Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trąbka

Co warto zwiedzic w Tunezji?

Polecane posty

Pod koniec maja jade na tydzien do tunezji. Nie chce tylko lezec na plazy. Chcialabym zrobic sobie ze dwe wycieczki. Co polecacie?

Zamiast dwóch po prostu jedz na 2 dniową Saharę. Wtedy poczujesz, że byłaś w Tunezji. Naprawdę warto. Mimo, ze to kosztuje koło 130 S chyba. Ja byłam z biurem Sahel Voyages, mają polskich pilotów i wszystko zapięte na ostatni guzik. Tunezja niejest ciekawa, ale ta wycieczka jest super.

Gość a mnie
się baaardzo podobała Tunezja:)

Gość hduashuilrbefr
witam, ja wybieram sie do tunezji za tydzien. dzis zarezerwowalam sobie last minute i juz nie moge sie doczekac:) nie orientujecie sie jaka jest pogoda w kwietniu? mozna sie juz kąpac i opalac? podobno woda ma 17 stopni, to wystarczy?

W Tunezji to pogoda jest gwarantowana od mniej więcej maja do wrzesnia, pozniej to juz ruletka. Moj kuzyn był w kwietniu i było ciepło ale na upał nie ma co liczyć i na kąpiele w morzu. POza tym to przed sezonem i mało ludzi jest i niwiele sie dzieje. A gdzie wykupiłas wczasy? BO jak SOuuse to ok, najlepiej w centrum.

Tylko 130 $? Mi znajomy mowil ze 5 lat temu to bylo 100 $ wiec spodziewalam sie teraz ze 300. Ale za 130 to chyba pojade skoro warto. A cos innego jeszcze do zobaczenia?

Sprawdzilam, w moim biurze podrozy kosztuje to ok 550 zl. A moze warto skorzystac z miejscowych biur?

Szczerze nie wiem gdzie jade bo nie zdazylam sie dowiedziec. Albo Skanes-Monastir, albo Hammamet-Yasmine

Niestety ja nie byłam w Hammamecie ani w Monastirze, to Tobie nic nie napiszę. Ale wycieczka na Sahare obowiązkowo :) Nie pożałujesz.

Gość POCALUJCIE MNIE W DUPEE HA
monastir fajne miasto hammamet tez ale przy upale to nic ciekawego...po prostu miasto jakich tysiace tam zekalbym :P jedz na 2dniowa sahare :P przezycia niezapomniane :P to moge ci zagwaranotwac

ja byłam w Monastirze przełom października i listopada i było strasznie upalnie :)

Gość gość
Tam jest bydło,jedź do eu państwa,bo jeszcze cię w szmacie wywioza!! Do Arabów się nie jeździ!!! Tylko w hotelach jest ok poza strefą y rystyczna brak policji i jest bydło*!!!! Przekonasz się ze strach tam być!!