Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccosikan

czy dzisiaj ceni się kulturalnych i dobrze wychowanych facetów?

Polecane posty

Andrzeju z Aleksandrowa, eee to nie prawda. Nastolatą nie jaestem fakt, ale nie mam 60 lat ,jeszcze około trzydziestu mi brakuje :) a szukam właśnie kogoś miłego.

Może nie najważniejsze. Ale facet z super charakterem bez prezencji ...... nie ma szans :)

niestety zgadzam się z Wami. W powszechnej opinii kulturalny facet to dupa, bez własnego zdania, mięczak itp. Nieprawdziwe, ale bardzo rozpowszechnione.

wiele kobiet uwaza że miły facet to mięczak i ciota." andrzej, no i co z tego???częściej faceci uważają innych facetów za mięczaków, tylko dlateog, że ktoś nie przeklina i nie zalicza panienek, a ma z nimi seks, albo nie daj boże się z nia kocha.... Ciebie niech nteresuje ta druga częśc, która ceni męzczyzn miłych. Ich jest tyle samo co tych pierwszych. to jest klucz do wszystkiego Andrzej, RÓZNORODNOŚĆ GUSTÓW I PREFERENCJI. dotyczy to także lubienia bądz nie miłych facetów. ale warto pamiętać, że wrażliwosc, czy bycie miłym nie oznacza braku własnego zdania, braku ambicji, ciekawego charakteru, rozwijania się , żeby móc ciekawie z babka pogadac itd.

Nie zgadzam się , facet kulturalny i inteligentny musi wiedzieć , kiedy i w jakich okolicznościach musi kulturę zachować i kiedy oraz w jakich okolicznościach musi stanąć w obronie kobiety lub obronie własnej i huknąć zdrowo pięścią o stół aż nożyce ostre swój błysk pokażą :)

skoro nieprawdziwe to po co się pod tym podpisujecie, może trafiają się też takie d... ale nie można uogulniać.

Roma wydaje mi się że te dziewczyny które cenią miłych facetów występują znacznie rzadziej w przyrodzie:P Mma takie zasady jakie mam: nie palę, mało i rzadko piję, dużo czytam, otwieram drzwi dziewczynom, ustępuje miejsce kobeitom w ciązy ale to nie znaczy że jestem jakimś sztywniakiem:) siedzę z głym tyłkiem w saunie i gadam tam z obcymi dziewczynami:P potrafię się bawić,śmiac,żartowac ale wszystko można robić z kulturą

Andrzej, ja Ci powiem tak, jesli masz jakiś problem z babmi:D, to nie chodzi o to, że jestes miły i kulturalny, wierz mi:) niezaleznie od płci każdy lubi osoby interesujące po prostu.... oczywiscie nie mówię, że taki nie jesteś, ale to nie o bycie miłym chodzi. czy jest takich kobiet mniej?nie wiem, nie mam takich statystyk, ja wiem, że są i takie i takie.

Gość dfdsfs
"A mnie nie zależy żeby facet był przystojniakiem, tylko by wszystkie na niego leciały a ja zazdrosna jestem jak kocham. Wystarczy mi jak będzie kulturalny, czuły, będzie miał dla mnie czas i szacunek ; i nigdy nie zdradzi." czy ty na glowe upadlas? Chcesz faceta, na ktorego wszystkie laski leca, ale jednoczesnie ma byc ci wierny? Najlepiej zjesc ciastko i miec ciastko :o

aha, a ja znam faceta, który jest jak kobieta, zakochuje się natychmniast, płacze, rozpacza, szaty drzę...:D i czasem mam juz dosyc jego jęczenia!;):P ale, ale...ma ogromne powodzenie, bo jest bardzo interesującym męzczyzną:), wygląda więc na to, że niektóre, powtarzam niektóre kobiety potrafia wiele znieść:P po prostu są rózni ludzie, jednya tajemnica./

Roma 21 wiesz,wiele dziewczyn mówiło że mnie lubi:) ale traktowały mnie jak kumpla bo uwazały mnie za nieatrakcyjnego fizycznie i nie kryły się z tym ze swej strony jestem osobą otwarą i łatwo nawiązuje kontakty z ludxmi.

do dfdsfs, - żle mnie zrozumiałeś / aś, czy ja zle się wyrazilam. Jeszcze raz. :) Nie chcę przystojniaka, bo nie chcę żeby inne na niego leciały. teraz jest jasne?

Andrzej z Aleksandrowa niestety wiem o czym mówisz .... usłyszeć od dziewczyny że jesteś super .... przyjacielem. To już lepiej żeby nic nie mówiła ;)

andrzej, aha, czyli teraz znów wygląd nie taki... co ja ci mogę powiedzieć, tylko tyle, że z własnego doświadczenia wiem, że ludzie jakoś odbiegający od normy, mający widoczne wady fizyczne maja trudności ze znalezieniem partnera. tylko tyle. Ale to nie znaczy, że mają go nie znależc. a uroda, uroda szczególnie męska to juz w ogóle rzecz bardzo względna:D Andrzej, po prostu szukaj i tyle. innego wyjścia niet:)

Gość dfdsfs
To raczej Ty sie zle wyrazilas :P bo slowo 'tylko' zmienia sens zdania. Ale teraz juz rozumiem

faktycznie, Roma 21...:D:D:D ale,. ale, ktoś 2 dni temu dał mi 22 lata, więc się Andrzej machnałeś raptem o rok:P

Gość ofe rma
" Roma wydaje mi się że te dziewczyny które cenią miłych facetów występują znacznie rzadziej w przyrodzie " eeee, nieprawda. "mili" są ogólnie bardzo cenieni ale tobie chyba nie na tym zależy żeby ci dziewczyna powiedziała: "Andrzej, bardzo cię cenię" :D

ja mysle ze wy mylicie pojacia bo mili ludzie sa zawsze lubiani.. ja mysle ze tu chodzi bardziej o takie ciamajdyi niezaradne życiowo ale i miłe osoby, taki osoby zreguly odpadaja, znam np: taki przpadek milego i dobrego faceta ale tak okropnie nudnego.. że nawet minuty z nim ciezko wytrzymac

Chyba każdy z nas chciłlby usłyszeć takie słowa...wypowiedziane szczerze, z oddaniem i miłością

Gość myśl przewodnia
już ma ustawione w lesie wiadro bez dna i jak każdego roku to wiadro zapełnię i zawartość wysypię na moje pole pod owies , za kilka godzin pójdę owies siać , zawartość wiadra wyrzucę na pole