Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiat Nilu

Jestem gruba=czas wziasc sie za siebie!!!!!

Polecane posty

magdalen22 witamy i zapraszamy do dietetowania;) bonafide hihi tylko sie niu upij;):D:D a co tam zawsze mozna sobie pozwolic na co nieco:D na zdrowie;) No to przezylam;) hihi w szkole nic a nic nie podjadlam:D ba a nawet przywiozlam do domu jablko,bo nie bylo kiedy zjesc:o na szybko wypilam tylko kefir i chrupkie pieczywo:D i do tego litr wody:D Jak wrucilam do domu a byla juz prawie 20 to ukroilam sobie pół ogorka:D i go schrupalam o dziwo zapelnil moj zoladek i teraz nawet nie czuje sie glodna:DWlasnie popijam herbatke i jeszcze niestety bede musiala sie dzisiaj troche pouczyc,tak chociaz 2godz:o No to tak rano cwiczylam napierw 10min:D a pozniej po sniadaniu stwierdzilam ze skoro dzisiaj nie ide do pracy to przydala by sie troche ruchu:D do poswiczylam kolejne 10:DNo i wieczorem tez troche pocwiczylam kolejne 10min:D hihi i nawe brzuszkow zrobilam za jednym razem 25hihi kondycja mi sie poprawia;) Troszke dokucza mi brzuch a wszystko przez ten okres:o Tak sie zastanawiam kiedy powinnam sie zwarzyc??Jezeli we wtorek powinnam wejsc na wage a bede miala ostatni dzien okresu to nie wiem czy waga prawde mi powie;)Czy moze powinnam sie zwazyc tak w czwartek??Jak myslicie:)

hej! dzielna jesteś, nieźle siętrzymasz, kwiat nilu 🌼 co do ważenia, raczę poczekać z 2 dni po okresie- wtedy już waga powinna powiedzieć prawdę :) siedzę dziś dłużej na komputerze, myślałam już, że nikt więcej się nie pojawi! :) ale mówisz, że masz naukę.. cóż, miłej nauki, podziwiam, że masz siłę uczyć siętak późno, dzielna z Ciebie dziewczyna :) co do mnie.. oprócz drinków [tak, zaszumiało mi trochę w głowie ;-D] to zjadłam jeszcze kilka merci! cóż, teraz nie mam wyrzutów sumienia ale rano pewnie jak do mnie to dotrze.. no trudno, nic nie odmienię :)

bonafide no niestety jak ja sie nie naucze to nikt tego za mnie nie zrobi;)Takie uroki studiowania;) a co do słodkosci to mam zamiar zjesc w nidziele kawaleczek czekolady:D:D hihi mysle ze mi nie zaszkodzi:DPostanowilam sobie ze słodkosci tylko od swieta oczywiscie w racjonalnych ilosciach;) papa🌼

Gość magdalen22
Hej laski!!!ja juz spadam spac bo strasznie senna jestem:(Kwiatu nilu radze Ci poczekac z waga bo ja zawsze w czasie okresu waze wiecej i sie zniechecam,wogole jak mam okres to czuje sie jak swinia,twarz jak pyza,nic mnie nie zasyca.Jeszcze nie przestane jesc czekolady a juz mysle o salatce sledziowej.Jak baba w ciazy:)To do jutra w takim razie trzymajcie sie!!!!

Kuraiko, by tyś szczupła!! witam dziewczyny w nowym pięknym dniu! zgrzeszyłam wczoraj tak strasznie, że jużod dziś się pilnuję, ale też nie dam się zwariować.

Gość magdalen22
HEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIEWCZYNY WYDARZYL SIE CUD!!!wchodze dzis na wage(jak zwykle cyfra 6 na przodzie mysle sobie)a tu 59!!!ja tej 5 nie widzialam 6 lat!!co za motywacja:)tak sie ciesze.Musze teraz to utrzymywac zeby znow sie nie zapuscic:(jaka okropna pogoda:(mialam isc na disco ale mi sie odechcialo.Pije wlasnie kawke i zastanawiam sie co by tu zjesc.Od dzis dieta tak 600-700kcal:)no i ide lyknac magnez bo pije troche kawy!!!!TRZYMAJCIE SIE BO WEEKEND JEST NAJGORSZY DO PRZETRWANIA:*

magdalen - jesteśmy z Ciebie dumne! [a wczesniej było ile?] masz motywacje, by trzymac diete :) [kwiatek[ dla Ciebie za dobre sprawowanie :P

Gość madmike
czas wziąĆ sie za ortografie :/

Gość pisze się WZIĄĆ

Gość magdalen22
Bonafide najwiecej bylo 65!!!

