Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadnosc juz nie w modzie

moja kolezanka wychodzi za maz za faceta z ktorym przespala sie po godzinie ...

Polecane posty

Gość fajna fajna
te porządne to zwykle brzydkie sa jak noc listopadowa nikt ich kijem by nie dotknął

Gość powiem wam NIE MA REGUŁY
nie ma reguły w tych sprawach ja nie miałam chyba z 8 miesiecy sexu i bylam sama i poznalam narzeczonego i on poprostu rzucił sie na mnie po 2 dniach znajomosci i był sex pozniej okazalo sie tez ze mamy podobne charaktery a po czasie przyszla milosc... chociaz on mi nie wierzył na poczatku i troche nie ufał bo skoro z nim tak szybko poszlam do lozka to z innym tez tak zrobie jednak jestem mu wierna - poprostu on wtedy mnie zaciagnal do lozka a ze mi sie bardzo spodobał to uleglam aha MAMY SIE POBRAC WE WRZESNIU!!!!

gwarantuje Ci że jeżeli zrobisz to z milości to nie będzie to mialo żadnego znaczenia że jesteś prawiczkiem.

Gość tylko ze dzisiaj jest
nie boje sie porownania, bo wiem, ze nie seks jest najwazniejszy, poza tym wiadomo, ze prawiczek moze sie "nauczyc", bardziej mi chodzi o wzgledy "moralne" i to, ze po prostu byloby mi przykro, ze inni faceci robili z nia rozne "niegrzeczne" rzeczy

to szukaj sobie takiej jaka Ci pasuje. świat jest ogromny a kobiet na nim nie brakuje. ale nie narzucaj innym swoich segregacji! jeżeli komuś dobrze i jest szczęśliwy to Tobie NIC do tego..

po prostu sie boje, ze moge zakochac sie w kobiecie z dosc bogata przeszloscia. a Twoim zdaniem jesli prawiczek sie zakocha z wzajemnoscia w dziewczynie co miala kilku partnerow to jest z tego szansa na swietne i udane malzenstwo?

z Tobą nie ma szansy na udane i szczęśliwe małżeństwo żadna kobieta nie będzie z kimś takim szczęśliwa :O przykro mi, ale jestem szczera 🖐️

Tak. Ja byłam dziewicą i jestem bardzo szczęsliwa z moim mężczyzną. Mimo że ma bogatą przeszlość. Jeżeli ludzie się kochają to nic więcej nie jest im potrzebne.

mylisz sie, bo znam swoja wartosc i uwazam, ze bylbym dobrym partnerem dla kobiety

ale odwrotnie to troche inaczej, kobiety inaczej patrza na przeszlosc faceta, niz facet na przeszlosc kobiety

Nie no jesteś wymarzonym partnerem! Oceniasz kobiety po kawałku blony lub jej braku. Traktujesz je przedmiotowo.. Albo ją ma albo niech w... Uważasz, że jej przeszłość należy do Ciebie w takim samym stopniu jak jej teraźniejszość i przyszlość. Bardzo wartościowy jesteś. Twoja jedyna pseudo wartość to Twoje prawictwo.

A dlaczego uważasz że to coś zmienia? Facet może się puszczać a kobieta ma być cnotliwa do ślubu? BUDZIMY SIĘ kolego... Jest XXIw!

Gość venus z przeszłością
Miałam niezliczoną ilość kontaktów seksualnych. Ogólnie tak miedzy 19 a 24 rokiem życia szalałam co nie miara. No i któregoś dnia poznałam super przystojnego faceta- o 3 lata młodszego faceta ode mnie - prawiczka. Poszliśmy do łóżka, zakochaliśmy się i jesteśmy rok po ślubie :)

no az tak nie oceniam, ale po prostu by mnie bolala przeszlosc kobiety. uwazam, ze to czy mamy przeszlosc seksualna i jaka ja mamy tez wplywa na to czy pasujemy do siebie czy nie. a po kawalku blony nie oceniam, nie mowilem nic o dziewicach, jedynie pisalem o kobietach, ktore maja za soba pewna dosc duza przeszlosc

nie uwazam, ze facet moze sie puszczac, tylko, ze wy kobiety tak nie patrzycie na przeszlosc, wrecz lubicie doswiadczonych

do "coś o tym wiem" Nie rozumiem dlaczego dla Ciebie kobieta która miała dużo partnerów seksualnych jest "nieporządna". Duże doświadczenie to lepszy sex, mój mąż nie narzeka, mimo że sam był prawiczkiem jak się poznaliśmy i to 22letnim :)

miało być do "tylko że dzisaj jest" :)

jesli twoja przeszlosc zaakceptowal to fajnie, ale mi sie taki pierwszy raz, ktory dla obydwu osob jest pierwszy kojarzy z czyms pieknym, romantycznym, uduchiowionym

To, że się Tobie kojarzy to nie znaczy że tak jest. Niestety "pierwsze razy" są na ogół do kitu. Jedna i druga osoba jest zdenerwowana, jemu nie staje, albo się spuszcza po minucie, ją boli i jest sucho. Ogólnie fajne to jest tylko na filmach.

poza tym doswiadczenie nie wynika tylko z ilosci partnerow

Czy ja Ci już tego nie usiłowalam wytłumaczyć? Szukaj sobie kogo chcesz. Ale nie krytykuj par które żyją inaczej i kobiet z przeszlością. Przyjmij do wiadomości, że to się zdarza i zdarzać będzie

wiesz kazdy ma swoje wady, trzeba sie starac byc wyrozumialym, tolerancyjnym, pokonywac babiery, ale uwazam, ze miedzy kobieta, ktora uprawiala juz seks a prawiczkiem jest duza przepasc, roznica, babiera, to niemal dwa inne swiaty, dwie rozne planety

To, że Ty jesteś sfrustrowanym prawiczkiem poszukującym swojej pięknej dziewicy nie oznacza, że znalazłaś receptę uniwersalną na świat

ja nikogo nie krytykuje, ale przyznam sie, ze te moje poglady pewnie wynikaja z troski o wlasny tylek

nigdzie nie pisalem, ze szukam dziewicy i ze jestem strutstrowany, jestem jeszcze mlody, co prawda juz pelnoletni, ale mlody

i po pierwsze szukam milosci, a nie zadnej dziewicy

Jak szukasz miłości to super :) Mój mąż też jej szukał i co mógł biedaczek poradzić na to, że zakochał się w takiej niegrzecznej dziewczynce jak ja? Ale na szczęście źle na tym nie wyszedł.