Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do ItsOnlyMexx_20

ItsOnlyMexx_20 mam do Ciebie pytanie...

Polecane posty

najpierw bylam lachociagiem ,obciagara ,lachociagiem a teraz i ćpunka ,nie no prosze o nastpne okreslenia ,ciekawa jestem co jeszcze wymyslicie :)

Gość Do ItsOnlyMexx_20
moze warto samemu przezyc jakis grzeszek zeby sie poczuc zbrukanym i nie wymagac swietosci od partnera :(

Gość taka mala2
ŻMIJA_20 - jak ktos po imprezie, kiedy jest zjarany albo pijany idzie z kims do lozka i jest mu dobrze, to to jest kurestwo. Nie ma to tamto. Pijanstwo nie jest zadnym wytmulaczeniem. Bo jak komus sie nogi razem nie trzymaja, to nie pije.

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ale pozdrawiam cie i dziekuje, za szczerosc, dalej cie lubie, moze dzieki tobie naucze sie wiecej tolerancji co do przeszlosci partnerki (mam z tym problem :o) i moje zycie bedzie pelniejsze :(

Do "do....." jak sie znajdzie kogos na kim zalezy to czy sie miala bujna przeszlosc czy nie to i tak bedzie to bolalo ze twoja dziewczyna/chlopak byly takie i siakie....:-0 Dlatego ja uwazam ze o takich rzeczach nie warto mowic.Bylo minelo.....Ale prawda jest to ze prawie kazdy koles mysli o zaliczeniu "wiekszego stada" lasek i zazwyczaj to robi...I uchodzi za macho i w ogole.......bozyszcze itd.A dziewczyna cos zrobi nawet sporadycznie a opinie juz ma na cale miasto i przez dluuugi czas .Uchodzi za dziwke,szmate,kurwe idt .Dlatego chora jest mentalnosc ludzi ktorzy oceniaja innych a nie patrza na siebie...

Gość Do ItsOnlyMexx_20
nie mowie ze facetowi wiecej wolno, jest tak samo, to nie zalezy od plci, tylko, ze tyle dziewczyna ma juz jakas zajscia za soba, czasem przygodne, czesto wiecej niz jednego partnera, a ja jestem prawiczkiem i boje sie ze do takiej bym nie pasowal :(

taka mala--->zgadzam sie z Toba ale ja nie poszlam z facetem do wyra nawet jakbym byla pijana w sztos niezrobilabym tego a wiem to bo kilka razy zdarzylo mi sie byc narabana w 3 dupy,mialam okazje ale nie poszlam .I wcale sie nie tlumacze ani tym bardziej nie usprawiedliwiam tym ze bylam nacpana jak robilam loda tylko chodzi mi o to ze ...zreszta co ja bede pisala i tak niewarto .Po tym jak napisalam ze bylam kilka razy narabana zapewne posypia sie nastepne obelgi :pijaczka ,ale to akurat sie zgadza hahahaha ;)

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ja nie uznaje seksu bez milosci, dla mnie taki nie istnieje, a po narkotykach zawsze umialem sie kontrolowac, mimo, ze dropy tez mi sie zdarzaly

taka mala 2 dla mnie kurestwo to praca w agencji lub przy drodze-za to bierze sie kase i nazywa sie to KURESTWEM.Natomiast sex(powtarzam po raz ktorys) w takim stanie i na dodatek zdarzylo sie to sporadycznie dla mnie kurestwem nie jest......Ale ok rozumiem twoje zdanie i nie mam nic do niego,ja mam po prostu inne spojrzenie na ten temat.

Gość Do ItsOnlyMexx_20
naprawde jestem w stanie wiele tolerowac, narkotyki, pijackie wybryki, sam jestem imprezowym gosciem i sporo pijacym, ale przeszlosc seksualna kobiet to moj czuly punkt, slabosc

Gość Do ItsOnlyMexx_20
zmija, a co ja mam w takim razie myslec, prawiczek bez doswiadczenia i bardzo mozliwe, ze umowie sie na randke z przyjaciolka z bujna przeszloscia, z ktora sie stale spotykam, ale jak z siostra i wiemy o sobie wszystko i wiem, ze u nie jest to dosc duzo :( nie kurewstwo, bo bardzo ja szanuje i nigdy bym tak nie powiedzial, ale jak na 21 lat to na pewno cnotka niewydymka nie jest :o

kurwa a nieslyszales o czyms takim jak tabletka gwaltu?jesli nie to poczytaj sobie na necie ,to nie jest jak amfa ze wiesz co sie dzieje ,nie masz na nic wplywu do chuja pana nawet nic nie pamietasz po tym !!!!!!

