Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A JA CI PORADZE TAK

co sądzicie o kupieniu pracy mgr z tej strony??

Polecane posty

Gość A JA CI PORADZE TAK

http://magisterskie.prace.fc.pl/index.html czy w dobie programu antyplagiatowego, takie cos sie opłaca? Nie wiem, czy prace z ich strony można użyć w oryginale!!Napisali, ze jesli dany temat,jest juz 3 razy kupiony, to dodaja nowa prace..pisza nową!

Gość A JA CI PORADZE TAK
już sobie poradziłam. wogule mi nie pomogliście wy debile.

Gość goopia pipaaaa
sama jesteś debilem skoro nie potrafisz sama napisać pracy magisterskiej!

Dodam tylko, ze "debile" pisał podszywacz , a nie ja moge byc debilem dla ciebie..!!ale nie mam czasu, ani juz siły na pisanie pracy, ze znanych tylko mi powodów! Poza tym z tej strony tak naprawde, nie mam gotowca,wiec i tak musze przerabiac!!

Gość jesli nie potrafisz napisac
pracy ( z jakichkolwiek powodow) to nie powinnac byc magistrem. Nie kazdy nim musi byc. To sadzę.

Gość szewczyk burczymucha
nie kazdy musi i powinien miec tutul magistra. Mam nadzieje, ze twoj plagiat sie wyda i uczelnie zrobi z toba porzadek. i tak przez cale zycie bedziesz zyl w strachu, ze w koncu sie sprawa rypnie.

Gość malo ze glupia to i oszustka

a ja znam mnostwo w porządku i inteligentnych ludzi, ktorzy najzwyklej swiecie, kupili prace obronili ja i sa super fachowacmi,luzie to tylko praca magistreska!!No, a znam kujonow, co wszytsko kuli, pisali sami, ale teraz niestety sobie nie radzą i tylko osądzają i źle życza innym!! wole byc oszustką niz ZLE ZYCZYC INNYM LUDZIOM!!

Gość a znacie anegdote o
a ja sama napisalam i poszo mi to bardzo szybko!!!!

Gość jesli chodzi o napisanie
własnych (dwoch) prac magisterskich - mam prawo rzucic w ciebie kamieniem. Co innego radzenie sobie w zyciu, a co innego tytul magistra. Skoro ci do niczego niepotrzebny, to po cholerę go chcesz miec. Nie zycze ci zle - chyba to dobre zyczenie, gdy sie kogos przestrzega przed popelnieniem przestepstwa.

Gość wacia
Abstrahując oid wymiaru moralnego - mnie by po prostu było szkoda zafundowac sobie do końca życia poczucie, że nie doczołgałam się do końca o własnych siłach. Ta praca to nie jest jakieś nie wiadomo co, da rade napisać, a ma sie wtedy to miłe uczucie, że nikt mi nie musiał w niczym pomagać, ani też nikomu nie musiałam płacić.

Gość a tak przy okazji
w dobie szybkiej informacji predzej czy pozniej autorzy i odbiorcy prac zostana wyciagnieci na swiatło dzienne, ilez z tym roboty. Z pewnoscia będzie jakas akcja i oszusci obudza sie z ręka w nocniku.

podziwiam, ze napisałas, dwie prace magistreskie widocznie jestes bardziej zdolna ode mnie i tyle! masz satysfakcje! a ja bede miec wyrzuty sumienia! ale czemu , wszysyc musza, zaraz zyczyc zle, dobra Ty napisałas, sama swietnie gratuluje, ale nie wszyscy sa tacy oki i uczciwi jak Ty..

jeszcze sie wacham moze napisze, ją sama!!ale juz trace naprawde siły i nadzieje!!poza tym brak mi wiary we własne siły, stad cały moj ból... i wole dac, zeby ktos za mnie napisał, za cholere nie wiem jak sie zabrac, w mojej miejscowosci nie mam zadnych bibliotek i nie mam teraz mozliwosci jechac do miasta w ktorym robie prace..mgr..z powodow..nie bede mowic,bo to intymna sprawa

Gość kdksksdd
to poradzcie jej lepiej, jak jestescie tacy madrzy, jak napisac prace mgr jak sami napialiscie, moze jakies rady dajcie,zamiast oceniac!

tu nie chodzi o to, ze bedzie jakas akcja. Nasza oszustka koniec koncow to komus wypapla (no bo skoro wielu swietnych fachowcow tak robi). Rozniesie sie i ktos zyczliwy inaczej doniesie, gdzie trzeba. A uczelnie maja zakichany obowiazek badac wszelkie doniesienia o plagiaryzm. Po tym automatycznie tracisz swoj tytul naukowy. Automatycznie przestajesz miec kwalifikacje do wykonywania swojego zawodu. Slowem, nie warto, bo potem przez cale zycie bedzie sie szlo z opinia oszusta.

szewczyk burczymucha w jaki sposob?niby to wygadam?nikomu nie wygadam, a moi przyjaciele nie sa donosicielami, jak wy!no chyba,ze ktos z forum na mnie doniesie!!poda moj numer ip..

prace magisterska nalezy napisac krok po kroku. Zadna filozofia. Nie zastanawiaj sie, jak duzo pracy to wymaga, ale kazdego dnia napisz strone, dwie. Zanim sie obejrzysz, bedzie po wszystkim.

to, czy jest to grzech nie ma najmniejszego znaczenia. Oszustwo jest w tym kraju karalne.

tak, ale trzeba miec mnostwo ksiazek, a skad ja je mam brac?jak nie mam mozliwosci, teraz jechac do biblioteki do wiekszego miasta:(i kołko sie zamyka!!mam zakaz opuszczania mojje miejscowosci z powodu mojej choroby:(

Gość siedem groszy
Mysle, ze dziewczyny ci dobrze radza, choc ostro. Masz internet, mie potrzebujesz biblioteki. Wyszukaj sobie jakas prace na zblizony temat i niech ci posluzy za wzor. Nie musisz miec wybitnej pracy, ale bedzie twoja.

no to w takim, razie doopa zimna, całe studia mam zaliczone , ale nie bede miec magistra:)ku waszemu zadowoleniu..W ogole sie nie bede bronic, bo sama nie dam rady napisac, a ktos za mnie nie napisze, bo nie chce byc jednak oszustem!:(