Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiat Nilu

Jestem gruba=czas wziasc sie za siebie!!!!!

Polecane posty

Ide dziewczyny spac:)Chce jeszcze troche poczytac przed snem a tu juz prawie polnoc:o Dobranoc🌼 papa🖐️

Co do ud to nie wiem, pewnie po prostu w najszerszym miejscu. Natomiast wymiary talii podaje się w najwęższym a bioder w najszerszym miejscu, które różnie u kobiet wypada, zazwyczaj gdzieś w połowie tyłka :)

Hej dziewczyny, chętnie się do was przyłacze mam 22 lata, 171 cm wzrostu jakieś 68 kg:O, zważe się dopiero po tygodniu diety, bo teraz boję się że zawału dostanę:D haha Mam zamiar mniej żreć, odstawić słodycze, fastfoody, kanapeczki, zero jedzenia po 18 no i mniejsze porcje:) Ponadto oprócz tego, ze na rowerze jeżdże do pracy to mam zamiar biegać:) i robić ćwiczenia na brzuch, nogi i rozciagające i tańczyć. Bo taniec akurat kocham:) W maju wybieram sie z moim nowym facetem na weekend i niechce się wstydzić wystającego brzucha i tych fałdek :) Chce zrobić wrażenie, mam na to trzy tygodnie aby doprowadzić się do "jakiegoś" stanu:) Chciałabym Schudnąc jakieś 4 kg do maja:) I mam nadzieję, że z Waszym wsparciem mi się to uda. Pozdrawiam🌼

A dziewczyny i ja mam zamiar przyklejać sobie takie plastry wyszczuplające trim seven (na allegro kupiłam, kiedyś używałam i działały:) ) i przed ćwiczeniami brać tabletki fat burner (też kiedyś kupiłam i leżą w szafce a własnie najlepiej działaja podczas ćwiczeń i ruchu:) Co jak co ale się nie poddam:) Jedno postranowienie- nie schudniesz, nie jedziesz;)

majówka 22 - witaj :) coz, ja wcale ale to wcale nie wierze w te plastry i inne... wiecie co, kupilam dzis sobie hula hop zeby wymodelowac talie itd, to ostatnio hit, ale coz - kompletnie nie umiem tym krecic, 2 sekundy je utrzymuej w powietrzu bo tyle czasu spada hehe nie wiem jak to robic /; pozdrawiam, buziaki

Czesc dziewczyny:) Nie moge w to uwierzyc co sie stalo!!Jestem w szoku!! hihi albo centymetr szlag trafil;) Własnie przed chwilka mierzylam sie :DI wyobrascie sobie ze w piodrach ubylo mi 1cm:DCzli teraz jest rowna setka:DA na boczkach to ubylo mi 2cm:D:DBylo 94 jet 92:D:D:D Ale jestem z siebie dumna:D:DDzisiaj trzymalam sie diety:D Cwiczylam rano 10min:D i szłam szybkim spacerkiem ok80min:D kurde tak sie zmachalam ze az pot lecial mi po plecach:D:D A co do tabletek,plastrow to ja nic nie biore:)Nie chce sie wspomagac i truc organizmu;)

Ulozylam sobie jadlospis na jutro:) Sniadanie:Platki +mleko2%tł II sniadanie: pol greapfruta,lubie je i strasznie mnie zapycha:D czytalam tu rozne diety i jest dozwolony:D:D ba a nawet wskazany;) Obiad:Zupa warzywna bez smietany,glutaminianu sodu czyli kostek rosolowych,vegety,oczywiscie bez ziemnaiakow no i bez miesa,przyprawie troche sola i duzo ziol:D:D Podwieczorek:pol greapfruta:D:D Kolacja:Ryba+ warzywa gotowane:)

160 ,biust-87,talia-94,biodra-91 waze 55 ale chce wazyc 50 bo wtedy najlepiej sie czuje i wygladam fajniej wazylam przed zima tyle ale w zimoe jakos tak zawsze wiecej jem i mam duzy apetyt :( a po zimie to ciezko pozniej nawet te 5-6 kilosow zrzucic jak sie tak zoladek rozwalilo ;)

acha zapomnialam dodac ze robie do 5 razy w tyg po godzinie sport ale pomimo to miesnie sa tam gdzies fajne i schowane bo juz prawie od poltorej roku cwicze ale co jak itak ich nie widac i apetyt sie ma jak nie wiem co :(

