Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jajca normalnie

POCHWAL SIE SWOIMI ODCHYLAMI DZIWACTWAMI ITP HEHE

Polecane posty

Gość ale jajca normalnie

Zamieszczam ciekawe z innego forum ale też mam podobne :) 1.non stop nerwowo sprzątam i porządkuję 2.czasem nie widzę ludzi, innym razem wydaje mi się, że ktoś za mną idzie 3.Interesuje się architekturą 4.Mam ścisłe zasady odnośnie ścielenia łózka. Wszystko musi być idealnie ;/ 5.Zawsze sie wracam i sprawdzam czy zamknąłem dom 6.Zawsze sprawdzam czy wziąłem to co miałem wziąść 7.kilkanaście razy potrafię sprawdzić w komórce czy na pewno nastawiłem budzik 8.chodzenie po co drugiej płycie chodnikowej (lub jeśli na kostce jest jakiś wzorek, to po wzorkach) 9.wymyślanie własnego świata(co chciałbym zmienić w swojej miejscowości ,planuje miasto od nowa) 10.Głosuję na PIS 11.myje zeby po kazdym posilku 12.w toalecie musze cos czytac, czasami jak nie mam nic pod reka to czytam sklad kosemtyków czy tam srodków chemicznych 13.Jak widzę tablicę rejestracyjną to od razu próbuje odszyfrowac z jakiego jest miasta 14.siedzę przy kompie w najdziwniejszych pozycjach, np. skręcony bokiem 15.czasem mam wrażenie, że wszyscy ludzie na ulicy których mijam, się na mnie gapią... 16.mam manię na punkcie estetyki i dokładności, mnie wkurzyć potrafi nawet zawinięta w złą stronę firanka w pokoju 17.strzelam palcami, 18.liczę piętra każdego budynku który mnie zainteresuje 19.kłóce sie z nauczycielami i dziewczynami z klasy(tak żeby było smieszniej :D ) 20.swoje teksy zawsze sprawdzam

Gość Harry Lambert
Sprawdzam bo dwanaście razy czy wziąłem wszystko co miałem zabrać. Sprawdzam kilka razy czy na pewno zamknąłem drzwi. Po każdej wizycie w łazience myje ręce (nawet jeśli wpadłem tam tylko np zmienić ręczniki) Czytając książkę w twardej oprawie stukam w nią nieustannie palcami Idąc nigdy nie staję na włazy kanałów, studzienki kanalizacyjne itp Więcej grzechów nie pamiętam

Gość mim0ch0d
jestem dziwniejszy od was ale nie chce mi się wypisywać wszystkich moich dziwadztw bo by mnie aresztowano za spam internetowy :-)

Gość a ja sikam do plastikowych
butelek po Nestea i później celuje nimi z okna w przechodniów:classic_cool:

Gość maxior
potrzebujecie dobrego bzykania i tyle

Gość a ja jem łupież
:classic_cool:

Gość a ja jem kozy

Robię kulki z chleba albo twarogu podczas śniadania. Zawsze. Jak mam opakowanie bąbelkowe to uwielbiam zgniatac bąbelki. :)

Gość ygthgbv
podnossze

Czytam nekrologii. Życzę ludziom, których nienawidzę, śmierci i jeśli się spełni, to nie mam poczucia winy, tylko się cieszę. Oglądam \"Modę na sukces\". Zdzieram paznokcie, jak się zdenerwuję.

Zbieram spermę z własnych wytrysków i zamrażam. Do reszty się nie przyznam :classic_cool:

:classic_cool: jak ktoś siedzi np przy kompie to ja nie siadam po nim od razu na krześle, bo drażni mnie to że jest ciepłe, ew. podkładam poduszkę pod tyłek :classic_cool:jak śpię to nie wystawiam członków poza łóżko, bo mi sie wydaje że pod moim wyrkiem coś na mnie czycha... :classic_cool:dostaję histerii jak usiądzie na mnie owad a ja zauważe ,że mu czegoś brakuje(nogi, kawałka skrzydła..) -jak jest w komplecie to ok :classic_cool:jak jest ciemno w pokoju to nie zasnę ,bo wydaje mi sie ,że ktoś nade mną stoi.... Jak se coś przypomne jeszcze to napisze :-0

Gość hahahaa
a ja odwracam kamerke internetową w strone ściany bo ciągle sobie myśle ze ktoś na mnie patrzy ;/ serio .. ech ..

Gość hahahaa
i jak jestem w hipermarkecie to wącham szynki przez opakowanie mimo tego, ze i tak nic nie czuje ;p i mleko tak samo xD

Gość hahahaa
aha.. i jeszcze nawiązuje kontakt wzrokowy z kierowcami autobusow.. hehehe wczoraj jeden kierowca przez to nie chciał mi dzwi otworzyć w autobusie ;p

Gość hahahaa
a tak w życiu normalnie to ja jestem nieśmiała i z nikim bym nie nawiązała kontaktu wzrokowego ..tylko z kierowcami mi sie to udaje;p

Gość ja mam na imie
moze powinnas pracowac jako TIRowka?? :P

Gość kamiwalasia
1.wacham swoja brudna bielizne 2 puszczam baki w pracy 3 jadac samochodem bardzo pzreklinam 4 zmuszam swojego kolege do sexu tyle :)

Gość trochę stuknięta
-strzelam palcami -kilka razy sprawdzam czy zamknęłam drzwi -lubię wąchac swoje stopy :O:P -zasypiam przy dzwięku odkurzacza lub suszarki do włosów -czytam nekrologii i się zastanawiam czy znałam tego kogoś czy nie -zawsze ruszam stopą,nawet podczas snu -siedzę bokiem do kompa i piszę tylko jedną ręką bo inaczej nie idzie ustawić fotela do ławy na której stoi laptop

Gość trochę stuknięta
nie wygodnie mi jak jest na kolanach bo siedzę powykrzywiana tzn.mam tak pozakładane nogi że kiedyś się w nie zaplątam :P..nie lubię mieć nóg na podłodze zawsze mam je na fotelu :O

Gość ja mam tak samo
ja tylko śpiewam do psa i rozmawiam sama ze sobą i czasami jak mam zły nastrój, to stawiam sobie za cel zakup jakiegoś fajnego kosmetyku, że niby wtedy będę ładniej wyglądać. Kupuję go, po czym wrzucam do szuflady. I leży tam już cała sterta:O

Gość trochę stuknięta
myszkę mam ale nie używam bo lubię myszki...używam tylko i wyłacznie touchpada...co też niektórzy uważają za dziwactwo

Gość trochę stuknięta
bo nie lubię myszki * miało być :p

Gość trochę stuknięta
wszyscy których znam używają myszki i dziwią się że ja tylko touchpada używam...nie rozumiem ich :)

Gość wkurzajacy osobnik
moje dzaiwactwa przy waszych to nie dziwactwa:D

Gość maxior
- gadam do siebie - jak kichnę to mówię sobie na zdrowie - jak sikam to muszę pierdnąć