Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Szansa na zdradę ! Co robic ??

Polecane posty

Mam problem Jestem z chłopakiem już 1,5 roku i bardzo bardzo go kocham ale eh czegoś mi w nim brakuje ;( Czułości ... romantyzmu ;( Poznałam ostatnio chłopaka ,który jest zupełnym przeciwieństwem mojego chłopaka ;( Wrażliwy,czuły,romantyczny ...Czuje sie przy nim ekstra ! moj chlooak ma tez 20 lat tak jak ja ale kurcze to duze dziecko :( ciagle sobie zarty ze mnie robi ,dla jaj mowi ze mam gruba dupe bo wie ze to moj slaby punkt :( on mnie lubie wkurzac bo sie fajnie zloszcze ale nigdy czegos fajengo mi nie powiedzial ;( a przy tamtym sie czuje hm jak gwiazda :( tak wyjatkwo ah :( I kurcze - coś mnie do niego ciągnie ;( Ostatnio na imprezie sie do mnie przytulil i eh cos mi serce mocniej zabilo Tak milo mi sie zrobilo ;( moj chlopak nie jest taki czuly jak sie przytulam do niego to eh obejmuje mnie tak chlodno calowac sie nie lubi a ja wrecz to kocham ;( tamten jest przeciwienstwem w sobote bede na imprezie bez chlopaka a bedzie ten nowo poznany .... mam ochote go pocalowac ;( poprostu w nim znajduje to czego u mojego ukochanego nie ma daje mi to czego moj ukochany mi nie moze dac ;( bo nie umie ;( co robic ;( ? sluchac serca i byc z moim kochaniem czy ... z innym ;( ktory daje mi to co ja uwielbiam ;( pomozcie

no wiem :( nie chce go zdradzic bo bardzo kocham swojego chlopaka i nie chce go stracic ale moj chlopak sie nigdy nie zmieni :( nie bedzie czuly tak jakbym tego chciala :( a mi tego bardzo brakuje ;(

Gość ----------sasana-------------
moze ten obecny to nie ten wlasciwy a do tamtego to nie milosc tylko przyzwyczajenie nie zdradzaj tylko zacznij nowy zwiazek

Gość ----------sasana-------------
jak sie nie zmieni twoj to bedziesz nieszczesliwa tak jak teraz bo gdybys byla szeczesliwa to bys nie miala dylematu

----------sasana------------- no racja eh :( a nie jestem szczesliwa bo moj chlooak nie daje mi tego czego bardzo potrzebuje - czulosci ;(( mowi ze kocha ale nie okazuje tego ;(( i sie mecze :( bo nawet jeg przytulanie jest chlodne :( i odlicza czas jak sie przytulam i mowi ,,juz ?starczy?'' eh :(

no to się puść a usprawiedliwienia na to nie szukaj, bo na puszczanie się usprawiedliwienia nie ma i gadanie jakie to braki ma twój obecny NA NIC SIĘ ZDADZĄ

faceet38 - ja nie mowie o seksie :( ale o calowaniu .. przytulaniu ... fajnych slowkach :( tego mi brakuje ,tego moj chlopak mi nie daje a tamten moze dac :(

Gość Karr.
co prawda . powinnas porozmawiac o tym z Twoim chlopakiem. nie mozesz go od razu skreslac bo go kochasz. a z tamtym jest Ci tylko dobrze .. co prawda macie juz po 20 lat. wiec powinniscie myslec nad tym jak chcecie dalej zyc i wogl . jezeli Twoj chlopak sie nie zmieni nawet po rozmowie to powiedz mu e tak nie jest Ci dobrze. i nie mozecie sie oszukiwac ze tak trwalego zwiazku nie ulozycie i dajcie sobie spokoj . wtedy mozesz zobaczyc czy jest Ci dobrze z tym kolegą czy brakuje Ci osoby ktora kochasz.

jak ci brakuje tego u obecnego to odejdź a nie męczysz siebie i jego jak chcesz gździć się z innym mając faceta to twoja sprawa, ale to będzie kurestwo a ku.rwą kobieta staje się raz na zawsze

Big- zmień faceta, szkoda twojego obecnego i ciebie w związku w którym się nie spełniasz- to strata czasu, nie ma czego żałować

Karr. - pogadam z nim eh :( tyle razy juz gadalismy i nic nie dalo to :( moze na 2 dni :( ale pozniej znow to samo ;(( pogadam z nim jeszcze bo nie chce go tracic ale brakuje mi paru rzeczy u niego :(

Gość masz ochotę na innego
a strasznie chcesz się przy okazji wybielić. Niedługo napiszesz - to była wina mojego obcnego, bo mnie nie przytulał, a tamten tak. Pamietaj też o tym, że to, co nowe zawsze wydaje nam sie lepsze, a później bardzo często okazuje się, iż to zwykła tandeta...

Moim zdaniem jestes gotowa na zwiazek z tym drugim. Nie na zdrade. Po co ranic obecnego. Rozstan sie z NIm, ale miej pewnosc, ze tamten drugi cos do Ciebie czuje. Bo spieprzysz zycie i sobie i obecnemu.