Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castaya

sesja zdjeciowa w Łodzi!! Pilnie poszukuje!!!

Polecane posty

gdzie mozna zrobic taka fajna sesje zdjeciowa dziecku??? nie robilam zdjec corce przy chrzcinach i chcialabym jej teraz zrobic taka naprawde fajna sesje tak na pamiatke :-) a i nie chodzi mi o kiczowate zdjecia typu np przy kolumnie czy w starym pokoju na kanapie itp. wolalabym cos orginalnego :-)

Gość Malina truskawkowa
poszukaj w wyszukiwarce :):):)

kurde zdjecia sa zaje**iste!!!! jackpot79-- a ile biora za tekie zdjecia i ile jest tych zdjec???

No nie powiem Ci bo robiłam u nich zdjecia swoje slubne(ponad 7 lat temu) i 4 lata temu dziecku.Wiec ceny sie na pewno zmieniły ale możesz tam śmiało zadzwonić i spytac ile poza.

Gość kfjsdhsbvab
www.izabelaurbaniak.pl

castaya,teraz mi się przypomiało ,że jak mała miała chrzciny to właśnie tego fotografa brałam pod uwage(ewa) i zadzwoniłam do niego 2 miesiace przed terminem,niestety nie było juz wolnych terminów.Ale przed komunią syna to juz pojade tam jak tylko dadza znać jaki termin,czyli jakieś 8-9 miesiecy przed:o

kurcze a ja chcialam tak za miesiac :-/ no to ładnie... trudno najwyzej jak corcia bedzie konczyc roczek to zrobimy zdjecia :-) bo to dopero za 4 miesiace ... ciekawe czy beda miejsca jutro zadzwonie

Gość arleta32
Może jeszcze komuś się przyda namiar na fotografa w Łodzi - Paweł Otto https://www.pawelotto.pl/ . Piękne fotki. Naturalne, nieudziwnione, ponadczasowe i bardzo ciekawie zaaranżowane. Pamiątka na całe życie. Robi różne sesje - m.in. noworodkowe, rodzinne także jest w czym wybierać.