L-Carnitin Depot czesc:) Widze ze masz wzrotu tyle co ja:)Ja tez prawie zawsze wazylam 50-52kg:) i wlasnie w tedy czulam sie najlepiej:D chudzielcem nie bylam ale figurke mialam w sam raz;)A teraz waze 60kg:oJa chce zrzucic tak ok 8kg na poczatek,tak chociaz do wakacji hihi zebym zmiescila sie w stroj kapielowy;)

Kuraiko hm..pizza oj zjadlabym sobie;) albo sałatke z majonezem;) i do tego pieczywo czosnkowe:D o albo makaron z duza iloscia sosu:D:D:D hihi

Ja jestem o tyle w lepszej sytuacji,bo mieszkam sama:D:D Czyli jak nie kupie kielebasy,czekolady czy ciacha to nie zjem:D A wogole zrobilam renament w lodowce wywalilam polowe rzeczy ktore sa tuczace hihi dwa podelka lodow jedne o smaku krowki a drugie orzechowe:DPraiwe caly ketchup,resztki zoltego sera,jakas tam kielebasa,dwie parowki,resztki soku pomaranczowego,przeterminowany jogurt truskawkowy,serek topiony hihi nawet pozbylam sie makaronu a co sie nadawalo to dalam kolezance:D hihi ona chuda to moze jesc:D o jeszcze czekolade z biedronki:D

jesli chodzi o cwiczenia to ja chodze do fitness studio ale na takie kursy i my tam robimy pierwsze 15 min potzadnej rozgrzewy a pozniej cwiczymy miesnie -Bodystyling- w tym jest rowniez ta 6 wiedera czy jak to sie nazywa ale miesnie rak,nog,tylka , brzucha itd..po kolei kazde cwiczenie prawie po 10 min jak jest czas takze brzuszkow to zrobie nieraz ponad 300 za jednym razem ale na poczatku nie potrafilam tyle wytrzymac

L-Carnitin Depot o cholera 300 brzuszkow:D:D hihi ja z ledwoscia robie 15:o a zmacham sie niesamowicie:DAle ty musisz miec dziewczyno kondycje:DPODZIWIAM!

Cholera za 8dni bede miala okres:o boje sie tego bo w przed zawsze jem jak oszalala:oNie wiem dlaczego ale w tedy zawsze mam ochote na makaron:o hihi albo kotlety mielone:D

no wiem ze to brzmi niewiarygodnie ale ja przez pirwsze pol roku nie zrobilam nawet 150 a teraz to bez problemu do 10 min bez przerwy :) gdybym nonstop czegos nie zarla to bym dzis nie miala problemu ze waze o 5 kg za duzo :( tzn dla mnie to za duzo bo ja sie zle tak czuje..

dojdziesz jesli je bedziesz dobrze wykonywala i regularnie to moge sie z toba zalozyc ze dojdziesz na ten sam stopien co ja a moja kondycja to jescze nic kolezanki co lata cwicza to maja dopiero kondycje ja to nic przy nich :}

Kuraiko 600:D kurde ja przy marszu sie zmachalam jak głupia:D:D A nawet przy tych moich 10min cwiczeniach rano sie mecze:D Mam nadzieje ze za miesiac napisze dzisiaj zrobilam brzuszkow 30 i cwiczylam 30min:D:D poszlabym na jakis areobik czy fitnes ale nie mam czasu:(Wolna chwile poswiecam albo na nauke albo jestem w pracy albo moj kochany(chociaz z tym gorzej bo widujemy sie co dwa,trzy tygodnie:(:) moze w wakacje...pozyjemy zobaczymy;)

hmm a gdzie sie podziala ta z grubszych?? hi pewnie dietetuje sie;) Ide spac dziewczyny:)Jutro kolejny dzien,mam nadziej ze nie ulegne pokusa;) Dobranoc🖐️Kolorowych snow🌼 papa:)

Kwiat Nilu - gratulacje! ja rozpoczelam test ubraniowy tak zwany, wciskalam sie wczoraj w ubrania letnie i np za tydzien sprawdze czy jest jakas roznica :) i jestem zmartwiona, bo nie umiem krecic hula hop :( aa!

