Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jajca normalnie

POCHWAL SIE SWOIMI ODCHYLAMI DZIWACTWAMI ITP HEHE

Polecane posty

Gość karmacomkaaa
1. boje sie czesto w nocy i tez nie moge nogi wystawic zza koldry bo sie boje 2. gadam do siebei jakbym odpowiadala w wywiadzie jako slawna modelka albo dziewczyna na rozmowie o prace itp.... 3. Robie dziwne miny sama do siebie i odglosy 4. nie przlkne skory od szynki, zawsze musze ja "obierac" to narazie tyle :>

Gość schizofreniczka z kafe
przed snem chodzę z 5 razy siku..zeby mi sie przypadkiem w nocy nie zachcialo -czytam gazety w toalecie - -dlubie w nosie non stop -ciagle piłuję paznikcie bo nienawidzę mnieć długich -bez pudru nie wyjde z domu(masakra) -boje sie byc samam w domu:O -ogladam sie za facetami ale moj narzeczony nie moze sie obejrzec za inna bo mu robie dzika awanture:O -ciagle wyobrażam sobie ze jestem kims innym -jak ide ulica to czytam wszystkie rejestracje na samochodach -jak jem to czytam...bez czytania mi nie smakuje:D w sumie nic nowego nie dodałam ale jeszcze trochce by sie tego znalazło:D

*literuje sobie jakis wyraz ktory mi wpadnie w sluch i sprawdzam ile ma literek np. telefon dziele na: tel-efo-n i wychodzi ze ma 7 liter, lubie gdy wychodzi ze sa po 3 litery i zadna nie zostaje na ubiczu * musze miec porzadek w szafkach i na biurku, nawet w torebce i telefonie * zapisuej wazne rzeczy w kalendarzyku *nie trace na nic czasu np. miedzy gdy wychodze z kapieli i trzeba poczekac az woda zleci zeby oplukac wanne to w tym czasie wklepuje balsamy, zeby nie czekac bezczynnie:P *nigdy w nocy nie wychylam nog ani rak za lozko *boje sie ciemnosci i nie patrze w ciemny pokoj jak wchodze i swiatlo jest zgaszone *nie wyjde do ludzi z niepomalowanymi rzesami *zapisuje filmy jakie obejrzalam *lubie liczyc pieniaze :D *z rana przy kawie wlaczam komputer i przegladam wiadomosci, poczte, nasza klase:P *zawsze dobieram kolczyki do stroju

*przesladuje mnie liczba 2 i 3 wszystko robilabym i kupowalabym podwojnie lub potrojnie, widze wszedzie te literki:P