Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A JA CI PORADZE TAK

co sądzicie o kupieniu pracy mgr z tej strony??

Polecane posty

chcesz mozemy pogadac na gg jak mi nie wierzysz Panie podpucha i nie jestem tak głupia jak sie Panu zdaje moj numer gg 5146275 jak jestes taki mądry, zeby na mnie takie niemiłe rzeczy pisac, zapraszam na pogawedke w 4 oczy!!zobaczymy, czy bedziesz, taki odwazny i niemiły...w osadach..chetnie pogadam..na gg

Gość siedem groszy
Teraz dopiero doczytalam, ze to nie gotowa prace chcesz kupic tylko research , zebranie danych. Prawie kazdy profesor gdy pisze jakis artykul, czy ksiazke uzywa asystentow do zbierania materialu. On to tylko porzadkuje i pisze , oraz podpisuje swoim nazwiskiem. Nikt nie zarzuca mu oszustwa. Rowniez chcialam zauwazyc fakt, ze A ja ci poradze nie od razu rzucila sie na zakup ww materialu, tylko zastanawia sie czy to jest fair. Mysle, ze to o niej dobrze swiadczy.

gg 5146275naprawde chetnie pogadam, w rozmowe w 4 oczy, lepiej mi sie gada niz tutaj na forum..chce zobaczyc, czy Pan jest taki intelygent w rozmowe 4 oczy z kobietą ..zapraszam

Gość to mi na podpuchę wygląda
zamiast tracic czas na klócenie na gg z obcym facetem w srodku nocy ,lepiej albo sie wyspac, albo zaczac pisac tę sławetną pracę.

słowa ktore pan napisał, sa bardzo chamskie i wredne!!pieknie o oanu swiadcza! "ze masz nierowno pod deklem wnioskuje z twoich niezrównoważonych, nielogicznych i nieskładnych wypowiedzi - sorry, ale tak piszesz. A może chodzi tu o prace semestralną czy może maturalną w jakiejś lewej szkólce? Albo ktos sie bawi, ot tak? Czyli podpucha. Jesli nie, to psychiatra. Inaczej mi to nie gra." zapraszam, niech to samo, jak Pan taki odwazny i m.ądrys i chojrak, niech mi pan napisze to w 4 oczy.!!na gadu! gg 5146275 a gosciu i tak sie nie odezwie bo jest zwykłym tchorzem ktory jest madry tylko na forum!ja sie nie boje kontrontacji!

mam nierowno, pod sufitem i jestem głupia..a to wg Pana moralne jest pisanie, tak o kims jeszcze pod pomaranczowym nickiem??zapraszam, do napisania mi tego w oczy!!moze nie dzis ale jutro! jak jak kogos nie znam, nie pisze o nim tak okropnych rzeczy!to chyba z Panem jest cos nie tak..nikt normalny nie oskarza kogos obcego kogo nie zna!!to dopiero glupota!

Gość siedem groszy
Profesor placi asystentom i jest fair. Wiec mysle, ze zakup research jest OK. Bo tak naprawde liczy sie interpretacja zagadnienia. Jesli zas przepiszesz cos slowo w slowo to juz plagiat. Zlamania klawiatury zycze...

dziecko, nie kompromituj się więcej. Idź spac. Mozesz ew. zrobic wydruk tych stron i pokazac psychoterapeucie. Dobranoc.

ja jestem po zawodówce, wiec nie mam tego problemu:)

Bo nie zyję. Ja tylko straszę ! HUUUUU

Gość to mi wyglada na podpuche
zz praca mgr nie mam problemu, mam looz, po jestem po zawodowce, malarz tapeciarz złotko i nie chce mi sie z toba gadac bejbe

Gość szewczyk burczymucha
siedem groszy raczy sobie zartowac. Moze w polskich manufakturach, gdzie uklady towarzyskie sa wazniejsze od rzetelniej wiedzy i pracowitosci taki niepisany uklad (z tymi asystentami odwalajacymi za profesora robote) jest tolerowany, ale z pewnoscia nie jest etycznie poprawny. Kazdy, kto w sposob znaczacy przyczynil sie do powstania pracy naukowej ma prawo do jej wspolautorstwa - i nie ma od tego wyjatkow. Idac tym tokiem myslenie, to ow profesor powinien byc usuuniety jako autor danej pracy naukowej, ktora powinna stac sie praca autorstwa jego asystentow.

prawda jest taka, ze w dialogu w 4 oczy na gg nie masz ze mna szans!!rozwaliłabym cie tekstami ..to, ze boisz sie odezwac, tylko swiadczy o Tobie i o Twym tchorzostwie!!chłopie ,nie poradził bys sobie ze mna w potyczce słownej w 4 oczy!

Gość aaa szewczyk burczymucha
i wiekszego trudno zucha..jak był szewczych burczymucha!!kiepski jestes

jestem kobietą.

malarka tapeciarka...

szewczyk burczymucha to niech wszystkich psorów najlepiej wszystkich usuną! kobieta jestes,tak myslałam, facet by tak na inna kobiete i to w ciazy nie najechal jak jakis sadysta!!

nieformalne uklady i nepotyzm na uczelniach to najwieksza zmora polskiej nauki. Przy tym, wasze plagiaty to male piwo.

Duchy sa bezpłciowe.

ale słownie, sie ze mna zmierzyc, boisz, bo nie dałabys mi rade , sikso!! ide spac dzieki za rady, miłe i niemiłe!! kazde wezme i przemysle! a Pani tchorzliwej juz podziekujemy!