Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

Gość z sieci
Doprawdy - wiem, ja też wolę głaskać swoje dziecko, ale może komiczne by coś odpowiedział a ty go zwolniłaś, taki bez wad to tylko na jeden numerek bo po co ci taki, żeby ci jeszcze twoje wyszukiwał,

a ja sie trochę boję doskonałych mężczyzn na pewno mają jakąś straszliwą ukrytą wadę :D Poza tym, jak przy takim Panu Idealnym spontanicznie cieszyć się z odmienności jaką niosa nasze ludzkie niedoskonałości?

Gość z sieci
wiosnę czuć w kościach - są kobiety które doznają satysfakcji jedynie przy kontakcie z funduszem, i może komiczne na takie trafia dlatego reszta jest zbędna ;) Doprawdy - no tak, ja niestety mam, nie mam szans u komiczne ;)

z sieci nie rozpaczaj, jak masz ładną buzię, zgrabny tyłek to szanse masz...ale po co ci to?;)

Jakos nie dostrzegłem, byście tutaj pisały o swoich niedoskonałościach :P Chyba, że coś przeoczyłem...

Gość z sieci
wiosnę czuć w kościach - nie ucieknie, jak by uciekł to by się wydało że nie ma nic do powiedzenia albo że nie potrafi się odciąć :) Doprawdy - a może jestem tą zdesperowaną zaniedbaną mężatką i taki ...ktoś oderwałby mnie od mojej szarej smutnej rzeczywistości ;)

z sieci to wyslij mu zdjęcie, rzuci okiem, powie czy masz szanse, po co te podchody?:D

Gość z sieci
no wiesz, tak od razu? na tacy? a gdzie zdobywanie? a może zauroczę go najpierw a potem wyślę zdjęcie, może będą większe szanse,

Gość z sieci
no i jeszcze jeden problem, ja mam te cholerne wady a on nie lubi z wadami, to już może poszukam takiego normalniejszego ;)

z sieci jeżeli do tej pory go nie zauroczyłaś to posłuchaj rady i wyślij fotę;)

Gość z sieci
no widzisz Doprawdy - no i o czym tu mówić, a jak światło będzie nieodpowiednie, albo pozycja, albo ubiór i już zdjęcie nie takie i przepadło ;)

lepiej wysłać fotę na początku, przecież komiczne zaznaczył, ze musi być ładna i mieć fajny tyłek, znaczy charakter. Po co się wysilać, zauroaczać na sucho, jak potem tyłek w gusta nie podejdzie? :) nie opłaca się

Gość do not ask me
The truth is that you all want to get laid by komiczne....

na twoim miejscu było by mi szkoda czasu na takie pieprzenie...zdjęcie- chce to ok, nie to nie trace czasu na udawanie bycia czarującą jak nie jestem:D

Gość do not ask me
nie ja tylko czytam ze zrozumieniem:)

Gość z sieci
no dobra, a ja to tylko mam wierzyć tak na słowo? nie jestem tak zdesperowana żeby brać kota w worku ;)

akurat niestety nie masz racji - fajny tyłek i buźka nie załatwiaja u mnie wszystkiego i niewlasciwie rozszyfrowałaś ten (wg Twych sugestii) kod słowny jakim miał być charakter... W zasadzie to lubie takie mnie postrzeganie - w realu rowniez gdy mysla sobie, że maja do czynienia z pustym chłopcem, dymajacym tylko co lepsze laski... to bardzo dobrze, gdy otoczenie nie docenia przeciwnika :P

Gość Blo ndi b
Komiczne szkoda ze jestem z Gdańska.

"nie ja tylko czytam ze zrozumieniem" kobiety nie lubią słuchać prawdy - o sobie, o innych, o świecie ale lubią mysleć, ze to co im sie mowi to prawda co w połączeniu z ich ogromną zdolnością do autosugestii jest bardzo łatwe do zrealizowania

Gość z sieci
komiczne - a jak ty chcesz oceniać przeciwnika skoro gadasz tylko o seksie i tym co umiesz a czego nie, (sorry ty wszystko umiesz:) fakt że na fora to ten temat najciekawszy ale ileż można i co o tym mówić, chyba że zacznie sie cytować pikantne wierszyki, albo wulgaryzować,