Gość magdalen22
napewno szczupla nie mozna mnie nazwac,nie jestem gruba ale sadelko mam,Jestem niska wiec musze byc szczupla:(

Dobrywieczor🌼 I znowu wytrwalam:DNie powiem bylo ciezko ale z dnia na dzien jest coraz lepiej:D mysle ze jeszcze z tydzien i moj organizm przyzwyczaji sie do zmian;) Rano zjadlam duzeee sniadanie,zeby w szkole wytrzymac:)Ok 15 w szkole wypilam maslanke i 4 chrupkie pieczywka:) i w miedzy czasie dwa litry wody:D Ok 18 zjadlam jabko:) a jak wrocilam ze szkoly bylo po 20 to zjadlam 5lisci salaty polanych sokiem z cytryny i posypanych pieprzem hihi nawet bylo dobre;) no i cwiczylam dzisiaj 20min zawsze to cos:) Ale jestem padnieta,normalnie oczy same sie kleja:) Dobranoc🌼 papa🖐️

Gość magdalen22
a ja wlasnie przyszlam do domu i zjadlam kanapke o 3.20:(ale spalilam na dyskotece:)sorry dziewczyny ale ide po nastepna ale na niej skoncze!!!pa po wypiciu trudniej odmowic

oj magdalen, znam to - dobrze, że jesz kanapkę, a nie jak ja - ciastka ;-D ale już dziś [od dziś!] się trzymam. lecę zaraz do kościoła, wpadnę do Was jak wrócę :)

Gość magdalen22
Dzien dobry:)wlasnie wstalam z kacem i pije sok pomaranczowy.niestety caly karton ma 440kcal.wypije polowe i rozciecze a woda.planowalam w koncu zaczac sie dzis ruszac ale nie mam czasu.od jutra zaczne cos regularnie robic.nie wiem co mam na obiad ale napewno nie zjem takiego calego,napewno bez ziemniakow bo sa polane tluszczem a takie bez mi nie smakuja wiec juz wole ich nie zjesc.ok ide sie ubrac i robie kawke.Kuraiko jesli sie meczysz z tym octem,to kup sobie w postaci tabletek.O ile sie nie myle to chodzi o ocet jablkowy?to sa takie tabletki APLEFIT i sa tanie:)papapap

Gość zdesperowana poradzcie pliss
ja na kaca polecam piwo, albo rosół. no i witamina C, chocby w cytrusach :)

Gość magdalen22
zjadlam pol czekolady ale nie mam wyrzutow sumienia:)tabletki kosztuja ok.10zl.na kaca tez rosol jem chociaz nienawidze ale mi smakuje wtedy.blagam doradzcie mi bo musze sie teraz uczyc a siedze caly dzien przy kompie i nie moge sie zmusic a czas tak szybko leci:(nic mi nie wchodzi do glowy,jak tu sie zmusic:(((((((

Czesc dziewczyny:) Znowu sukces zero podjadania,zero słodyczy tylko wypilam kawe z łyzeczka curu przed kolokwium hihi zeby mi sie lepiej pisalo :D Troche zle sie czuje,caly czas jest mi zimno:o mimo tego ze dzisiaj u mnie bylo nawet cieplo:o 12 dzien na diecie:D hihi juz powinnam spalac tluszcz:D;) Ale ogolnie czuje sie bardzo lekko i widze sama po sobie ze ciut schudlam;) oby tak dalej:D Jestem z siebie strasznie dumna;) Dobranoc🌼znowu padam z nog;) papa🖐️

