Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Puusia

Dlaczego ludzie uwazaja grubsza kobiete za nic nie warta?

Polecane posty

Gość Smutna Puusia

To nie moja wina, ze mam slaba przemiane materii i nie moge wykonywac cwiczen fizycznych, bo szybko sie mecze

Gość bo grube kobiety SĄ nic nie
warte🖐️

Gość wiewiorka Bydzia
tak samo jak biedny , nieoperatywny i impotent mezczyzna jest nic nie wart. kobieta musi miec urode bo penis w kit nie staje a facet pieniadze. i tak jest bylo i bedzie.

Gość bo grube kobiety SĄ nic nie
i jesteś leniem. masz słabą przemianę materii bo nie żyjesz aktywnie tylko się obżerasz. jak się męczysz to dobrze bo spalasz te pączki co je teraz ze smakiem wpierrdalasz 🖐️

NIE PRAWDA GRUBE KOBIETY SA TAKIE SAME JAK INNI TRZEBA PATRZEC GłEBIEJ A NIE POWIERZCHOWNIE

Już miałam napisac ,ze to nieprawda i ,ze sa tak samo sa wartosciowe..ale rozwaliło mnie stwierdzenie "nie moge cwiczyc bo szybko sie mecze.." A wpadłas na to ,ze to przez slabą kondycje?

Gość jawyrocznia
A dlaczego wszystkich stawiasz równo. Ja jestem szczupła ale o grubaskach nie myślę że są nic nie warci.To najbardziej sympatyczne ludasy. Każdy tłuścioszek którego znam jest spoko i taki milusiński.Wartości nie mierzy się wagą!

moze i wartosci nie mierzy się wagą, ale kazdy wielorybopodobny osobnik taki jak autorka, chetnie zwyzywa wszystkie normalnie zbudowane kobiety od anorektyczek :P Poza tym to nie wiem, gdzie spotykasz tych sympatycznych grubaskow, bo wszystkich, ktorych ja znam mozna okreslic jako zgorzkniale indywidua, zle na caly swiat, pelne frustracji i nienawisci...

Gość smakusia
Hmm Po pierwsze to większość z was jest wredna.... Po drugie z tym to jest tak, że "chudzielce" - czyli Ci normalni nie lubią "grubasów" bo są inni. Zawsze było tak że dzieci wyśmiewają się z tego co jest inne i to zostaje na bardzo długo aż do starości. Ludzie w dzisiejszych czasach nie wiedzą co to naprawdę TOLERANCJA, ale ostro gadają że są ... Cóż za obłuda. Ale tak naprawde osobą otyłym potrzebna jest motywacja i to konkretna. Nie jakieś tam za małe ciuchy, czy "chudzielce" na około potrzebny jest kopniak w d... za przeproszeniem, bez silnego bodźca nie ma efektów. Wiem po sobie, ale udało się. Pozdrawiam :)

Gość grubych trzeba na wojne wysać
np:do Iraku albo Aganistanu.Jak zginą to mała strata po nich :P

Gość mam gruba zone
ktora jest bardzo dobra w lozku !!!! ;)

mysle, ze normalni ludzie nie beda uwazali grubszej kobiety za nic nie warta. :o przynajmniej nie ze wzgledu na jej wyglad ... nie znam sie na tym, moze niektore osoby tyja zupelnie bez ich wlasnej inicjatywy i nic sie nie da z tym zrobic. aczkolwiek wydaje mi sie, ze w wiekszosci przypadkow tak nie jest. slaba przemiana materii nie bierze sie znikad, a jezeli juz sie wziela, to sa na to sposoby. jesli chodzi o cwiczenia fizyczne, to istnieja formy cwiczen w ogole nie meczace, wrecz relaksujace...

Gość wredny Antoni
nikt mnie nie przekona . mam europejski gust. i niestety nie podnieca mnie i nie moglbym sie zwiazac z kobieta majaca na stanie wielka gruba tlusta pupe.oraz brzuch wiekszy od piersi.