zaden problem, na dzienne ciezej , na zaocznych placisz tzn ze masz kase czesto odrodzicow wlasnie , ja studiowalam dziennie wlasnie dlatego ze kasy nie mialam, a dostalam sie po zdaniu egzaminow! a nie wplaceniu kasy - wpisowego jak na zaoczn jest , do tego jak porownac ilosc godzin na dz i zao to zrozumiecie jak wy na zaoczn macie okrojony mapterial! i wyobrazcie sobie ze dzienni tez podejmuja sie

Gość agnus14596
pracy dodatkowej . imprezy? a co to za studiowanie bez tej calej atmosfery studenckiego zycia? :P