Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnbhg

jednak jestem gównem

Polecane posty

Gość zastanawiam się dlaczego
Pięknie napisane :) :) Jesteś romantykiem :) Szkoda że ona tego nie chce od Ciebie :( Nie smuć się :) Jeszcze będziesz mogł realizować te piękne marzenia z kimś kto będzie odwzajemniał uczucia. Więcej wiary Brzydalku :)

Widzisz ona pojawiła się po Twoich dwóch miłościach (teraz pewnie mówisz że to było co innego) I gdy poznasz TĘ kobietę o tej miłości będziesz mówił tak samo :)

No niestety, jestem. Ale wiesz jak to jest, jak człowiek jest zakochany. Wtedy nie chce nawet myśleć o kimś innym. Jest tylko ta jedna, jedyna. A u mnie to zawsze długo trwa.

Wiem jak to jest... Ja też nie wiem na czym stoję. Dlatego nie wzbudzam swojej wyobraźni i niczego sobie nie obiecuję. Cieszę się z tego co jest po prostu :)

Nie, tamte uczucia też były bardzo silne. Też kochałem bardzo mocno i bardzo długo zbierałem się po tym. Ale tym razem było coś jeszcze, nie wiem co, ale jeszcze bardziej mi zależy (nie wiem jak to możliwe, ale jednak).

Bo chyba czujesz ogromną potrzebę bycia kochanym. To zrozumiałe, jak każdy. I za każdym razem dajemy się nabrać, że to jest własnie to. Dopiero po czasie odkrywamy prawdę. Dlatego ja stram sie nie zakochiwać. Najwyżej zostanę singlem :)

Chyba nie pomogłam Ci za bardzo :( Trzymaj się i nie poddawaj! Uśmiechaj się częściej :) Dobranoc :) 🖐️

Gość jnbhg
gównianego życia wieczór kolejny. kurwaaaaa!!!!!

Gość koniec i basta
nikt nie jest gownem.

Gość co nie wyszlo ci
co chcesz aby cie czekalo , spelnilo w przyszlosci ?

Gość no i co z tegooo
jaka szczere wyznanie :D

Gość nawet wpisac nie da sie
😠

To topik z przed ponad półtora roku - gdyby ktoś nie zauważył. Przez przypadek go znalazłam i podniosłam. Jak to jest, człowiek czuje się jak gówno, bo coś mu nie wyszło, bo ktoś go skrzywdził, bo życie dało w kości, bo ... i tu można podać tysiąc powodów, a sam świadomie traktuje drugą osobę tak, aby poczuła się jak gówno.

Gość gacie na etacie
i co w związku z tym ?

Gość jednak jestem g.
Tak samo czuje sie. Swieta spedzone samotnie , now rok samotnie . Zycie osobiste porazka. Praca porazka .

Gość wiara i optymizm i do dziela
jestescie dla siebie glownem, bo sobie wmowiliscie ze nie ma z was pozytku i wam nic nie wychodzi. spojrzcie optymistycznie na swiat, od razu samopoczucie poprawi sie.

Gość gwiazdke z nieba
Nie myśl o sobie w najgorszych kategoriach, takim myśleniem zabijasz w sobie poczucie wartości i sam sobie wmawiasz, że jesteś nic nie wart. Twoje życie teraz jest gówniane, ale czy tak musi być zawsze? Kiedyś muszą przyjść lepsze dni i dla ciebie też zaświeci słońce.

Gość i ja - niestety
ostatnio czuje się tak samo :(