Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wróżby

chlopiec czy dziewczynka- wróżba

Polecane posty

Gość szukam wróżby

kiedyś krązyla po sieci taka wrożba oparta na wierzeniach ludowych- taki test. zaznaczalo się tam czy się lubi sok pomaranczowy, jaki ksztalt ma brzuch itd. Czy ktoś pamięta adres do stronki z tą wróżbą?

Gość ehehehehehehehe
i oczywiście wierzysz w te bzdury?

Gość szukam wróżby
a gdzie tam :) chcialam sprawdzić. Według USG ma byc dziewczynka i chcialam zobaczyć jak wyjdzie ta wróżba. Wyszlo ze dziewczynka :)

Gość betix
to nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka wazne zeby bylo zdrowe.

Te teściki są fajne jako zabawa, albo ten test ciążowy internetowy (był taki temat), mona sie posmiać. Tylko żeby przyszłe mamy nie brały tego na poważnie, jesli wyjdzie z takiego testu że ma byc chłopiec i kupują w sklepie tylko niebieskie rzeczy z samochodzikami a tu rodzi sie dziewczynka :-) A mówie tak dlatego że znam osobiscie kobiety które uważają taki test na płeć że daje 100% pewności :-D

pamiętam :-D robiłam go jak byłam w ciąży wychodziło mi że urodze dziewczynke i mamy Ewelinke ❤️ :-D :-D

Mnie wyszlo ze dziewczynka i jest Mania teraz tez mi wychodzi dziewczynka... i z USG tez :D:D cos w tym chyba jest :D:D a co do niebieskich ubranek w samochody to moja córka ma fajna zieloną bluzeczke z traktorkiem :D:D:D

Gość cala naga prawda...
a mi wyszlo 50 na 50 ;/ co wy na to?

hmm 50 na 50 to znaczy ze bedzie chlopak..........albo dziewczynka :D:D:D

Gość babyland
Witam serdecznie wszystkie Panie, Mam pytanie do wszystkich przyszłych lub obecnych mam dzieci w wieku do 16 lat. Prowadze badanie rynku dotyczące sklepu internetowego z markową używaną i nową odzieżą angielską dla dzieciaczków, od noworodków do ok. 160cm wzrostu. Trwają przygotowania do uruchomienia takiej strony, dlatego musimy wiedzieć ile osób byłoby zainteresowanych zakupami w takim sklepie? Ceny produktów od 3zł w górę. Koszt przesyłki od 6zł do 13zł(w przypadku pobrania). Główna dewiza: Odzież tylko dobrej jakości w przystępnych dla wszystkich cenach ( wszyscy wiemy jakie są teraz czasy, więc staramy się aby ceny były jak najniższe). Odzież takich firm jak next, cherokee, st.bernard, marks&spenser, disney i wiele wiele innych. Dlatego miałabym prośbe, jeżeli to nie problem to prosiłabym o wysłanie do mnie maila o treści TAK, jeżeli ktoś byłby zainteresowany takim sklepem. Żeby strona ruszyła musimy otrzymać conajmniej 300 pozytywnych opini. Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrówka i powodzenia dla wszystkich mam i ich maluszków

Gość babyland
Witam serdecznie wszystkie Panie, Mam pytanie do wszystkich przyszłych lub obecnych mam dzieci w wieku do 16 lat. Prowadze badanie rynku dotyczące sklepu internetowego z markową używaną i nową odzieżą angielską dla dzieciaczków, od noworodków do ok. 160cm wzrostu. Trwają przygotowania do uruchomienia takiej strony, dlatego musimy wiedzieć ile osób byłoby zainteresowanych zakupami w takim sklepie? Ceny produktów od 3zł w górę. Koszt przesyłki od 6zł do 13zł(w przypadku pobrania). Główna dewiza: Odzież tylko dobrej jakości w przystępnych dla wszystkich cenach ( wszyscy wiemy jakie są teraz czasy, więc staramy się aby ceny były jak najniższe). Odzież takich firm jak next, cherokee, st.bernard, marks&spenser, disney i wiele wiele innych. Dlatego miałabym prośbe, jeżeli to nie problem to prosiłabym o wysłanie do mnie maila o treści TAK, jeżeli ktoś byłby zainteresowany takim sklepem. Żeby strona ruszyła musimy otrzymać conajmniej 300 pozytywnych opini. Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrówka i powodzenia dla wszystkich mam i ich maluszków :)

Gość gość
przed chwilą zrobiłam, wyszło mi, że dziewczynka. tylko skąd ma tego siusiaka??? :)

Gość Elena1983
Dla mnie najlepsza wróżka to Pani Grażyna, nie tylko przekazuje, co wid******artach, ale doradza - bardzo, bardzo sensownie, jej telefon to 708 403 155 , całkiem przystępna cena 2,58zł/min

Gość gość
Ja byłam osobiście u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl to naprawdę niezwykła osoba. Zadziwia zdolnościami i empatią. Jedna z najlepszych wróżek w Polsce.

Gość gość
Zgadzam się Pani Grażyna - wrozkagauri.pl jest świetna. Bardzo wspierała mnie we wszystkim i miała do mnie ogromną cierpliwość, mimo mojego trudnego charakteru i niezdecydowania. Bardzo pomogła mi w trudnych chwilach.

Gość gość
Pani Grażyna jest tak do niczego,że szuka głupich na kafeterii,bo nie ma ludzi.