Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

Gość z sieci
wiosne czuć w kościach - no to mamy różny punkt widzenia, ja lubię czasami spojrzeć ;) i żeby choć świeczka była zapalona :)

Gość Ju...
He he, no wiesz, pewnie Ci źle, że kobiety nie doceniają przez to Twojego bogatego wnętrza.:P Wygląd - wyglądem, charakter - charakterem. Człowiek jest całością i jako całość musi się spodobać.

kyyrenko - ale przyznasz, ze zakladajac temat z jakimis placzami i narzekaniem na swoj los, mialbym mase pocieszycielek? :P

Gość z sieci
komiczne - to już od współczucia lepsze złośliwości chyba ;) to może lepiej być takim jak wcześniej :)

komiczne ; a załóż taki, jeżeli mogę poprosić, to w przyszłym tygodniu, wreszcie powinnam mieć wiecej czasu na rozrywki :D:D:D

"He he, no wiesz, pewnie Ci źle, że kobiety nie doceniają przez to Twojego bogatego wnętrza" dokładnie - zakladam jednak taki temat "czy facet z bogatym wnętrzem ma szanse na dziewczyne" :P mam na mysli platynową proteze kości udowej oczywiscie :P

Komiczne, jaki jest typ większośći Polek? chcę wiedzieć, czy jestem w większości czy w mniejszości :-D

"to może lepiej być takim jak wcześniej" popłacze troche a potem przystąpie do ataku :P:P jednak dobra zadymka to jest to, co komiczne lubią najbardziej :) jak sie duzo dzieje, czlowiek czuje, że żyje

Komiczne, z tym że kobiety tak reagują na informację, ze facet zwraca uwagę na wygląd to przesadzasz przecież kazda wie, ze facet=wzrokowiec i dla mnie dziwne by było gdyby nie interesował go mój wygląd wtedy ma szanse na etykietkę "desperat"

"Komiczne, z tym że kobiety tak reagują na informację, ze facet zwraca uwagę na wygląd to przesadzasz" alez nie przesadzam zdaje sobie sprawe, ze o tym wiecei, ale wiekszosc nie chce o tym slyszec :) no chyba, że są ładne ale wtedy tez sa 2 warianty - albo jest to dla nich komplement, albo maja kompleksy dotyczace swojego charakteru i nie chca byc tylko przedmiotem sexualnym

Gość cddd
Komiczne Ty mi lepiej daj rade jak poderwać pewną kobiete na kafe.Próbuje i nic.

Gość z sieci
komiczne - a ty jakieś poradniki czytasz czy tak z doświadczenia znasz się na kobietach, czy psychologia to twoje hobby (zawód)? - to nie ma być złośliwe!!

Gość z sieci
wiosnę czuć w kościach - jeżeli tylko i jeżeli przez dłuższy czas to może nie złego, ale nie fajnego,

nie czytam zadnych poradników... psychologia tez mnie nie fascynuje specjalnie... po prostu sporo was przerobilem, to sie czlowiek nauczyć juz zdążyl... a co do nieskutecznego podrywacza... nie wiem jak to robisz.... ja nie widze w tym zadnego problemu - na dodatek ja tu nikogo nie podrywam - rob moze to samo

no właśnie, Ty komiczne masz za dużo dobrych odpowiedzi i za dużą konkurencje robisz innym rozmówcom ;-)

" czy coś złego jest w byciu przedmiotem seksualnym?" wiele kobiet ma kopleksy - gleboko zakorzenione.. maja obsesje na punkcie przedmiotowego ich traktowania i nie zwracania uwagi na ich wnętrze... jesli kobieta jest swiadoma swej wartosci, pożądanie w oczach faceta pochlebia im tylko

Gość z sieci
sugerujesz że my takie proste jesteśmy? a ponoć kobiety nie idzie zrozumieć? :)

Gość z sieci
to coś tak jak gwizdanie przez facetów na laskę na ulicy, przecież to wielki komplement,

"sugerujesz że my takie proste jesteśmy?" jestescie banalne... (slowo banalne nie ma miec wydzwieku pejoratywnego) skomplikowane jestescie głównie dla samych siebie i same ze soba macie najwieksze problemy zazwyczaj na linii - wpojony im wizerunek kobiety oraz zasady zachownaia versus wlasne pragnienia

Gość z sieci
chodzi mi o tę wypowiedź nt poczucia własnej wartości :)

ja sama sobie też wkręcałam, że jestem tylko przdmiotem seksualnym, ale wtedy jeszcze mało doświadczona byłam, moze niektóre kobiety muszą przejść taki etap, zeby "dojrzeć" czy jak to zwał...

wpojony WAm wizerunek mialo byc robie 2 rzeczy na raz i popelniam błędy deklinacyjne

Gość z sieci
może spytajmy przez kogo wpojony i przez kogo stworzony ten wizerunek? P.S a jaka kobietę komiczne chciałbyś za żonę? :)

"to coś tak jak gwizdanie przez facetów na laskę na ulicy" taka bezposredniosc bywa niesmaczna... a na pewno jest prostacka - tez bym nie chcial, by kobiety krzyczaly na cala ulice "patrzcie jakie ciacho idzie" :) chodzi o klimatyczną acz zauważalną adoracje... palaola - wiekszosc nigdy nie konczy tego etapu :)

Gość cddd
Dzieki za rade.Jak nic nie bede robić to mnie nie zauważy.Wyglądem nie mam sie co chwalić bo podobno charakter tylko dla Niej sie liczy.:D

ja zauważyłam, ze faceci bardziej się angażują, kiedy na początku w odpowiedni sposób sugeruje się, że znajomość interesuje nas głównie z powodu seksu, oczywiście on nie moze wiedzieć czy do końca mówię serio, czy sobie tak flirtuję/żartyję... no i oczywiście musi to trochę potrwać więc wychodzi na to, ze z tym wpojonym nam wizerunkiem to lipa, nie musimy być takie czyste i niewinne z bogatym wnętrzem ;-)

Gość moj ex
" polaola -- Komiczne, jaki jest typ większośći Polek? chcę wiedzieć, czy jestem w większości czy w mniejszości " podnosze pytanie :)

"może spytajmy przez kogo wpojony i przez kogo stworzony ten wizerunek" proces wychowawczy plus wizerunek kobiety lasnowany przez setki, jelsi nie tysiące lat... artystyczna wizja nie majaca nic wspolnego z rzeczywistościa... kobiety są slabsze fizycznie i per analogiam przypisano im wartości przeciwstawne do męskiego upodobnia cielesnosci... czyli romantyzm, duchowość itp...