Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnbhg

jednak jestem gównem

Polecane posty

Gość jnbhg

czasami mam nadzieję że nie i że coś mnie w życiu czeka. błąd!!!!

To tak jakby ktos chodził codziennie po miescie z nadzieja ze znajdzie walizke pełna kasy na ulicy..Na mnie tez nic nie czeka i jakos nad tym nie ubolewam.

Gość czeka Cię coś pięknego
Tylko musisz w to uwierzyć. Jeśli w to uwierzysz to tak się stanie :)) masz na to moje słowo a ja zawsze dotrzymuję słowa :)) pozdrawiam śnij kolorowo ;)

Gość sialalalalallalallala
matko znów epatowanie pesymizmami..ja wcale nie mam za wesoło, powiedziałabym nawet, że mam kryzys wieku pomłodzieżowego :) ale mam to gdzieś, żyję z dnia na dzien i tyle, bez złudzeń, beż żadnych oczekiwań.

hmm ale ja nie piszę, że sie cieszę..ja próbuję przetrwać, bo ceszyc to ja się raczej nie mam z czego, moze pomaga mi to, że z natury jestem optymistka i w kazdym gównie znajdę jakies pozytywy (wieem jak to zabrzmiało..to tak na rozweselenie ;P )

Wracają z pracy i mają dość kolejnego dnia. Wszystko ich wkurza i najchętniej rozpierdzieliliby cokolwiek co stanie im na drodze, ale jako takie poczucie kultury im nie pozwala. A może co innego nie ważne. Więc się tak odstresowują, na kafe. W końcu jutro kolejny beznadziejny dzień.

Przestańcie smecić , bo tego sie nie da słuchac :O czytać :O Jasne kazdy ma gorszy dzień , miesiac rok :p Trzeeba nauczyć się cieszyc z drobnostek :P To Tylko od Ciebie zalezy jak bedziesz postrzegał świat :P

Jeśli to ode mnie zależy, to będzie w czarnych barwach. W świecie musi być równowaga. Aby ktoś był szczęśliwy, ktoś inny musi być nieszczęśliwy :P.

uuu to skoro jestes pesymistą..hmm nie chcę Cię dołowac, ale masz przesrane, ja bym cos próbowała z tym zrobić, bo najgorzej jest sie zamknąc w sobie i czekac na cud..który nie nadejdzie, bo one nie nadchodzą jesli sie na nie liczy

eee rózowy to badziew :) proponuję twarzową śliwkę :)

Ja już chyba na nic nie czekam, wszystko mi jedno. Nie chce się o nic starać dla samego siebie. Nie daje mi to już żadnej satysfakcji.

Gość jnbhg
ide spac. zeby mnie w koncu szlag trafil!

To niedobrze..bo własnie dla siebie powinieneś się starac a nie dla kogokolwiek innego. Pewien poziom egoizmu jest niezbędny do przeżycia Może to zabrzmi nieco absurdalnie ale ja wierze w reinkarnację i co posieje to zbiorę za jakiś czas więc sieję sieję :)

" Ej...a co kolor Ci sie nie podoba " Wiesz, jestem tolerancyjny, ale nie chciałbym być utożsamiany z pewnym środowiskiem ;).

Gość zastanawiam się dlaczego
Brzydal :) Masz pracę. Jesteś samodzielny. Masz poczucie humoru jak widzę. Wydaje mi się że masz poukładane w głowie. I na pewno masz marzenia. Dlaczego ich nie realizujesz? Myslę, że cel jaki bys sobie dzięki temu postawił, czyli realizacji marzeń , dodał by Ci skrzydeł. :) Więcej wiary w siebie i swoja przyszłość. Nie zawsze musi byc tak jak jest teraz. Wszystko zależy od Ciebie :)

"To niedobrze..bo własnie dla siebie powinieneś się starac a nie dla kogokolwiek innego. Pewien poziom egoizmu jest niezbędny do przeżycia" Ale moje życie to wegetacja, więc nie wiem, czy chce je podtrzymywać. Ja chcę mieć powód by żyć, jest tak blisko, a tak daleko. Ona jest powodem dla którego chciałbym żyć. No, ale jak to zawsze bywa, w moich bajkach nie ma szczęśliwych zakończeń.

Gość zastanawiam się dlaczego
Czy ta Ona jest tylko tworem Twoich marzeń czy istnieje naprawdę?