Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syla200

wieczorek panieński

Polecane posty

Gość syla200

razem z kolezaknami planujemy wieczorek panienski, dla nasze panny mlodej przyszlej :) jesli macie jakies fajne pomysly co mozna zrobic, aby bylo bombowo ...... koniecznie piszcie ??? ?! !!!

Gość syla200
hej no co jest wszystkie za maz wychodzicie i nie ma nikogo kto ma wieczorek?

ja bede miala wieczor paniensko-kawalerski. Bedzie na podowrku. Zrobimy grilla. Bedzie muzyka. Taka zwykla impreza. tyle ze ostatnia w zyciu jako panna i kawaler :)

Gość zagadka dyszy
a macie może jakieś namiary na striptiserów?, jakies fajne ciasteczka z którymi można coś więcej niż tylko rozbieranki?

Gość ciekawska M
Mój wieczór panieński organizuja koleżanki idziemy "zgraja babeczek" około 20 nas bedzie podażamy na dyskoteke, jakie atrakcje tego nie wiem ........................gdyz naj mniej mi opowiadaja wszystko powite tajemnica pytalay sie co bede miala charakterystycznego w tym dniu, a bede miala wpietego duzego kwaiata we włosy wiec udało mi sie dowiedzic ze wszystkie beda miec takie kwiatki tylko ze na piersi by było widac iz jestsmy z jednej "ekipy" wiem ze mamy zamówione miejsca na dyskotece i wiem ze start rozpoczyna sie ......u mnie w domku wiec....................jaka to dyskoteka, jak bedzie serwowana muzyka tego nie wiem zapowiada sie ze bedzie ciekawie jak nic juz nie moge sie doczekac

Gość syla200
a my planujemy: impreza w domu panny mlodej, kupujemy rozowe peruki, szarfe z napisem panna mloda, stroj pokojowki na prezent dla panny, wszystkie sie przebieramy na styl a'la dziwki :) torcik z imieniem panny mlodej....i ....no wlasnie jak mzcie jekies fajne pomysly co by ty jeszcze dodac to piszcie!!! wieczorek 19,04 08 ps. jeszcze plakat ze smiesznymi zdjeciami malzonkow przyszlych i smieszne opisy do tego oczywiscie z erotycznym podtekstem !!!

zadajcie młodej i młodemu takie same pytania a potem na wieczorze jak dziewczyna źle na jakieś odpowie to lufa :P:P:P:P a jak dobrze to nagroda.... koleżanka tak miała i ..oj weseoło było!!!

Gość syla200
swietny pomysl dzieki!! a jakie pytania przykladowe?

może jak na drugie imię ma pan młody? kiedy sie poznali? gdzie? kim chciał być w dzieciństwie Twój narzeczony? o co sie najczęściej kłócicie? itp itd:):):) ALBO W sierpniu moja przyjaciółka brała ślub- byłam jej świadkową i do moich obowiązków należała organizacja panieńskiego. Spotkałam się z kilkoma jej koleżankami i ustaliłyśmy szczegóły. Każda z dziewczyn, a było nas 12 ubrała się na czarno a na głowę założyła różową perukę afro.Panna Młoda była ubrana na biało- łącznie z welonem. Żeby Panna otrzymała prezent musiała - związać krawat, zacerować skarpetę i przyszyć guzik . A potem zbawa. Jak szłyśmy przez Rynek- szok każdy na nas zwracał uwagę - robili sobie z nami zdjęcia. Zabawa była super:) Powrót do góry ALBO a wspólorganizowałam wieczór panienski dla dwóch przyjaciółek, które brały śluby tydzień po sobie. Zaplanowałyśmy dla nich masę atrakcji. Pierwszym zadaniem były pytania, które dotyczyły naszej wspólnej przeszłosci oraz ich narzeczonych. Przy tym pytania były baaardzo trudne np. Co powiedziałam, gdy zobaczyłam kogoś tak kiedys tam? Kim chciał byc w dzieciństwie twój narzeczony? Więc wymagały pamięci i koncentracji. A jak któraś nie odpowiedziała na pytania to losowała sobie "karę", np. zrobienie 20 przysiadów na środku knajpy lub poproszenie wyznaczonego przez nas chłopaka o numer telefonu (przy tym nie mogły powiedzieć, że to ich wieczór panieński i że im kazałyśmy). Było wesoło, ludzie przyłączali się do zabawy. Potem musiały wymyśleć po 5 wymówek dla męża na wieczó, przy tym "Głowa mnie boli" było zabronione. Dziweczyny powymyślały takie rzeczy, że do dziś się z nich śmiejemy Na koniec ubrałyśmy je w fartuchy, powplatałyśmy we włosy papiloty, dostały specjalne wałki i poszłyśmy wszystkie razem na parkiet. Było po prostu super Za każdy konkurs dziwczyny dostały prezenty: komplety bielizny, apap (na ból głowy), owe wałki, które kryły w sobie niespodziankę i inne drobiazgi. Wszystko wyszło super. Znałyśmy poczucie humoru dziewczyn, poza tym były we dwie, więc były odważne Żarty nie były żenujące i dwuznaczne Do dziś wspólnie wspominamy ten wieczór TO Z FORUM O PANIEńSKIM WIECZORZE MOZE POMOżE:p:p:p

Gość SYLA200
hej! dzieki na maxa mi pomoglas!!!!! zaglosowalam na twojego maluszka pozdrawiam!!! :)