Gość Mjaówka_22
Cześć laski;) Wczorajszy dzień zaliczam do udanych, zjadłam ok. 1000 kcal, bez grzeszków;) ostatni posiłek o 16 i później poszłam biegać, biegałam 25 minutek, wróciłam do domu i tak na "świeżo" poćwiczyłam sobie brzuszek, nogi, rozciąganie:) Później zaczełam smarować brzuch rollonem z garniera i wewnetrzną strone ud:) Może uda sie jakoś rozbić ten tłuszczyk:) Sama też nie wierzyłam w żadne "cudowne" środki ale nie wiem czy to kwestia psychiki ale jednak mi choć troszkę pomagają:) Ponadto przeciez to nie zaszkodzi a jesli ma pomóc to dlaczego nie?! ;) Kwiat Nilu---> Bardzo dobrze Cię rozumiem jak to jest z tym żarciem przed okresem, ja wtedy żarłabym tylko słodycze, dużo słodyczy, a póxniej czuję się jak świnka:O Nie daj się, to tylko hormonki;) nie pozwól by zepsuły Ci dietkę. A tak pozatym to gratulacje za ten marszyk;) Bonafide---> Ćwicz tym hula hop a w końcu się wyrobisz, nawet fajnie idzie się zmachać od samego podnoszenia tego hula hop:D Tez mam hula hop w domu i może też się za to wezmę... Więc nie będziesz sama narzekać że nie umiesz kręcić:D L-Carnitin---> Zazdroszczę Ci tego fitnessu u mnie niestety w małej mieścinie nie ma takich klubów;(, a wiem że z kimś byłaby lepsza motywacja, a tak to muszę ćwiczyć we własnym zakresie. Aaaaa i co najważniejsze dziś rano stanęłam na wagę - 68,1 kg:O, mam elektroniczną więc jest w miarę dokładna... Strach się bać, wy przy mnie to kruszynki;) Następne ważenie za tydzień;) chce tam zobaczyć choć 1,5 kg mniej:P Pozdrawiam i życzę miłego niskokalorycznego odchudzającego dnia:D 🌼 Pamiętajcie żadnych wpadek:D

Oczywiście ta wyżej to byłam ja:D Kurde forum diety a jak na złość reklamują twixa cappucino.... Mniam :P :O

Witam wszytkich;) Majowka powodzenia:D zeby tylko twoj zapal nie wygasl;)trzymam kciuki👄 Cholera zjadlam dzisiaj dwa rogaliki drozdzowe:o hm....ale pyszne byly:D Glodna jestem bo nie jadlam kolacji:oObiad zjadlam okolo 17:o i jak przyszlo co do kolacji to stwierdzilam ze nie jestem glodna:oA teraz umieram z glodu:oWogole zjadlam dziisaj tylko dwa posilki no i te rogaliki:oTeraz pije herbate,mam nadzieje ze to mi pomoze:o Zle zrobilam ale od jutra sie poprawie;)

Witam kobietki, ej gdzie się podziewacie??:P Kwiat nilu---> No ja mam nadzieję,ze sie poprawisz:D A najlepsze na wieczorny i nocny głód jest wcześniejsze położenie się spac;) Ja wczoraj się trzymałam (jestem z siebie dumna, dziś 3 dzien:) ), a propo dwóch posiłków to ja własnie jem dwa posiłki dziennie a zamiast kolacji biegam albo cwicze, piję sporo wody i to mnie zatyka;) A pozatym moja nowa miłośc i tamobilizacja żeby wyglądac bosko na majówke:) odechciewa mi sie jesc:) Hehe ja wstalam o 7.30 ubrałam się, odwiedziłam bibliotekę i teraz mam zamiar brac się za sprzatanie a pózniej mam w planach powiczyc sobie troszkęi leniuchowac z ksiazka w reku:) Wiecorem przyjedzie mój misiek to pewnie wybierzemy sie na spacer, o ile pogoda bedzie dopisywac:) Bo jak narazie to u mnie kropi:O Życzę miłego dnia i weekendu:)

hehe to może fenomen hula hop tkwi w tym, że co chwila trzeba się schylać i podnosić i to jest ten wysiłek, który dobrze nam robi? ;-D witam i pozdrawiam serdecznie znad kubka pysznej kawy :)