Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo chce wiedziec

Do kobietek które już były w ciąży lub właśnie są...

Polecane posty

Gość do tej co twierdzi że miała
OKRES do 3-go miesiąca dziewczyno! nie wprowadzaj nikogo w błąd! jeśli już piszesz, to wyrażaj się bardziej fachowo w ciąży nie ma czegoś takiego jak OKRES/MIESIĄCZKA/MENSTRUACJA!!! mogłaś mieć krwawienie lub plamienie, ale to nie był w żadnym wypadku OKRES!!! bo okres to nic innego jak usuwanie niezapłodnionego jaja, a skoro byłaś w ciąży, to jajo zostało wcześniej zapłodnione

Gość pytam bo chce wiedziec
zdaję sobie z tego sprawę, ze muszę wyluzować ale jest to ciężka sprawa;) Mam nadzieję, że nie dostaniemy@... ;)

Gość a ja procz tego ze nie mialam
do tej... sory ale nie masz racji mialam normalny okres slyszalas o endometriozie? przy czyms takim nie bylo zadnego plamienia skad w ludziach tyle jadu?nie wie a sie madrzy pozdrawiam madralinska

acha...dodam ze mialam normalne krwawienie ktore pomylilam z okresem,menstruacja czy miesiaczka bo tak to wygladalo madralo wedlug ciebie fachowo jak to nazywasz

Gość dziewczyno znasz definicję
pojęcia OKRES??? wiesz czy jest okres??? podpowiem Ci, że wyjaśniłam go w poprzednim moim poście

wypisujesz głupoty i jeszcze nie potrafisz się przyznać do błędu...:O przykre...

no juz sie nie ekscytuj ja tez ci napisalam wyzej KRWAWIENIE umiesz czytac?

cieszę się, że wreszcie to pojęłaś:D

a zycie to nie definicja....kazdy jest indywidualnoscia mimo wieeelu podobienstw to tobie trudno zrozumiec ze bez potrzeby rzucasz swym jadem atakujac zamiast wytlumaczyc....tak poprostu troche zyczliwosci zamiast jadu i bedzie ci w zyciu latwiej w kontaktach z ludzmi zycze pokory na przyszlosc

i ciekawe czy ja tez moge sie cieszyc ze ty pojelas wlasnie cokolwiek z wymiany zdan miedzy nami milej pracy nad soba

jakiego jadu? proszę Cię... wypisujesz bzdury i nawet jeśli ktoś uświadomi Ci, że piszesz głupoty nadal upierasz się przy swoim... mało tego, nie potrafisz przyznać się do błędu... o jakim jadzie Ty piszesz?:O widzisz więcej niż jest napisane czy zwyczajnie jesteś przewrażliwiona?

więcej pokory, skarbie:) to cecha naprawdę wielkich tego świata:) to tak na przyszłość:) pozdrawiam:)

Gość fvfkdvdfjkl
nie kłócić się!!!!!!!!!!!

jak to jakiego jadu? nie widzisz co piszesz? normalna wymiana pogladow nie polega na tym ze piszesz komus wypisujesz bzdury...tylko piszesz ze twoja wiedza na dany temat jest inna i tak np. moglas napisac ze mimo ze wydawalo mi sie ze mialam okres to fachowo tak tego nie powinnam nazywac... a ty mimo ze napisalam ze zle to okreslilam nie zrozumialas ze przyznalam sie do pomylki a wrecz przeciwnie zarzucasz mi ze nie umiem sie przyznac do bledu,przeciez tak wlasnie zrobilam,sory ale nie wiem kto tu jest przewrazliwiony,uwazasz ze ty masz prawo sie wypowiadac a jak ktos skomentuje twoja wypowiedz to juz masz kogo atakowac?po co ?masz satysfakcje ? ja nie rozumiem tylko takich tekstow ,mozna kazdemu normalnie wytlumaczyc wszystko tylko wystarczy chciec powodzenia

popatrz co sama napisałaś mi w odpowiedzi na moje zarzuty: cyt.: sory ale nie masz racji mialam normalny okres slyszalas o endometriozie? przy czyms takim nie bylo zadnego plamienia "miałam normalny okres" a może ja to napisałam? zwyczajnie zwróciłam Ci uwagę, a Ty zamiast zwyczajnie napisać - ok, pomyliłam się wmawiasz mi jakieś bzdury na temat jakiegoś "jadu":O wystarczy odrobina pokory i ZASTANOWIENIA nad tym co się pisze, nic więcej:)

tak tak,macie racje...temat jest inny przepraszam za zasmiecanie topiku autorce pozdrawiam ;)

