Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

jak to jaki - facet z brzuszkiem po 50, 160 cm wzrostu, łysawy i grubawy wąsacz, noszący sandały na skarpety i mieszkajacy z mamusią :P:P

Komiczne zejdzie nam kiedyś na atak serca z nadmiaru adoracji/zainteresowania i zapotrzebowania na jego porady ;-) ;-)

Gość z sieci
komiczne - a odpowiedz na P.S ?

"P.S a jaka kobietę komiczne chciałbyś za żonę" kobieta zdecydowana, taka z ciętym języczkiem, inteligentna (ale tak naprawde a nie tylko wykształcona), realizujaca sie zawodowo...

Gość z sieci
skoro to nie faceci stwarzają taki wizerunek to dlaczego na portalu randkowym żaden nie napisze chcę tylko seksu, romantyzm mnie nie interesuje, nie licz na dłuuugie rozmowy pod gwiazdami itd, itp, tylko bredzą coś o czym nie maja pojęcia a co ma chwycić laskę za serce ;) :)

Komiczne, widzę że wykorzystałeś mój anty typ z wczorajszej wypowiedzi, należy się wdzięczność za dostarczenie takiego "odstraszacza" na te wszystkie adoratorki, proponuję opate w naturze martwej, mianowicie twoją fotkę - będę wtedy na kafe w kręgu wybranych, ach! ;-)

Gość z sieci
ale to wszystko nie wyklucza romantyzmu i uduchowienia, czy wyklucza?

Gość z sieci
porsche 911 - to pewnie były te zaniedbane mężatki :) ;)

"Komiczne, widzę że wykorzystałeś mój anty typ z wczorajszej wypowiedzi" nie, nie :) to wizerunek, jaki mi tu kreują moje "zwolenniczki" jeszcze bylo o nałogowym onanizmie i impotencji :)

Gość Ju...
Kobieta jest "romantyczna i uduchowiona" kiedy się zakocha, względem obiektu uczuć. Facet w sumie też, może mniej, ale nie ma potrzeby się z tym odsłaniać. A tak normalnie to niebardzo.:P

Gość moj ex
komiczne , zastanawia mnie Twoja osoba . Serio. Z jednej strony piszesz że jesteś w jakimś związku . Z drugiej natomiast widać że uwielbiasz zwracać na siebie uwagę i chcesz mieć jak najwięcej "adoratorek" . Odbieram Cie jako mężczyznę bez kompleksów , także nie mogę do końca zrozumieć po co Ci to kółko wzajemnej adoracji ?

Gość ja tylko że ukryta
Ja tam nie zazdroszcze Komiczne :O mówimy o tym jak to u faceta liczy sie wnętrze i inteligencja.Wygląd też,bo im przystojniejszy tym szybciej mamy ochote na ''bliższe''poznanie.A tutaj pełno kobietek na kafe które wysyłają zdjęcia do oceny:D Ja bym wolała zeby mnie chciał na stałe a nie na raz.Poznać Go a nie chwalić sie ze znam Komiczne.Zdjecia nie wysle,bo mam alergie i na wiosne puchnę.Co z tego jak moje zdjecie Mu sie spodoba,jak w razie czego i tak sie nie spotkam,bo wygląd jest w koncu najważniejszy:D

każdy facet lubi dowartościowac swoje ego, tak myślę, dlaczego Komiczne nie miałby cieszyć się adoracją skoro ma taką okazję, dodatkowo tutaj jest taka duża "widownia" więc uczta dla ego :-D

Gość z sieci
komiczne ma podzielną uwagę a że praca go pewnie trochę nudzi (zresztą mnie też) to pisze i wywołuje burze, ale to chyba dobrze bo dzieki temu możemy poznać samych siebie, :)

a propos szczycenia się faktem posiadania fotki Komiczne, to były żarty, chociaż babska ciekawośc mnie dopadła, zresztą to naturalne, ze lubimy wiedzieć co patrzy z oczu rozmówcy, tym bardziej jeśli przykuwa jakoś naszą uwagę..... taka nasza ludzka natura :-D

Gość moj ex
heh , wiedziałam ,że któraś kobietka napisze "w imieniu " komicznego , czy innych mężczyzn. "każdy facet lubi dowartościowac swoje ego, tak myślę, " a najbardziej to lubię takie uogólnienia ;)

"Odbieram Cie jako mężczyznę bez kompleksów , także nie mogę do końca zrozumieć po co Ci to kółko wzajemnej adoracji" niewlasciwie to odbierasz - ja tu po prostu czas zabijam...

Gość Tak myślałam

napisałam, ze tak myślę, mozesz napisac, ze uważasz, ze to nie prawda zauważ, że to nie jest topik pt. pytanie do Komicznego, co więcej to że spontanicznie coś skrobnęłam nie blokuje w żaden sposób możliwości udzielenia odpowiedzi prze adresata pytania

ja akurat na brak kobiecego zainteresowani nigdy nie narzekalem i po przezyciu 34 lat nie wywoluje to u mnie jakichs ogromnych emocji...

dziewczyny, juz nie bijcie sie z mojego powodu :P inna sprawa, ze kobiety sa dla siebie mile do czasu, gdy pojawi sie miedzy nimi facet :P

Gość z sieci
niestety muszę uciekać, codzienność czeka :) uprzedzam że nie będzie mnie przez weekend więc jak ktoś będzie pisał jako ja to nie ja :)) do usłyszenia w poniedziałek, mam nadzieję że będziecie, no chyba że komiczne rzuci inny temat i sie tam przeniesiecie/ my, Pozdrawiam :)

Gość ja bym napisała tak
Komiczne bardzo Cie prosze bądz dalej zarozumiały,chwal sie,krytykuj.Tylko nie ironizuj i nie bądz naturalny.Nie chce Cie chcieć lubić.:O Nie przyznam sie do mojego prawdziwego nicka,rozmawiasz ze mną rzadko ale tak jak lubie.Wiec PROSZE CIE napuszaj sie ile wlezie.

Gość moj ex
"niewlasciwie to odbierasz - ja tu po prostu czas zabijam..." ok, myślałam ,że tak samo masz w świecie rzeczywistym :) , ale jak to sposób na nudę , to ok .

ale gdyby nagle przestały się Tobą interesować to by były jakieś nowe emocje, nie? ;-) oczywiście nie pisze o tej tutaj pół zartem adoracji kafeteriuszek tak mnie tylko zastanwia zjawisko coś na kształt playboya, bo jeszcze z takim nie rozmawiałam osobiście :-D

Gość moj ex
"dziewczyny, juz nie bijcie sie z mojego powodu " no dobrze , przejrzałeś mnie , dla Ciebie zrobiłabym wszystko :D ;)