Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemoool

Nie ufam lasce, która miała chłopaka, bo nawet jak z nim nie spała to...

Polecane posty

Gość Przemoolu
Dziękuję, mam nadzieję, że też tak będzie, ufam tej dziewczynie

Gość Przemool
To ja byłem, nick źle wkleiłem po restarcie komputera

Gość a co ty sobie myslisz
pelno dziwek na tym forum

Gość a co ty sobie myslisz
19:47 azsxdcfv o co wogole chodzi z tym tematem?skoro laska ma CHLOPAKA to czemu ma przed nim majtek nie zdjac?ja pie**ole to co ma pas cnoty zalozyc?chyba skoro ludzie sie kochaja to okazuja sobie te uczucia rowniez poprzez pieszczoty(i to bez majtek ) gdyby sie puszczala to ok nie ufaj ale skoro ze swiom chlopakiem to w czym problem? niektore dziewczyny z wieloma chlopakami sie umawiaja i chodza na randki, ale to nie znaczy, ze z kazdym trzeba piescic sie na golasa

Gość slowik
Jestem ciekawa co słychać u Przemoola.

Gość Fakir
Przyznam, że przeczytałem cały ten topic. Każdy ma po trochę racji. Przemol - jak go rozumiem, że taka sytuacja gdzie partnerka miała kogoś przed i robiła z nim to co robiła, może psychicznie przytłaczać i wraca się do tego myślami. Wydaje mi się, że najrozsądniej byłoby sobie rozpisać plusy i minusy takiego stanu rzeczy i samemu głośno ze sobą porozmawiać. Przemo - należy się cieszyć, że ONA Ciebie akceptuje i podobasz jej się, wykorzystaj to, ale pozytywnie. Wiadomo, że to co było to już się nie odstanie ale chyba głupotą byłoby z tego powodu z nią zrywać. Macie szansę stworzyć związek, warto spróbować, a jak nie wyjdzie to nie i już. Zapewne wiele osób jest w takiej sytuacji. Ja mam podobną sytuację, też o tym myślę ale staram się taką myśl od razu tłamsić:P Nic na to nie poradzimy a czas pozwoli chyba do tego podchodzić z większą rezerwą i w końcu to Ty będziesz z nią i TY będziesz to z nią robił i jak dobrze pójdzie to prześcigniesz w ilości jej byłych i wyjdziesz na plus:P Inni niech też piszą co możesz zyskać a co stracić. Taki rachunek zróbmy:)

Gość Alalalalafas
to chyba powinnieneś sie ze mną spotkać. bo ja nigdy nic nie robiłam i nikogo nie miałam.

Gość menik
przemool czytalem wszystko i po Twoich wypowiedziach wnioskuje ze masz zaledwie 16 lat, no moze 17 ale wez sie czasnij w dynke, szukasz kobiety ktorych juz nie ma chyba ze 15 lat... czepiasz sie glupot itd. znajdz dziewczyne i ja poznaj a nie pytaj kazdej czy zdejmowala gatki przed chloapakiem... kazda laske trzeba poznac a wtedy sam zobaczysz troche inne widzenie na swiat... i nie ciagnij tego tematu w kolko bo caly czas gadasz o tym samym

Gość fakir
I jak Przemoool się to skończyło? Masz jakieś wnioski?

Gość taka jednaaaa fr
heheh ja miałąm wczesniej chłopaka ale nic z nim nie robiłąm oprócz przytulania sie i całowania, zreszta to taki debil ze mam odruch wymiotny jak o tym mysle, nie wiem co mi strzeliło do głowy, chyba bylam samotna bo sie przprowadziłam i nikogo nie znałam a on sie płaszczył rok przede mna, mogłam go nawet walnąć łyżwą w głowe hehe zreszta byliśmy razem 2 miesiace wiec nawet nie bylo kiedy b ot wakacje byly, wczesniej tez iałam jakis tam niby kolegów ale byłam za młoda żeby mi takie rzeczy przyszły do głoy, ale na mnie nie patrz, ja jestem inna, mam moralność, zasady a tu same dziwki i szmaty siedza (w wiekszości)