ale tego co dopisalam pod spodem juz nie widzisz? dziewczyno ....dopisalam reszte ktora trudno ci przeczytac widze ide bo to naprawde juz naprawde zasmiecamy nie potrzebnie topik ciao bella

napisałam już przecież, że cieszę się iż w końcu to pojęłaś:) tego też nie zauważyłaś?:) i ja nie zaśmiecam już więcej topiku:) sprawa jest jasna - o OKRESIE w ciąży nie może być mowy i nie ma już o czym mówić, tyle;)

dziewczyny a czy domowy test ciazowy zrobiony poltora tygodnia po terminie okresu z porannego moczu moze sie mylic? czy ktoras z Was miala taka sytuacje? okres mi sie spoznia ok. poltora tygodnia robilam juz nie wiem ile testow ciazowych ciagle 1 kreska a ja tak bym chciala zobaczyc te 2 piersi bola mnie tak ze nawet czuje jakby wezly chlonne pod pachami brzuch mnie od czasu do czasu pobolewa a tu dalje nic podswiadomiw wierze ze jestem w tej ciazy tylko czemu ta 1 kreska czy test po takim terminie moze sie mylic? nawet jakbym miala owulacje 2 tyg. temu? podpowiedzcie mi cos bo warjuje

Gość rerere
a ja zaplanowałam sobie dzieciatko i od razu sie udalo.Troche dawno to bylo ale pamietam ze jakos to czulam,no poprostu bylam pewna .Jakos na poczatku zaczełam sie tez podejrzanie czuc tzn ogarneła mnie totalna niemoc.Nic mi sie nie chcialo -moglam leżeć nic nie robic muzyki słuchac i w sufit patrzeć.I strasznie wyostrzyl mi sie węch...

Gość sfvgfdbhdz
fajnie jakby tak od razu sie udało:)

Gość piluteka
ja też sie staram zobaczymy co z tego wyjdzie;)

Gość baerinka12390
u każdego występuja inne objawy, ale warto poczytać!

Gość dobi
mam pytanie. jestem w 5 miesiacu ciazy a tu ani sladu brzuszka..czy to normalne?? fakt,ze jestem bardzo szczupla,ale zeby nie bylo nic widac?? prosze pomozcie

Gość juni 77
Do autorki u ktorej nie widac brzuszka ...ja jestem w 6 m-cu i powiem wam, kazdy kto mnie spotyka na ulicy nie wierzy. A w piatym miesiacu to tez spokojnie moglam ukrywac, zreszta to nawet bylo dla mnie dziwne uczucie, bo przeciez gorzej sie czulam, a nikt nie potraktowalby mnie jako ciezarnej. Nawet ostatnio dygalam jakies torby do bloku (bo ja zakupy robie caly czas na full, czasem dosyc ciezka torbe nosze, niestety ...) i jakis wstretny babsztyl, taka grubaska zaszla mi droge w drzwiach, a ja hyc do srodka, bo juz torby nie moglam utrzymac w rece i zadyszki dostalam, a ta jak nie fuknie na mnie i grubym tylkiem nie zamiecie ... !!! To straszne, ze dopiero jak brzuch widac na maksa to mozna liczyc na jakies wspolczucie czy wyrozumialosc innych ludzi.Na szczescie jestem na zwolnieniu lekarskim (tak, tak), wzielam tak wczesnie, bo mialam przeprowadzke, nie dalabym rady pracowac, a mam dosyc stresujaca prace.

Gość juni 77
A jesli chodzi o objawy - do autorki topiku, to ja odkrylam dosyc szybko, bo 3-4 tc (tak przynajmniej stwierdzil lekarz, ze to szybko ...), ale dla mnie objawy byly tak oczywiste, ze nie moglam watpic. Przede wszystkim bol piersi, brak okresu (test robilam tydzien po spozniajacym sie okresie) i dziwna slabość, ociezalość, senność. Pamietam, ze jak wracalam z apteki z testem to ledwo wloklam sie do domu, a niewiele tej drogi bylo ... no i bol brzucha jak na okres. A potem jak sie juz dowiedzialam to kilka dnie pozniej nagle jakas lekkosc we mnie wstapila, za to pojawily sie mdlosci. Dopiero pozniej czeste oddawanie moczu, we wczesnym statium nawet tego nie zauwazylam.

Gość dgdfggfdvgbfd
up...

Gość Kamisia22
Co ty opowiadasz? w 1 ciazy miałam miesiaczke przez 2 mce ciazy i lekaz równiez okreslił to jako miesiaczka...takze zwazaj na te krzyki poniewaz jest to mozliwe. Nie koniecznie u kazdej kobiety mosi to wystapic lecz jednak wystepuje. Pozdrawiam