Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rasstaja90

Ktora rzecz moglabys ostatecznie wybaczyc facetowi po jego szczerej skrusze?

Polecane posty

Gość rasstaja90

Nie jestescie jeszcze malzenstwem. Co moglabys mu wybaczyc? 1. Facet oklamal cie odnosnie przeszlosci. 2. Uderzyl Cie 3. W klotni uzyl mocnych slow, wyzwal cie najgorszymi epitetami. 4. Odkrylas pojedynczy przypadek, ze flirtowal z inna na necie ale nie doszlo do spotkania.Masz pewnosc, ze nie zdradzil ale odkrylas w pore i zrobilas mu awanture. 5. Zdradzil cie, fizycznie i psychicznie. 6. Nie okazal zainteresowania gdy mialas duze problemy. Potrzebowalas go a on tym sie nie przejal. Prosilas go o cos a on cie zawiodl. 7. Dowiedzialas sie, ze calowal sie z inna na imprezie po pijaku ale do niczego wiecej nie doszlo. 8. Zdal relacje kolegom z waszego zycia intymnego. 9. Stale porownywal cie do kobiet na ulicy. Mowil co moglabys zmienic, wyraznie byl wpatrzony w inne kobiety. Co moglabys mu wybaczyc? Wymien punkty, nierz pod uwage ze bardzo go kochasz i nigdy cie wczesniej nie zawiodl. Kazdy wystepek z tej listy to nagla niemila niespodzianka w twoim zyciu.

Gość niedobradziewczyna
ja tylko #1 bym wybaczyła

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
6 jakby miał dobre wyjaśnienie i 8 jeśli sprawa dotyczyła by tylko jego przyjaciela. reszty nie.

Gość axeexa
1, 6

Niczego, niezależnie od stanu moich uczuć. Po prostu mam zbyt dobrą pamięć i zbyt wiele szacunku do siebie. Jestem szczera i uczciwa i tego oczekuję od swojego partnera.

Gość 1 i 6
gdyby przedstawił logiczne argumenty

Gość miłość jest ślepa
ale trzeba paniętać ze pierwsze zauroczenie minie a potem zaczyna się zycie także 1 i 6 po wysłuchaniu konkretnych wyjaśnień( nie wyssanych z palca bajeczek)

Gość mkolijuhy
4 i 7. Nigdy nie wybaczyłabym 6.

ja tez 1 i 8, jakbym byla do dupy w llozku i by nagadywal to bym sie obrazila a tak to niech se chwali ;)

Gość a ja wam powiem tak
wybaczyć mogłabym wszystko, ale pytanie czy dalej bym z nim była. Najłatwiej 1, 6 i 8

Gość przyszla_mama
hmm..wiem ze nigdy nie wybaczylabym uderzenia i zdania relacji z pozycia intymnego, jak rowzniez podlotow do innych kobiet. W sumie chyba niczego z tych rzeczy bym nie wyaczyla ewnetualnie 1 ale to zalezy jaka prawde by ukrywal.

Gość 8 jest irytujace
ale to kwestia raczej braku wychowania faceta przez jakas kobiete wczesniej, niz czegokolwiek innego. Do nich trzeba mowic powoli, wyraznie i glosno, ale bez piskliwego tonu. Z czasem trafia :P

Gość asdfds
tak a potem i tak kazda wybaczy

dlatego kończyły się właśnie moje związki... 9 bym jeszcze jakoś przeżyła... ale tylko 1 raz. Poza tym właśnie tego wszystkiego obawiam się w każdym kolejnym związku. Dlatego już sama nie wiem czy nie lepiej być starą panna niż po raz setny przechodzić ból i rozczarowanie od nowa.

Gość dghdghdh
1 - mogę wybaczyć bez problemu reszty nie, chociaż może ten flirt przez internet tak

Gość kristina tentos
1 3 6 8 9

kocham te kobiece autokreacje :D Ta deklarowana ostrość i wyjątowa bezkompromisowość jest doprawdy rozczulająca

Gość jeśli tylko nie
straciłby pieniędzy, wybaczyłabym wszystko. No może tego bicia nie, przywali raz, przywali i drugi.

Gość Ju...
Wszystko:)

Gość xrtavvagunz
tylko 1 i 6 reszta NIE!!!

Gość wszystko wybaczyłam
no może oprócz 2, 3 i 9 (ale pewnie nie dlatego, że bym mu nie wybaczyła, tylko on po prostu tego się nie zrobił). wybaczałam wszystko. wybaczałam awantury, zdrady, to że nie można na nim polegać, i że wykańczał mnie psychicznie. wybaczałam, bo miłość jest ślepa jak kret. na szczęście kiedyś osiągnęłam szczyt wkurwienia i zostawiłam dziada. rok później wziął ślub z inną, po dwóch latach się rozwiódł. pewnie też odwalał jej takie numery, że żal słów. wybaczyć można, ale żyć się tak nie da. trzeba sobie ufać, polegać na sobie i takie tam... wszyscy wiedzą jak musi być, żeby było ok. za jedno jestem wdzięczna temu ex. po tych awanturach i po rozstaniu schudłam z żalu 16 kg do 49 kg.:D kiedyś zarzekałam się, że nie wybaczyłabym tego czy tamtego. w praktyce człowiek jest taki słaby, gdy czuje, że jego serce umiera...

Gość taka jakas see
1 (mogl klamac bo nie chcial mnie martwic) 3 (jestem nerwowa czasem moze sie cos wypsnac,jemu tez,skoro mi wybacza to i ja wybacze) 4 (mnie sie zdazalo ale bylo to tylko na zasadzie" z nudow") 6 (facet nie rozumie problemow kobiety, zcasem wydaje im sie to blache a dla nas to tragedia) 8 (nie wiem jak jest, szczerez watpie zeby sie spowiadal z tego, ale udzielia bym mocnej reprymendy i zagrozila,ze sama bede opowiadala o tym swoim znajomym, przeciez nie zostawie faceta jesli np.zachyca sie jaka jestem dobra w lozku? )