Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

Komiczne mylisz się Kobiety słuchają i wyciągają wnioski przynajmniej ja tak robie:)

Do pań, ktore zastanawiają się, czy wysłać komicznemu zdjęcie : mi swoje odesłał :) p.s. cześć Nefry :) cześć komiczne :)

Gość Blo ndi b
Ale za daleko do Warsa :D👄Nie zmieniaj sie na kafe.

Gość z sieci
"ale lubią myśleć że to co im się mówi to prawda......" trochę się z tym niestety zgadzam, niestety bo automatem popieram sposób rozumowania komiczne, zresztą nikt nie powiedział że mamy go cały czas atakować, no nie:)

Gość do not ask me
polemizowałabym, komiczne zdecydowanie więcej o kaszlotach pisze, więc z tego wynika że lubi zwierzęta, nie tylko sex mu w głowie:P

nikt nie jest doskonały i myślę że każdy z nas ma jakieś wady, a co do seksu to dodatek do życia

Gość z sieci
ale z tym że nie lubią słuchać o świecie się nie zgadzam :)

Gość z sieci
skomentował jakoś jak odsyłał, a może lepiej nie,

Gość z sieci
no i nadal nie wiem czy wysłałby swoje, czy to tak tylko jedna strona ocenia,

Gość do not ask me
Kyyrene --> z rana najlepsze teksty układam:) wtedy kiedy sie nie staram...

Gość z sieci
mam nadzieję że ponieważ jest dżentelmenem skomentował pozytywnie, ale swojego mu nie prześle, i niech sobie myśli że się boję co powie ;)

"komiczne - a jak ty chcesz oceniać przeciwnika skoro gadasz tylko o seksie i tym co umiesz a czego nie" niektorzy tutaj nie łapią ironi i to w sposob zastraszający... raz pisze cos pozytywnego a potem, że mam 162 cm wzrostu, łysieje, nosze wąsy, sandały na skarpety, mieszkam z matką i jestem impotentem... a raz cos przeciwnego.... kto mnie zna, ten wie co jest prawdziwe... Chyba nie myslicie, ze w realu podchodze do kobiety i zaczynam nawijke o tym, ile to kobiet mialem i jaki jestem świetny w łóżku :D:D:D Nie wykazujcie sie az takim brakiem dystansu :D bardzo was prosze

Gość z sieci
komiczne - nie denerwuj się, ja tu jestem od wczoraj i na tyle cie nie znam :) ale nic straconego, i może nauczę się czegos ;)

Gość Blo ndi b
👄Dla Ciebie liczy sie wygląd,ale mysle ze szukasz,też-- tego czegoś,co wyróżnia ją z tłumu.

Gość z sieci
komiczne - wyślij wszystkim nam zdjęcia to będziemy wiedzieć co jest prawdziwe, :)

jakim wszystkim - kyyrenka ma moje zdjęcia :P a ja nie zdradzam tajemnicy, że ona udaje babke po 30 a naprawde ma około 25 lat :P (ukrywa swoj wiek, bo ma sporego syna i gadaliby, że strasznie młodo zaciążyła ;) ) poza tym co to za hehe przy dystansie? :P

Gość z sieci
a to jakiś grzech młodo zaciążyć? no tak grzech zapomniałam, niech się kobieta cieszy że ma dzieciaka odchowanego w tak młodym wieku i jeszcze tyle przed nią,

komiczne, gdybym sie przyznała, że zaszłam w ciążę w wieku 13 lat, to musiałabym sie przyznać do małżeństwa z kryminalistą (uwiedzenie nieletniej), z drugiej strony, skoro mój eksmąż jest ode mnie młodszy... Fakt, lepiej sie nie przyznawać :D:D:D

Gość z sieci
komiczne - a to nie lepiej że 25 a nie 30,

25 latka jest ode mnie sporo młodsza poza tym nie wiem co maja mama by o niej powiedziala :P:P a serio - ja akurat nie jestem fanem małolat

Nefry : no właśnie sama sie zastanawiam, jak to było możliwe :D:D:D Co prawda jeden z moich kolegow twierdził, że przestał być prawiczkiem w wieku 13 lat, ale żeby 11latka uwodzić??? Rany boskie, mój syn ma 11 lat , już sie boję :D

Gość z sieci
ooo, no to już coś więcej wiem, skoro 25 dla ciebie małolata to ile ty masz lat?

mam 34 lata - z tą małolatką to zartowalem nie mam po prostu jakiegos strasznego parcia na młodsze