Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A JA CI PORADZE TAK

co sądzicie o kupieniu pracy mgr z tej strony??

Polecane posty

ale dziewczyny, w ogole mi nie radza, tylko odradzają i potepiaja nikt mi nie powiedział co i jak! Jak napisac prace mgr, nie majac pod ręka za wielu ksiazek?? przeciez nie moge kopiowac z netu?

Gość szewczyk burczymucha
Nie wiem, co to za choroba i nie chce wiedziec. Ale jezeli potrzebne sa Ci do napisania pracy ksiazki to popros kolegow albo kolezanki o pomoc. Ewentualnie niech Twoi bliscy sie wykaza inicjatywa. Zreszta jest kwiecien, wiec pewnie termin oddania pracy tuz tuz. No widzisz, zamiast marnowac czas w tym topiku, napisalabys juz jedna strone swojego wlasnego dziela.

Gość a tak przy okazji
Dobrze - rada - jest internet, w nim mozna znalezc duzo informacji, jak nie po polsku, to w innym jezyku (chyba na studiach mialas jakis?) Bez biblioteki. badan, projektow ( zalezy jaki jest temat) praca nie ma po prostu sensu! To lipa nie praca. Jesli nie masz do tego dostepu, nie korzystasz - to nie spelniasz wymogow -a mgr nie jest niezbedny do zycia. Mozna ostetcznie ukrasc chleb jak sie umiera z glodu , ale nie mgr, nie ma tu wytlumaczenia.

z netu nie mozesz kopiowac slowo w slowo. Przeczytaj i wyraz to samo innymi slowami. Jak juz cos walisz na zywca z sieci to bierz to w cudzyslow i podawaj odnosnik literaturowy. To powinno cie chronic przed oskarzeniem o plagiaryzm.

Gość a tak przy okazji
to urodz i potem napisz prace. To lepiej, niz by dziecko mialo matke oszustke- czy ty tego naprawde nie rozumiesz!?

no to niech sprawce tej dzidzi ruszy d... i uda sie na Twoja uczelnie po ksiazki. Chyba to dla Ciebie moze zrobic. Jezeli sie nie wyrobisz, zawsze mozesz wziasc dziekanke ze wzgledu na ciaze. Przeciez ludzie na uczelniach maja serca.

ale znam 2 osoby od siebie z uczelni..starsi ode mnie, co "napisano im prace" i wcale nie są to zli ludzi, wrecz przeciwnie, swietni fachowcy w swoim zawodzie, tylko tyle, ze zapłacili za napisanie im pracy!!i jakos nie mam ochoty na nich donosic..ich sprawa, choc pewnie wy byscie doniesli! nie są wcale w zyciu "oszustami", oszukali tylko ten jeden raz przy obronie pracy mgr..nie wiem ludzie, robia gorsze rzeczy..niz takie cos np. zle zyczyc innym moim zdaniem gorsze jest niz dac do obrony nie swoją prace mgr..

Gość a tak przy okazji
radosc nam sprawisz, jesli pod wplywem naszych wypowiedzi ockniesz sie i zaczniesz myslec uczciwie. Martwi mnie,ze w Polsce ludzie oszukuja i nawet tego nie rozumieja . Chce zyc w uczciwym kraju - wtedy bede szczesliwa. Bede sie cieszyc, jak sama napiszesz prace, czego ci szczerze zycze.

Gość a to dobreSAME ANIOLY
dziwi, mnie ze wszyscy tutaj tacy we wszystkim "uczciwi jestescie"!!!!!!!!!11 nigdy nie oszukaliscie, same anioły? a moze to nie kafateria a niebo???bo same anioły

Gość same anioly
W POLSCE BEZ OSZUKIWANIA NIE UJEDZIESZ, ZUSY SRUSY, PODATKI jakby sie nie oszukiwały zjedli by nas

Gość a tak przy okazji
w mysl prawa chronienie przestepstwa rowniez jest karane... Raz tylko oszukali.. no rece opadają. Z czego ta praca? Mam nadzieje,ze nie z poedapogiki...

prace magisterskie jako takie nie maja zbyt wielkiej wartosci naukowej. Ale nie o to chodzi. Wazne jest, ze ludzie ktorym 'napisano prace', albo ktorzy prace 'kupili' ukazuja cechy charakteru (lenistwo, brak sumiennosci, nieuczciwosc), ktore dyskwalifikuja je w oczach przyszlych pracodawcow. Lepiej zdac na trzy samodzielnie, niz na piec oszukujac.

szewczyk burczymucha w sumie masz racje;( ale ja nie umiem chyba napisac:(jestes skonczona idiotka:(i taka jest prawda:(całkiem sie dzisiaj załamie:(depresja mnie na dobre bierzE:(

Gość a tak przy okazji
nie oszukują w zusach srusach i mgrach , zyje mi sie dobrze i spie spokojnie. Kobieta pyta, co sądzimy, wiec odpowiadam.

tamte osoby moga być nie wiem jak wspaniałymi osobami, ale sam fakt że kupiły prace spowodowałby moje oziębienie stosunków z nimi. to, że ktoś jest nieuczciwy i kombinuje to nie znaczy że mam postępować tak samo. sama źle bym się z tym czuła, tym bardziej, że praca magisterska to nie jest zdobycie Mount Everestu, każdy student poradzi sobie z napisaniem jeśli chce. jeśli ty nie możesz ruszać się z domu to jak ktoś radził zaangażuj inne osoby w wypożyczanie literatury.

Gość a ja tak z ciekawości spytam
A ile kosztuje taka praca???

w sumie, dobrze, wiedziec, ze są uczciwi ludzie w tym kraju:) ale ja sama juz nie wiem, jaka jestem..jak widzicie, korci mnie by kupic gotowca.wiec swieta nie jestem.. wam pewnie nawet do głowy nie przyszło, zeby kupic:)ale z was poczciwoty:)to fajnie, ze tacy jak wy sa

Gość a tak przy okazji
no przeciez skonczona idiotka nie powinna byc magistrem. Pomysl, co piszesz. Kobieto,pewnie puszczaja nerwy z powodu ciazy, idz spac, bo pozno, szkodzisz dziecku. Jutro przemysl sprawe i na cos sie w zyciu zdecyduj. Literatura fachowa jest do zdobycia, nie mieszkasz na biegunie. Inni pisza, napiszesz i ty. Jak nie potrafisz, to nie bedziesz mgr i swiat sie tez nie zawali.

Gość a tak przy okazji
a jak sie dobrze wyspisz, to na pewno jutro innym okiem spojrzysz na sprawe, mniej dramatycznie, czego ci zycze, dobranoc.

czarna44,mi nie oziębiło to kontaktow, bo jedna osoba to moj mąz:) i nadal go kocham:) to, ze kupienie prayc jest oszustwem zgodze sie, ale zeby zaraz przestac kogos lubic za to, zachowujesz sie jak jakas "swiętsza od papieza" i nawiedzona osoba..tego nierozumim przyjazn jest ponad takie cos..to ich sprawa

piersza w nocy to nie jest odpowiednia godzina na podejmowanie jakichkolwiek decyzji. Ja Ci mowie. Masz temat, wiec skrobnij strone dziennie. Zacznij od tego, co wydaje Ci sie najlatwiejsze. Nawet od podziekowan. Najwazniejsze to zaczac. Ale to dopiero rano, nie teraz.

Gość a ja tak z ciekawości spytam
ktos mi odpowie ile takie cos kosztuje??