Gość taka mala2
No jak ktos po pijaku sie kontroluje, to czemu ma nie pic :D A nie mowienie o przeszlosci jest nie na miejscu. Partner/ka nie musi tego akceptowac, tak, jak innych rzeczy. Kazdy czlowiek ma inne spojrzenie i nalezy to uszanowac.

Gość Do ItsOnlyMexx_20
mexx jesli to byla pigulka gwaltu to moglas pisac od razu, to sie nawet nie liczy jako lod :( wspolczuje Ci, ze przeszlas cos takiego i ze Cie tutaj jeszcze atakuje :( ja wrazliwy chlopak jestem:-*

do \"do...\" skoro wiesz o niej duzo a mimo to chcesz sie z nia ustawic to swiadczy o tym ze akceptujesz ja taka jaka jest czy jaka byla....No a jesli masz watpliwosci i nie pasuje ci to ze ma \"bujna\" przeszlosc mimo ze ja szanujesz to moze odpusc sobie spotkanie z nia tzn ta randke...Moze lepiej zostac w takich stosunkach w jakich sie bylo czyli przyjacielskich .:-) taka mala 2 -ja tez szanuje twoje poglady i spoko :-D mimo wszystko ja ma inne i nie powiedzialabym o takim wybryku facetowi bo wiem jaka byla by reakcja....(pewnie sie kurwiala na prawo i lewo i mial ja kazdy itd) i dlaczego jakis sporadyczny wypadek mialy mi spiepszyc zwiazek?:-0 a faceci sa wrazliwi na tym punkcie.........Nawet laska napisala na topiku ze maz ja meczyl zeby mu zdradzila swoje marzenie erotyczne i jak wkoncu mu powiedziala ze marzy sie jej ostry sex z kilkoma facetami albo sex w formie\"gwaltu\" to on jej powiedzial ze gdyby wiedzial wczesniej nigdy by sie z nia nie ozenil.....Takich sytuacji znam duzo i wiem ze czasem lepiej ugryzc sie w jezyk bo albo zostaniesz nazwana szmata,albo w najlepszym wypadku ktos ci powie papa.....

ok przynaje sie jestem dziwka ,ladacznica,kurwa,lafirynda ,lachociagiem ,obciagara a w dodatku cpunka i pijaczka!! i powiem jesce jedno ,jest mi z tym zajebiscie dobrze O_ooo...! Pisalam przeciez ze nie wiedzialam co sie dzieje wiec wiadomo ze nie mogla to byc amfa czy cos w tym stylu bo akurat po tym wie co sie robi :)

Gość Do ItsOnlyMexx_20
no to twoj epizod to juz w ogole nie podchodzi pod przygode, skoro to byl taki a nie inny srode, to zmienia postac rzeczy

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ŻMIJA_20 - jakbym sam mial taki wybryk na koncie to zupelnie by mi nie przeszkadzal u dziewczyny podobny

do "do..." to dobrze ze jestes tolerancyjny -chwala za to :-D Ale uwierz ze nie kazdy facet taki jest.......

Gość Do ItsOnlyMexx_20
dla mnie nie :)

Gość Do ItsOnlyMexx_20
dla mnie mexx nie jestes dziwka :) zmija, ale na razie jestem tylko glupim prawiczkiem i nawet sam fakt, ze dziewczyna sie piescila z chlopakiem nago bylby ze tak powiem ciezki do strawienia :P

Gość Do ItsOnlyMexx_20
mam 21, troche z wyboru, troche sie zlozylo, czekam na milosc, ogolnie jestem dosc niesmialy, raczej nie podrywam pierwszy, kobiety musza same inicjatywe wyciagac

Gość Do ItsOnlyMexx_20
napisz, jak szczerosc, to szczerosc

eeeee nieee ,w sumie to nic strasznego ale np taki jarus albo inny nieodwartosciowany kolo zle zrozumie i znowu beda jechali po mnie i juz nie chodzi o to ze sie tym przejmuje czy nie bo mam to generalnie w dupie ale nie mam sily odpisywac takim frajerom :)

ItsOnlyMexx_20 dobrze ze sie nie przejmujesz zlej to totalnie...Nie warto sobie takimi textami glowy zawracac Do Its...To Ty mlody jestes!!!!ja myslalam ze Ci 30stka stuka a ty jestes prawiczkiem :-) Jesli jestes niesmialy i sam raczej nie wychodzisz z inicjatywa to bedzie ciezko.....Ale zycze Ci jakiejs fajnej dziewczyny ,naprawde.Wydajesz sie byc fajnym ,sympatycznym kolesiem i do tego na poziomie....co jest nie czesto spotykane....