kwiat nilu - 🌼 fajnie, że pozytywnie myślisz :) ja nie liczę nawet dni diety, bo średnio konsekwentnie ją trzymam :D wiecie co, ja sobie wmawiam, że chudnę.. i pomaga bo czuję się lepiej, chociaż luzu w ciuchach nie ma :P Kuraiko - widzę, przygody miałaś niezłe :D magdalen - podobno SESJA pomaga na konentrację,ale nie wiem - nie próbowałam :)

bonafide dzieki🌼 Własnie pryszlam do domku:D dzisiejszy spacer to 100min:D az mnie nogi bola:DRano cwiczylam 12min:D i znowu bez zadnych grzeszkow:D Zaraz robie sobie obiado koladje;) a dzisiaj salata z tunczykiem z puszki:D brrr dalej mi zimno:okurde mam nadzieje ze sie nie rozchoruje:) aczkolwiek nie czuje sie jak na chorobe:D Musze jeszcze posprzatac,zrobic pranie no i niestety pouczyc sie chociaz dwie godzinki:) oja ale nie moge doczekac sie wakacji:D

Sałatka byla super:D hihi juz zapomnialam o niej;)Jutro chyba tez sobie ja zrobie:D Zaraz ide sie kapac,zrobie spbie peeling z kawy:D i znowu sie wymasuje az uda beda mnie bolec;) a pozniej sobie pocwicze tak chociaz 10min:D

Ufff juz po zabiegach pielegnacyjnych;) A gdziesz to sie podzialyscie dziewczyny?:D Mysle naj jutrzejszym menu:) Sniadanie musli z mlekiem 2sniadanie jablko obiad sałatka z tunczyka:D mniam:D kolacja gotowana marchewka z groszkiem i jeden kotlet sojowy(gotowany bez smazenia takie bardziej lubie):D tez mniam:D

Gość magdalen22
hej!od kiedy tak malo jem mam non stop zimne rece i stopy,lodowate doslownie.Jestem chora ,cieknie mi z nosa i wogole sie zle czuje.Zjadlam dzis pysznego gofra z bita smietana(ale smietanki troszke),nie zaluje bo smakowak bosko:)

witajcie :) tak, zimne stopy i ręce oznaczająspowolniony metabolizm, znaczy, że jesz za mało! :) Kuraiko, oh jak bym chętnie sobie zjadła taki serniczek ;-D ja, dziewczyny, dopiero wstalam, alem głodna wiec lece cos zjeść, 3majcie sie i do wieczora :)

Czesc dziewczyny:D Kuriko widzisz jak chlopak dba o ciebie:D;) a serniczka na goraco to bym sobie zjadla do tego bita smietana i galka lodow wanilowych:D:D hihi zartuje nawet nie mam ochoty na słodkosci:D Magda ty tez sie zajadasz;)Dziewczyny a co z odchudzaniem;) oj nie ładnie;):D:D:D bonafide nie wydaje mi sie zebym za mało jadla:) no i jem 5posilkow co 2-3godz Glodna tez nie chodze,no moze ok 22 robie sie troszeczke glodna;) hihi ale rece dalej mam zimne a w nocy to musialam sie przykryc dodatkowo kocem bo myslalam ze zamarzne;) nie wiem moze bede chora:o Ja juz po sniadanku musli z kefirem:D

Gość magdalen22
Dzien dobry dziewczyny:)niestety jestem chora i nic mi nie przechodzi,wzielam wczoraj ferwex przed snem ale i tak wstalam w kijowym stanie.Moje sniadanko: -grahamka z bialym serkiem,pomidorem i ogorkiem,herbata z cytryna.Na obiad mam w planie albo warzywa na patelnie lub cos so bede miec w domu w rozsadnej ilosci.Miedzy czasie jablko.kawa i herbatki czerwone.

Gość
o taaak sernik był boski :) a dzisiaj rodzice kupili ciastka ale nie tknę!!! zaprę się!! będę silna :D przydałoby się poćwiczyć, ale w taką pogodę (szaro za oknem) to tylko bym siedziała i czytała (a mam nowego Pratchetta no i od wczoraj co lepsze kawałki Księgi Rodzaju czytam xD)

witajcie dziewczyny, u mnie też za oknem tak szaro-buro, że nic się nie chce :( ja już po obiadku i właśnie się zastanawiam, co zjem poźniej ;-P a póki co idę się położyć, buziaki :)