Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A JA CI PORADZE TAK

co sądzicie o kupieniu pracy mgr z tej strony??

Polecane posty

Gość siedem groszy
Autorko... Nie popadaj w depresje. Wiem, ze hormony buszuja, terminy sie zblizaja i zaczynasz panikowac. A co by sie stalo gdybys teraz skoncentrowala sie na ciazy, potem porod, rok z dzieckiem a potem praca magisterska. Skoro masz komplikacje ciazowe to dostaniesz zaswiadczenie od lekarza. Twoje zdrowie i zdrowie dziecka sa najwazniejsze i na tym powinnas sie koncentrowac. Powodzenia.

Gość to mi na podpuchę wygląda
bo chyba nie ma takich głupich panienek... W dodatku przed magisterką. A jeśli są , to czas umierac.

hehe, święta na pewno nie jestem :). po prostu piszę tak jak myślę, tak bym zrobiła. Jakoś nikomu z moich znajomych nie przyszło do głowy kupować pracy, to chyba kwestia tego jakimi ludźmi się otaczamy- przeważnie poodbnymi do siebie. Bez urazy oczywiście.

to mi na podpuchę wygląda bo chyba nie ma takich głupich panienek... W dodatku przed magisterką. A jeśli są , to czas umierac. to nie jest podpucha głupich panienek pisze prawde jak jest!! Wiec umieraj gosciu!!

Gość szewczyk burczymucha
Mam nadzieje, ze ludzie za takie rzeczy nie placa kartami, a jezeli juz to przez podstawiona babcie. Przeciez wystarczy aby prokuratura zazadala od wlasciciela takiej stronki kopii wszelkich wplat. No i towarzystwo wdeptuje w duze g...

Umieram. Ale bede straszyc!!!!

moze jestem dla ciebie głupia bo pewnie jestem głupia i nie powinnam sie urodzic bo nic mi w zyciu nie wychodzi w dodatku popadam w depresje, ze nic mi sie nie udaje, ze młoda jestem, a przegrana...czuję sie beznadziejnie mam wrażenie, ze jestem w matni i nie mam wyjścia z sytuacji! nie znacie mojej sytuacji zyciowej, jaka jest skomplikowana i zwariowana , w ogole mojej syuacji rodzinnej i zyciowej, a z taką łatwoscia oceniacie! gOSCIU co pisze, ze czas umierac To umieraj prosze bardzo!!!

nie podpucha... przeciez nikt by nie klepal bzdur o pierwszej w nocy. Szkoda zycia.

czarna44 hehe, święta na pewno nie jestem . po prostu piszę tak jak myślę, tak bym zrobiła. Jakoś nikomu z moich znajomych nie przyszło do głowy kupować pracy, to chyba kwestia tego jakimi ludźmi się otaczamy- przeważnie poodbnymi do siebie. Bez urazy oczywiście. nie mam urazy moj mąz jest wspaniałym człowiekiem, dobrym..

po co zaraz tak dramatyczny ton?:) kamieniami nie rzucam. oczywiście że osądzam, robimy to codziennie czyż nie? oszustwo jest oszustwem zawsze, niezależnie jak będziemy to tłumaczyć

Gość qrwa wszyscy widze świętojebli
i w dodadku ciężarną dobijcie, a niech was myszy zjedzą!!!

Gość ddwefrwfef
qrwa wszyscy widze świętojebliwi i w dodadku ciężarną dobijcie, a niech was myszy zjedzą!!! a ty czarna pewnie dajesz, na lewo i prawo;)ale prace napisałas sama wiec sie uwazasz za swiętą:)

moze psycholog? Albo psychiatra? Bo coś nierówno pod deklem. A tak nawiasem mówiąc, z jakiego działu praca?

tak za to Ty jestes normalny nazywajac osobe, o ktorej nic naprawde nie wiesz, nie znasz mojego zycia nazywajac mnie głupia i ze mam nierowno pod deklem!!i kto tutaj jest złym czlowiekiem?

jakbys chcial wiedziec, chodze do psychoterapuety, powiedział mi, ze jestem bardzo inteligentna osoba, ale całkowicie brak mi wiary w siebie, powiedział, jak to sie stało, ze ludzie czesto inteligetni nie radza sobie w zyciu ,nie wierze w siebie, a pewne siebie tępaki, daleko zachodzą///

dlatego zadnych decyzji nigdy nie podejmuj jak jestes w dolku. Dolki maja to do siebie, ze zaesze sie koncza. Ta rada jest bezplatna.

no i dobrze ze jeszcze nie zrobilas... pisząc na forum nie spodziewałaś się chyba że wszyscy będą chwalić i głaskać po główce.

nie nie spodziewałam sie ze beda mnie chwalic..chciałąm roznych opinii,ale są tylko potępiające..to tez podejrzane.,bo takie jednostronne opinie tylko sa..jakby wszyscy byli ideałami..oczekiwałam roznych..zdan..ale dzieki za te

do to mi na podpuche wygląda! jakbys chcial wiedziec, chodze do psychoterapuety, powiedział mi, ze jestem bardzo inteligentna osoba, ale całkowicie brak mi wiary w siebie, powiedział, jak to sie stało, ze ludzie czesto inteligetni nie radza sobie w zyciu ,nie wierze w siebie, a pewne siebie tępaki, daleko zachodzą///

ze masz nierowno pod deklem wnioskuje z twoich niezrównoważonych, nielogicznych i nieskładnych wypowiedzi - sorry, ale tak piszesz. A może chodzi tu o prace semestralną czy może maturalną w jakiejś lewej szkólce? Albo ktos sie bawi, ot tak? Czyli podpucha. Jesli nie, to psychiatra. Inaczej mi to nie gra.

Gość qrwa wszyscy swieci
czarna44 jestes ideałem?predko tu mi wypisuj swoje grzechy!!

no i dobrze, ze chodzisz. Tym bardziej weź urlop